Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søndermarkskolen på Frederiksberg søger lærer med erfaring inden for specialområdet (barselsvikariat i skoleår 2019-20)

Søndermarkskolen

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
27-06-2019
Kontakt
Søndermarkskolen
Hoffmeyersvej 32
2000 Frederiksberg
Tlf
38210950
Praktisk information
Oprettet
27-06-2019
Udløber
01-08-2019
Kviknummer
LJA-74247385
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Billedkunst, Dansk, Historie, Kristendomskundskab/religion, Natur/teknologi, Specialundervisning

Vi søger hurtigst muligt en lærer til et barselsvikariat i skoleår 2019-20 med linjefag/kompetencer i bl.a. dansk, billedkunst, specialundervisning, historie, kristendom og evt. natur/teknik.
 
Vores nye medarbejder skal undervise i dansk, billedkunst, historie, kristendom og natur/teknik på 1.-4. årgang. En del af undervisningen foregår i en lille specialklasse.
 
Vi søger en lærer, der brænder for elevernes læring, folkeskolen og et godt kollegialt miljø.
 
Vi er en folkeskole med ca. 800 elever fordelt på almen og specialspor samt 62 dygtige og engagerede lærerkollegaer, samt 45 pædagoger i SFO og Klub.
  
Vi er en skole, der kendes på værdierne, Dannelse, Fællesskab og Nærvær, hvilket blandt andet giver sig udslag i gallafest for de store elever, morgensang, synge flaget op, Lucia, koncerter til forår og jul og mange andre spændende tiltag. Vi tør kaste os ud i nye veje og projekter og arbejder derfor sammen med omverdenen på mange forskellige planer.
 
Vi arbejder på at gøre vores elever livsduelige og fagligt dygtige. Vi er en skole med mange dygtige elever, der som udgangspunkt klarer sig rigtig fint.
 
Vi arbejder med CL strukturer, inkluderende processer og Classroom management. 


Vi har fokus på et godt læringsmiljø for alle børn, målrettet undervisningsdifferentiering og solid faglig, social og personlig udvikling hos alle børn. Samtidig vil vi gerne skabe en god arbejdsplads for vores medarbejdere.
 
Du har:

 • En uddannelse som lærer med dansk, specialundervisning og gerne historie, kristendom
 • Lyst og evne til at skabe forandringer i samarbejde med andre gennem en anerkendende tilgang til børnene og et blik for deres ressourcer
 • Tydelighed som voksen, som kan skabe gode relationer til børnene
 • Initiativ og er god til at se mulighederne frem for begrænsningerne
 • Lyst til at arbejde teambaseret og kan bidrage til den fortsatte udvikling af teamsamarbejdet
  Hvis du vil vide mere om skolen eller den ledige stilling, er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk afdelingsleder Lene Benedikte Gjøl på telefon 3821 0950 i perioden 1.-3. juli 2019, hvorefter skolen holder sommerferie.

  Ansøgning vedlagt CV og eksamensbeviser modtages elektronisk via nedenstående link, senest fredag den 1. august 2019, kl. 12.00. Der påregnes samtaler tirsdag den 6. august 2019.

 • Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
  Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

  Ansøg via link.

  Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

  Ansøg nu
  Virksomhedsinformation
  Søndermarkskolen
  Hoffmeyersvej 32
  2000 Frederiksberg
  Tlf
  38210950
  Praktisk information
  Oprettet
  27-06-2019
  Udløber
  01-08-2019
  Kviknummer
  LJA-74247385
  Jobtype
  Fuldtid
  Fag
  Billedkunst, Dansk, Historie, Kristendomskundskab/religion, Natur/teknologi, Specialundervisning
  Beliggenhed