Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søhøjskolen søger kompetent engelsk- og kulturfagslærer på fuld tid

Egedal Kommune

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
25-06-2021
Kontakt
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Kontakt
Søhøjskolen Stefan Mørk Bendtsen
Tlf
72599103
Hampelandvej 7
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-06-2021
Udløber
12-08-2021
Kviknummer
LJA-82303314
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Engelsk, Øvrige Job

Søhøjskolen i Ølstykke søger en lærer til engelsk og kulturfagene i udskolingen. Du bliver en del af et professionelt læringsfællesskab, bestående af lærere og pædagoger, der i fællesskab og på tværs af årgangene og på hele skolen arbejder for, at eleverne bliver så dygtige, som de kan.

Om stillingen
På Søhøjskolen har vi en vision om at skabe en skole, som giver vores elever mod på livet og lyst til at lære mere en skole, som vi er stolte af, og som vi selv gerne vil komme i hver dag. Vores fælles skole tager afsæt i en målsætning om at alle børn skal blive så dygtige som de kan - med undervisere, der lærer af og med hinanden. Det har vi rigtig mange gode forudsætninger for, da skolen har et stærkt fundament.
Vi arbejder bl.a. med co-teaching som metode i samarbejdet omkring to-voksen-timerne, hvor lærere og pædagoger indgår i et ligeværdigt samarbejde.

Hos os vægtes teamsamarbejdet særdeles højt. Vi er organiseret i selvstyrende team. Det selvstyrende team er organiseret omkring den enkelte årgang. Lærere og pædagoger samarbejder ligeværdigt om årgangen. Det selvstyrende team løfter både undervisningsopgaven og alle de øvrige arbejdsopgaver, der er relateret til undervisningsopgaven. Vi har lagt mange to-lærer-ressourcer i teamene, således at det er muligt at arbejde fleksibelt, fordi vi tror på, at det giver den mest effektive ressourceudnyttelse, hvor der prioriteres tæt på kerneopgaven.

Vi prioriterer den pædagogiske drøftelse og vores muligheder gennem dialog, observationer og data, hvor vi i fællesskab sætter mål og udvikler de bedste rammer for elevernes læring og skolegang. Vi arbejder databaseret og har løbende drøftelser af, hvilken effekt undervisningen har på elevernes læring og trivsel.

Vi er en skole, der er en del af distriktsskole Ølstykke, som består af to afdelinger: Maglehøjskolen med ca. 500 elever og Søhøjskolen med ca. 600 elever. Skolerne skal i de kommende år renoveres og tilbygges, således at basis- og fællesarealer bliver fleksible og moderne læringsmiljøer, og de faglige områder opdateres og ombygges, så de bliver tidssvarende.

Arbejdsforhold: Vi har i Egedal Kommune en lokalaftale, der sikrer god tid til forberedelse. Tiden til den individuelle forberedelse placeres inden for normal arbejdstid, og lærerne kan henlægge denne tid til andre steder end på skolen. Der er fast mødedag tirsdage til kl. 16.00, og den øvrige arbejdstid er meget fleksibel.

Vil du vide mere, kan du kontakte pædagogisk daglig leder Stefan Mørk Bendtsen på 72598711 eller afdelingsleder for udskolingen Kai Kongsgaard på 72599103.

Yderligere informationer
Du kan læse mere om Distriktsskole Ølstykke på www.distriktsskole-oelstykke.dk

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Børne- og straffeattest indhentes ved ansættelsen.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning via ansøgningslinket senest torsdag den 12. august 2021 kl. 12.00. Vi afholder samtaler løbende.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Kontaktperson
Søhøjskolen Stefan Mørk Bendtsen
Tlf
72599103
Adresse
Hampelandvej 7
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-06-2021
Udløber
12-08-2021
Kviknummer
LJA-82303314
Jobtype
Fuldtid
Fag
Engelsk, Øvrige Job
Beliggenhed