Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SOLVANGSKOLEN I FARUM SØGER, IKKE HVEM SOM HELST, MEN DEN HELT RIGTIGE DANSKLÆRER TIL VORES NYETABLEREDE MINIMILJØ [0-1. kl.]

Solvangskolen

Furesø, Nordsjælland

Indrykket
10-05-2023
Kontakt
Solvangskolen
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Tlf
7235 7480
Kontakt
Camilla Juliussen Nørreskov
Tlf
7216 5164
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-05-2023
Udløber
31-05-2023
Kviknummer
LJA-84765617
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk

Vores dejlige kollega går på pension og derfor leder vi efter dig, som kan fuldende vores team på ny. Med andre ord - vil du være med til at drømme videre? Starte et nyt skoleår i et arbejdsfællesskab med høje forventninger til hinanden og til de muligheder vi sammen skaber?

 

Minimiljø - en del af noget større

Fra skoleåret 2022-23 gjorde vi drømmen til virkelighed! Vi søsatte, det vi kalder ”Minimiljøet” - hvor 0. og 1. årgang udgør én samlet enhed. Et læringsmiljø hvor der arbejdes tæt sammen omkring alle børns læring (0.-1. årg.) og hvor fagligheder og professioner spiller hinanden gode og spiller sammen. Teamet omkring Minimiljøet er et ”fast” team bestående af skolepædagoger, lærere og børnehaveklasseledere - og måske også dig!

 

Vi er dem de andre gerne vil lege med…! Vi arbejder nemlig med den legende tilgang til læring. Hvor fantasi, nysgerrighed og en eksperimenterende tilgang er en del af hverdagen - altid med afsæt i verdens bedste ’BAMSE’ - Begejstring / Aktiv deltagelse / Mening / Social involvering / Eksperimentering.

 

Efter blot et enkelt skoleår oplever vi allerede dagligt, at vores MiniMiljø er med til at understøtte en bedre skolestart og bedre deltagelsesmulighed for skolens mindste elever. Vi har Liv - Lyst - Leg og Lyden af Læring, som går hånd i hånd, med lige stor vægt på barnets udvikling af faglige-, personlige- og sociale kompetencer.

 

Vi arbejder på tværs, aldersintegreret, tværfagligt (sammentækning af fag i meningsgivende fagpakker), projektorienteret, niveaudelt, fagligt differentieret og med udskudt klassedannelse (ikke rullende skolestart), hvor Guided Reading, udeskole og tværfaglighed er hjørnesten i elevernes (og din) skoledag.

 

Vi er fortsat i gang med at udvikle og afprøve vores ideer og tiltag, og vi mangler dig, som også kan se muligheder i umulighederne, dig som er nytænkende, nyskabende og nysgerrig på børnenes vegne. Og bare rolig - vi har endnu ikke alle svarene på ’Hvordan’, så du kan sagtens nå at være med og få dine gode ideer og erfaringer bragt i spil.

Herudover har Byrådet været i gavehumør og tilført midler til indretningen af fremtidens læringsmiljø, så også her vil din indre entreprenør og kreativitet blive sat i spil, så skolens MiniMiljø bliver et endnu bedre sted at lære og være.

 

Hvem er du…?

Det siger sig selv, at du som kompetent dansklærer, er en afgørende faktor for børnenes læring og trivsel. Stillingen kræver ingen SUPER(WO)MAN, men dig som elsker at arbejde med de mindste børn i folkeskolen. I vores optik er det derfor særligt vigtigt at, du…

  • har stærke pædagogiske og relationelle kompetencer samt et særligt blik (og hjerte) for de børn, som har brug for en betydningsbærende voksen, der ser potentiale i alle børn, og kan være hånden i ryggen når skolelivet indimellem slår knuder.
  • evner at skabe et godt og trygt læringsmiljø for A L L E børn som en del af et inkluderende fællesskab, hvor der er rart at være og lære.
  • har en didaktisk ekspertise og er dygtig ti at lede klasserummet, altså dig som har en veludviklet evne til at planlægge undervisning og formidle det faglige stof på en legende måde, der understøtter deltagelsesmulighed for alle.
  • er omstillingsparat, selvledende, en holdspiller og kan jonglere med mange bolde i luften og gribe de fleste. Resten griber vi sammen.
  • er dygtig til at skabe god dialog og relation til forældrene, som du ser som en vigtig ressource og medspiller i dit arbejde for at lykkes. også brug for dig, som…
  • har erfaring med og brænder for begynderlæsning, lydrette ord, lavt lixtal og skrivning - gerne erfaring med Guided Reading.
  • har en eksperimenterende og anvendelsesorienteret didaktisk tilgang, hvor uderummet og det omkringliggende samfund er en naturlig del af skolelivet.
  • har et børnesyn, der bygger på anerkendelse og at det vi kan, skal vi blive bedre til og det vi ikke kan, skal vi øve os på.
  • har mod på at undervise i engelsk - selvfølgelig med en linjefagsuddannet kollega og andre modige kolleger ved din side som en del af den forpligtende fælles forberedelse.

Du lykkes ikke alene - bare rolig - for med i pakken får du mange nye og kompetente kolleger, herlige børn og samarbejdende forældre. Hos os vil du blive en del af et funktionelt teamsamarbejde med vægt på såvel TEAM som SAMARBEJDE, hvilket vi ser som en organisatorisk nøgle for at lykkes - fælles børn fælles ansvar.

 

Hvem er vi også…?

Solvangskolen er en tresporet skole i Furesø Kommune, som er organiseret i et minimiljø (0.-1. kl.), et børnemiljø [2.-5. kl.] og ungemiljø [6.-9. kl.]. Skolen ligger 10 minutters gang fra Farum Station med et fantastisk naturområde i "baghaven”, som bare kalder på at blive inddraget både pædagogisk og didaktisk. Men vigtigst af alt, SÅ VIL VI HINANDEN! Der er et stærkt kollegialt fællesskab, hvor alle bidrager og tager ansvar og herved et godt og tæt samarbejde mellem skolens ledelse og alle medarbejdere.

 

Hvad er også vigtig viden…?

Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. august. Ansøgningsfristen er onsdag d. 31. maj. Ansøgninger modtages elektronisk via www.furesoe.dk/job. Der vil blive afholdt samtaler tirsdag d. 6. juni fra klokken 14.00.

 

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra Principperne i Ny Løn

For mere information eller en rundvisning er du mere end velkommen til at kontakte afdelingsleder for Minimiljøet Camilla Juliussen Nørreskov på tlf. 72165164 eller sende en mail til cjn@furesoe.dk

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

 

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Solvangskolen
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Tlf
7235 7480
Kontaktperson
Camilla Juliussen Nørreskov
Tlf
7216 5164
Adresse
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-05-2023
Udløber
31-05-2023
Kviknummer
LJA-84765617
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk
Beliggenhed