Del
Gem annonce

Søndermarkskolen på Frederiksberg søger 3 dansklærere til indskoling og mellemtrin

Søndermarkskolen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-05-2021
Kontakt
Søndermarkskolen
Hoffmeyersvej 32
2000 Frederiksberg
Tlf
38210950
Kontakt
Leif G. Bjarning
Tlf
38210950
Hoffmeyersvej 32
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-05-2021
Udløber
20-05-2021
Kviknummer
LJA-82045273
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Andet fremmedsprog, Dansk, Engelsk, Håndværk og design, Madkundskab, Natur/teknologi, Specialundervisning, Øvrige Job

.Ser du dig selv i en udviklingsorienteret skole med et multikulturelt miljø hvor dannelse, fællesskab og nærvær er essentielt? Brænder du for danskfaget, og har du de faglige kompetencer vi efterspørger, så er du måske en kommende lærer hos os.Vi søger 3
uddannede dansklærere, til henholdsvis indskoling og mellemtrin forventeligt på 1. og 5. klassetrin. Det vil være en stor fordel, hvis du ud over dansk også har linjefag eller tilsvarende kompetence til at undervise i et eller flere af følgende fag:  HDS, musik, madkundskab, DSA, engelsk og/eller N/T. To af vores nye dansklærere forventes at have specialpædagogisk kompetence, da de skal undervise i klasser med almen- og visiterede børn (børn med generelle indlæringsvanskeligheder). Dette foregår i tæt samarbejde med den anden lærer/pædagog.Som lærer ved du, at relationen mellem lærer og elev er afgørende, og du kan nikke genkendende til, at det er den voksne, der har ansvaret i samme. Du møder derfor dine elever i øjenhøjde med din solide faglighed, omsorg og din tydelige klasserumsledelse. Du har fokus på en 
varierende undervisning og anser bevægelse i undervisningen for en naturlig del af hverdagen. Din undervisning er præget af forståelsen for den sproglige dimension i Dansk som andetsprog, og det skinner igennem i alle dine fag.Vi forventer, at du som person:

 • Brænder for at lave den bedste skole for alle
 • Skaber deltagelsesmulighed for alle
 • Har lyst til- og vil bidrage positivt til professionelle læringsfællesskaber
 • Er initiativrig, robust og udviklingsorienteret og ser muligheder frem for begrænsninger
 • Er dygtig til kommunikation og samarbejde
 • Kan navigere i mange samarbejdsarenaer
 • Indgår naturligt i et forpligtende teamsamarbejde med både lærere, pædagoger, forældre og andre samarbejdspartnere
 • Ser forskelligheder som et lærings- og udviklingspotentiale
 • Beder om hjælp, når du har brug for det fra såvel kollegaer som ledelse
 • Kan se dig selv som en del af et inkluderende, involverende og inspirerende miljø
Vi kan tilbyde et arbejdsmiljø med:
 • Fagligt stærkt og kollegialt fællesskab med høj trivsel
 • En udviklingsorienteret arbejdsplads med fokus på livsduelighed
 • Øje for det gode læringsmiljø
 • Gode muligheder for sparring såvel om det faglige som det praktiske
 • Et velfungerende samarbejde med kollegaer på tværs af faglighed
 • En anerkendende ledelse der arbejder i dialog og bakker op
 • En smuk by-skole med mange fællesskabende traditioner og god plads til ude-undervisning 
Skolens værdiggrundlag tager afsæt i dannelse, fællesskab og nærvær, hvilket både afspejles i vores dagligdag men også i vores mange traditioner. Der bliver blandt andet sunget morgensang, afholdt koncerter og mange andre fællesarrangementer i løbet af året.Livsduelighed og trivsel hos både elever og personale er i højsædet, og vi gør vi os umage med, at alle vores elever bliver så dygtige, som muligt. Vi har fokus på et godt læringsmiljø, målrettet undervisningsdifferentiering og solid faglig, social og personlig udvikling hos alle børn. Der arbejdes blandt andet med 
aktionslæring, CL-strukturer, inkluderende processer, bevægelse i undervisningen og klasseledelse. Som noget nyt har vi de seneste to år arbejdet struktureret og systematisk med Co-teaching i udvalgte klasser, hvor der er både almen- og visiterede elever. Dette skal fra næste skoleår udbredes til alle vores klasser, hvor der er både almen- og visiterede elever.Skolen har 65 lærere samt 40 pædagoger i skole, SFO og Klub. Der er et solidt kollegialt fællesskab både professionelt og socialt, som samtlige dygtige og engagerede medarbejdere bidrager til med hver deres. Derudover er der ca. 770 skønne elever fordelt på almenklasser og specialspor (for børn med generelle indlæringsvanskeligheder).
Hvis du vil vide mere om skolen eller de ledige stillinger, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Leif G. Bjarning, souschef Sanne Chessni eller pædagogisk afdelingsleder Lene Benedikte Gjøl på telefon 3821 0950.
Ansøgningsfrist for alle 3 stillinger:

Ansøgning vedlagt CV (gerne med foto), eksamensbeviser og evt. referencer modtages elektronisk via nedenstående link, senest torsdag den 20. maj 2021 kl. 12.00.


Samtalerne afholdes løbende dog senest fredag den 28. maj 2021.Forventet ansættelse pr. 1. august 2021.
Løn og ansættelse

Stillingerne er på 37 timer. Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst.Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Søndermarkskolen
Hoffmeyersvej 32
2000 Frederiksberg
Tlf
38210950
Kontaktperson
Leif G. Bjarning
Tlf
38210950
Adresse
Hoffmeyersvej 32
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-05-2021
Udløber
20-05-2021
Kviknummer
LJA-82045273
Jobtype
Fuldtid
Fag
Andet fremmedsprog, Dansk, Engelsk, Håndværk og design, Madkundskab, Natur/teknologi, Specialundervisning, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce