Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Solvangskolen i Farum søger 3 dedikerede og fantastiske lærere

Solvangskolen

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
04-05-2022
Kontakt
Solvangskolen
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Tlf
7235 7480
Kontakt
Jeppe Bonde
Tlf
7235 7484
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-05-2022
Udløber
24-05-2022
Kviknummer
LJA-83584533
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Håndværk og design, Idræt, Matematik, Musik, Naturfag

Hvem er du/I udover modig, ganske unik og uddannet lærer?
 

  • Du er autentisk, tillidsskabende og didaktisk velfunderet.
  • Du tør gå forrest og sætte dit tydelige præg på fællesskabets og individets dannelse og uddannelse i et forpligtende og udviklingsorienteret læringsmiljø.
  • Du er tydelig i din ledelse af klasserummet, har en stærk relationskompetence og evner at favne og have blik for A L L E elever som en del af et inkluderende fælleskab med deltagelsesmulighed for alle. 
  • Du vil tage aktiv del i skolens arbejde med at udvikle professionelle læringsfællesskaber, hvor vi samarbejder tæt og systematisk omkring elevernes trivsel og læring og ikke mindst egen læring.

Fællesnævneren for de tre stillinger og måske vigtigst af alt, ud over de alle som udgangspunkt er fuldtid, er at I vil blive mødt af kompetente, hjælpsomme, sjove og søde kollegaer, men de mangler lige netop dig, dig eller dig!

Hos os er det funktionelle samarbejde bygget op omkring faglige forpligtende relationer på team- afdelings- og vejlederniveau. I vil blive en del af et anerkendende og tillidsbaseret samarbejde mellem medarbejdere og ledelse i øjenhøjde, hvor der prioriteres tid til sparring og ledelse tæt på - ”døren” er (næsten) altid åben.

På Solvangskolen er der er højt til loftet, høje forventninger, højt humør og til tider høj musik og højt hår. Dialog og medinddragelse er en naturlighed, og for os et bærende princip for at vi sammen lykkes med kerneopgaven. Vi skal sammen turde afprøve, begå fejl og lære af disse, samt udfordre de muligheder og nye veje, som en omskiftelig skolehverdag bringer – for ingen er klogere end os alle!

BONUSINFO - Som noget nyt i kommende skoleår – vi kalder det en prøvehandling – vil hver årgang få udlagt en fhv. stor timepulje med medpraktiserende holdtimer, som skal skabe rum for endnu mere holddeling, undervisningsdifferentiering og co-teaching – tæt på egen årgang. I skal da være en del af denne prøvehandling...?

Stilling 1 – Matematik 6. årg. [fuldtid]
Du vil blive en del af skolens ungemiljø [6.-9. kl] og i dagligdagen vil dine primære samarbejdsflader og tilknytning være på 6. årg. Du skal kunne undervise i Matematik og gerne andre naturvidenskabelige fag. Andre fag på 6-7. årg. kunne også være relevante, så lad dig ikke skræmme.

Stilling 2 – Dansk 4. årg. [fuldtid]
Du vil blive del af skolens børnemiljø [2.-5. kl] og i dagligdagen vil dine primære samarbejdsflader og tilknytning være på 4. årg. Du skal kunne undervise i Dansk og det vil kun være en fordel hvis du fx kan undervise i et eller flere af følgende fag; Musik, Håndværk & Design, Idræt (måske svømning?) og Engelsk.

Stilling 3 - Dansk 4. årg. [fuldtid dog tidsbegrænset til 1. feb. 2023]
Du vil blive del af skolens børnemiljø [2.-5. kl] og i dagligdagen vil dine primære samarbejdsflader og tilknytning være på 4. årg. Du vil komme til at undervise i Dansk og det vil være en fordel, hvis du kan undervise i engelsk, kristendom og historie. Der vil være gode muligheder for forlængelse/fastansættelse – der sker altid noget i løbet af et skoleår.

Pssst: Har du allerede en god danskmakker, og har mod til at prøve noget nyt, så prik ham/hende på skulderen og tag springet sammen til 4. årgang på Solvangskolen.

Solvangskolen er et rart sted at være og lære
Solvangskolen i Furesø Kommune er en tresporet skole med ca. 700 elever og 70 lærere/pædagoger. Solvangskolen er opdelt i et Minimiljø (0-1. årg.), børnelæringsmiljø (2.-5. årg.) og et ungelæringsmiljø (6.-9. årg.).

Skolen ligger under 10 minutters gang fra Farum Station og tilbyder moderne rammer, et fantastisk naturområde og sportsfaciliteter tæt på og måske vigtigst af alt, SÅ VIL VI HINANDEN! Der er et stærkt kollegialt fællesskab, hvor alle bidrager og tager ansvar.

Har en af ovenstående tre fuldtidsstillinger vakt din interesse og pirret din nysgerrighed, så send os din ansøgning senest tirsdag d. 24. maj – hvad venter du på? Ansøgninger modtages elektronisk via www.furesoe.dk/job. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.
Du er også meget velkommen til at kontakte afdelingsleder for ungemiljøet Jeppe Bonde på tlf. 7235 7483 eller afdelingsleder for børnemiljøet Caroline Brandt på 7216 3712, hvis du har spørgsmål inden det evt. er os der stiller spørgsmålene ved en potentiel ansættelsessamtale.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Solvangskolen
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Tlf
7235 7480
Kontaktperson
Jeppe Bonde
Tlf
7235 7484
Adresse
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-05-2022
Udløber
24-05-2022
Kviknummer
LJA-83584533
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Håndværk og design, Idræt, Matematik, Musik, Naturfag
Beliggenhed