Del
Gem annonce

Sønderjyllands Gymnasium, Grundskole og Kostskole, søger en relations stærk uddannet lærer - lærerstilling, fuldtid på Kostskolen

STUK, Sønderjyllands Gymnasie, Grundskole og Kostskole

Indrykket
10-05-2023
Kontakt
STUK, Sønderjyllands Gymnasie, Grundskole og Kostskole
Vestergade 8
6520 Toftlund
Tlf
74832062
Kontakt
Rikke K. Mathiesen
Tlf
74832062
Vestergade 8
6520 Toftlund
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-05-2023
Udløber
09-06-2023
Kviknummer
LJA-84766057
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Idræt, Madkundskab, Religion

Sønderjyllands Gymnasium, Grundskole og Kostskole, søger en relations stærk uddannet lærer

Fastansættelse, lærerstilling fuldtid på Kostskolen.

 

Ønsker du dig en hverdag, hvor du i tæt samarbejde med dit læreteam og pædagogteam, gør en kæmpe forskel på daglig basis for kostskolens elever?

 

Vi ser vores virke som særligt betydningsfuldt og afgørende i et ungt menneskes liv, idet vi oplever at arbejdet med vores kostskoleelever ofte skaber en følelse af (endelig) at blive rummet, favnet og forstået som elev og som menneske.

Vi er optaget af stærke og trygge relationer, som et fundament for vores videre arbejde med at skabe faglige, sociale og personlige mål sammen med vores elever.

 

Kostskolen søger pr. 1. august 2023 en lærer som har en stor interesse for at arbejde med det specialpædagogiske i sit læringsrum. Hvor lysten og forståelsen for at relationen til den enkelte elev er fundamentet til at der kan opstå læring i klasserummet. Du skal være særligt nysgerrige, interesseret og kompetent i arbejdet med de unges vanskeligheder og udfordringer – have lyst til at møde den enkelte ung i sine vanskeligheder/udfordringer.

 

Vi er på udkig efter en lærer med mod på at undervise i flere forskellige fag i 7. – 10. klasse og føre op til fp9 og fp10. Vi er åbne overfor flere forskellige fagkombinationer og håber på fleksibilitet i forhold til eget ønske af fagrække.

 

Du skal have lyst til at være sammen med kostskolens elever ca. en aften hver 14 dag og x antal søndage/weekender.

Fag vi evt. godt kunne ønske er:

 • Dansk
 • Engelsk
 • Kristendom
 • Idræt
 • Madkundskab

Din faglige tilgang og viden til udsatte unge og dine værdier vægter højre end fagkombinationer mm. Så er du den rette til jobbet uden overstående fagkombinationer, så søg endelig alligevel.

 

Vi drømmer om en lærer som

 • er dygtig til at skabe relationer
 • er en holdspiller og bidrager positivt til et kollegialt samarbejde
 • er nysgerrig på hvad eleven forsøger at kommunikere med en anderledes adfærd
 • er optaget af at skabe stærke fællesskaber
 • balancerer fint mellem folkeskolelov (trinmål) og individuelle hensyn/behov
 • er varm, tålmodig og imødekommende i mødet med eleverne

Om Kostskolen

Kostskolen modtager unge mellem 13-18 år, der af forskellige årsager har brug for et miljøskifte, omfattende både skole og hjem. Kostskolens unge kommer fra hele landet og er blevet henvist af deres hjemmekommune.

 

Der bor ca. 30 unge på vores kostskole, alle unge har eget værelse.

 

Undervisningen foregår i små hold.

 

Kostskolen er godkendt til at modtage unge med opvækstbetingelser som fx omsorgssvigt, omsorgspersoners misbrug eller overgreb, der kan have resulteret i angst, stress, depression, identitetskriser, og unge med forskellige former for diagnoser.  Manglende skolegang har ofte medført store huller i den faglige viden, manglende selvværd og modstand mod at indgå i klasseundervisning.

                                  

Værdigrundlaget på Kostskolen har sit udspring i det humanistiske menneskesyn. Ifølge dette menneskesyn er alle mennesker lige meget værd. Det følger også af menneskesynet, at det liv, hver enkelt af os får, påvirkes af langt mere end det, vi er født med. Det påvirkes af det miljø og de relationer, vi indgår i. Det påvirkes også af de etiske overvejelser, vi gør os, og det påvirkes af de valg, vi træffer.

 

Med dette værdisæt bliver Kostskolen en vigtig faktor i de unge liv, både her og nu og i fremtiden. Vi vil gerne møde de unge med respekt, ærlighed og tolerance. Vi vil give dem det miljø, de relationer og de rammer, de har brug for, for at få modet og lysten til at træffe valg, der bringer dem nærmere deres mål om uddannelse og et godt liv. Vores værdisæt og vores faglighed er nært forbundne.

 

Med vores værdisæt siger vi, at:

 • Det er altid problemet, der er problemet – ikke individet.
 • Vi ved, at der aldrig findes blot én sandhed om det, der finder sted.
 • Vi skaber verden gennem den kommunikation, vi har med hinanden. Det er de voksnes ansvar at være tydelige og reflekterede i såvel den verbale som i den non-verbale kommunikation.
 • Vi er som voksne altid ansvarlige for relationerne, og vi har altid opmærksomhed på egne og andres mentale tilstande.

Kontakt

For yderligere information om Kostskolen kan du besøge vores hjemmeside – www.kostskolen.dk.

 

Ønsker du at høre nærmere, så er du mere end velkommen til at kontakte kostskolens leder Rikke K. Mathiesen på telefon 74832062.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning til rikm@stuk.dk eller via følgende sikker mail sikkerpost-kis@stuk.dk - Ansøgningsfrist er den 9. juni 2023.

 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i løbet af uge 24 2023.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
STUK, Sønderjyllands Gymnasie, Grundskole og Kostskole
Vestergade 8
6520 Toftlund
Tlf
74832062
Kontaktperson
Rikke K. Mathiesen
Tlf
74832062
Adresse
Vestergade 8
6520 Toftlund
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-05-2023
Udløber
09-06-2023
Kviknummer
LJA-84766057
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Idræt, Madkundskab, Religion
Beliggenhed
Gem annonce