Del
Gem annonce

Solvangskolen mangler dig, som brænder for matematik

Solvangskolen

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
29-04-2021
Kontakt
Solvangskolen
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Tlf
7235 7480
Kontakt
Karen Farsund
Tlf
7216 3712
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2021
Udløber
16-05-2021
Kviknummer
LJA-82029507
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Matematik, Natur/teknologi

FORÅR, FAGFORDELING OG MÅSKE EKSAMEN?
- TID TIL REFLEKSION OG OVERVEJELSE OM FREMTIDEN

ER DU TIL MATEMATIK OG TEAM-SAM[MEN]-ARBEJDE[R], FOR SOLVANGSKOLEN I FARUM SØGER FRA 1. AUGUST DIG, SOM ER KLAR TIL AT TAGE DIT NÆSTE ELLER MÅSKE FØRSTE LÆRE(R) SKRIDT SAMMEN MED OS – VI GÅR FORREST, OG VI GÅR SAMMEN!
 
På 2. årgang savner de en ny teammakker, som brænder for at gøre en forskel for skolens mindste elever og er vild med at undervise i faget matematik, Natur & Teknologi, og det gør bestemt ikke noget, hvis du også kan synge, nynne og være med på noderne hos de mindste.
Herudover vil du blive delt kontaktlærer, en funktion som du ser som en naturlig og betydningsfuld del af det hele lærerliv i relation til både elever og forældre.
 
Hvem er du, udover ganske unik og en V I G T I G brik til 2. årgang?
Vi søger ingen SUPER(WO)MEN, men DIG som begejstres sammen med eleverne, når de går på opdagelse i den matematiske verden og erfarer at 2+2 ikke nødvendigvis bare er 4, når de eksperimenterer, og når fagenes virkelighedsnære problemstillinger oversættes og forstås i børnehøjde.
 
DIG som trives bedst, når du er en del af et professionelt læringsfællesskab, og når læringsmiljøet er båret af en høj trivsel i tæt samarbejde med forældre og din(e) nærmeste teammakker(e). Du vil på 2. årgang blive en del af et funktionelt årgangsteam fra den øverste hylde med vægt på såvel TEAM som SAMARBEJDE - fælles børn fælles ansvar - som vi ser som en organisatorisk nøgle for at lykkes med kerneopgaven, som for os er…
 
At uddanne og danne fagligt, socialt kompetente og livsduelige mennesker, som en del af et læringsfællesskab, hvor alle sikres deltagelsesmulighed! (Solvangskolen def. af kerneopgaven)
DIG som…
  • besidder en stærk pædagogisk relationskompetence og evner at skabe et godt og trygt læringsmiljø for A L L E elever som en del af et inkluderende fællesskab, hvor der er rart at være og lære.
  • har en didaktisk ekspertise dvs. en veludviklet evne til at planlægge undervisning og formidle det faglige stof, udøve aktiv klasseledelse dvs. du kan lede, sætte dig igennem, skabe arbejdsro og lyden af læring, så alle sikres deltagelsesmulighed.
  • er dygtig til at skabe god dialog og relation til forældrene, som du ser som en vigtig ressource og medspiller i dit arbejde for at lykkes.
 
Med andre ord DIG, som er en dygtig leder i klasserummet, har en god relation til dine elever, har struktur på undervisningen og gode fagdidaktiske kundskaber for det er her igennem, vi skaber de bedste resultater.
 
Solvangskolen – et rart sted at være og lære
Solvangskolen i Furesø Kommune, er en tresporet afdelingsopdelt skole med ca. 700 elever og 70 lærere/pædagoger. Skolen ligger under 10 minutters gang fra Farum Station i Furesø Kommune. Solvangskolen er organiseret i et børnelæringsmiljø (0.-5. årg.) og et ungelæringsmiljø (6.-9. årg.) for derigennem at sikre et mere sammenhængende skoleforløb for eleverne ud fra den overbevisning, at det vil øge elevernes læring og trivsel.
 
Herudover har vi taget de første indledende drøftelser og knæbøjninger ift. at etablere et nyt ”Minimiljø” for skoles mindste elever (0-1. årg.) for derved at sikre et mere sammenhængende skolestartforløb. I dette udviklingsarbejde vil du få en nøglerolle, hvilket betyder, at vi på sigt, ser dig del af vores Minimiljø og som en af de bærende kræfter ift. varetagelse af begyndermatematikken.
 
Solvangskolen har indbydende rammer, et fantastisk naturområde tæt på, men måske vigtigst af alt, SÅ VIL VI HINANDEN! Der er et stærkt kollegialt fællesskab, hvor alle bidrager og tager ansvar og herved et godt og tæt samarbejde imellem skolens ledelse og alle medarbejdere – ”døren” er altid åben og der prioriteres tid til sparring når du har behov.

”Solvangskolen skal ikke bare være en skole, men en lærende skole i alle led - for ingen er klogere end os alle!”
 
Hvad tilbyder vi (også)…
Du finder hurtigt din plads i skolens forberedelsesmiljøer, vi har ingen krav om tilstedeværelse, og vi har et gennemsnitligt undervisningstimetal på 760 timer. Hvis du er nyuddannet får du en mentor tilknyttet og timereduktion. Vi arbejder med fleksibelt skema, MeeBOOK, og der stilles IT-udstyr til rådighed til alle medarbejdere (og gratis kaffe).
 
Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Du mere end velkommen til at kontakte afdelingsleder Karen Farsund på tlf. 7235 3712 for mere information eller en rundvisning på skolen.
 
Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er søndag d. 16.05.21. Ansøgninger modtages elektronisk via www.furesoe.dk/job. Vi holder ansættelsessamtaler torsdag den 20. maj – og VI glæder os!


Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
Solvangskolen
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Tlf
7235 7480
Kontaktperson
Karen Farsund
Tlf
7216 3712
Adresse
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2021
Udløber
16-05-2021
Kviknummer
LJA-82029507
Jobtype
Fuldtid
Fag
Matematik, Natur/teknologi
Beliggenhed
Gem annonce