Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søhøjskolen søger kompetent dansklærer på fuld tid til indskolingen

Egedal Kommune Søhøjskolen

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
03-10-2022
Kontakt
Egedal Kommune Søhøjskolen
Hampelandvej 7
Søhøjskolen
3650 Ølstykke
Tlf
72 59 85 00
Kontakt
Charlotte Carlsson 
Tlf
72598707
Hampelandvej 7
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-10-2022
Udløber
20-10-2022
Kviknummer
LJA-84090056
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Lærer, Matematik, Specialpædagogik, Øvrige Job

Er du vores nye teammedlem i indskolingen? Hos os bliver du en del af et professionelt læringsfællesskab bestående af lærere og pædagoger, der i fællesskab, og på tværs af årgangene og på hele skolen, arbejder for, at eleverne bliver så dygtige, som de kan. I indskolingen arbejder vi med Fælles børn, fælles ansvar, og vi er optagede af den trygge relation mellem børn og voksne. Hos os handler det om børn!

Om stillingen
Du vil blive en del af et velfungerende og erfarent team til indskolingen, hvor du skal varetage danskundervisningen. Det vil også være en fordel, hvis du har flair for matematik. Derudover skal du have TT-timer, som er timer, der fungerer som to-lærertimer, dvs. timer hvor I er to voksne om undervisningen.

Hos os vægtes teamsamarbejdet særdeles højt. Vi er organiseret i selvstyrende team. Det selvstyrende team er organiseret omkring den enkelte årgang. Lærere og pædagoger samarbejder ligeværdigt om årgangen. Det selvstyrende team løfter både undervisningsopgaven og alle de øvrige arbejdsopgaver, der er relateret til undervisningsopgaven. Vi har lagt mange to-lærer-ressourcer i teamene, således at det er muligt at arbejde fleksibelt, fordi vi tror på, at det giver den mest effektive ressourceudnyttelse, hvor der prioriteres tæt på kerneopgaven.

På Søhøjskolen har vi en vision om at skabe en skole, som giver vores elever mod på livet og lyst til at lære mere en skole, som vi er stolte af, og som vi selv gerne vil komme i hver dag. Vores fælles skole tager afsæt i en målsætning om, at alle børn skal blive så dygtige, som de kan - med undervisere, der lærer af og med hinanden. Det har vi rigtig mange gode forudsætninger for, da skolen har et stærkt fundament. Vi arbejder bl.a. med co-teaching som metode i samarbejdet omkring to-voksen-timerne, hvor lærere og pædagoger indgår i et ligeværdigt samarbejde.

Vi prioriterer den pædagogiske drøftelse og vores muligheder gennem dialog, observationer og data, hvor vi i fællesskab sætter mål og udvikler de bedste rammer for elevernes læring og skolegang. Vi arbejder databaseret og har løbende drøftelser af, hvilken effekt undervisningen har på elevernes læring og trivsel.

Vi er en skole, der er en del af distriktsskole Ølstykke, som består af to afdelinger: Maglehøjskolen med ca. 500 elever og Søhøjskolen med ca. 550 elever. Skolerne skal i de kommende år renoveres og tilbygges, således at basis- og fællesarealer bliver fleksible og moderne læringsmiljøer, og de faglige områder opdateres og ombygges, så de bliver tidssvarende.

Arbejdsforhold: Vi har i Egedal Kommune en lokalaftale, der sikrer god tid til forberedelse. Tiden til den individuelle forberedelse placeres inden for normal arbejdstid, og lærerne kan henlægge denne tid til andre steder end på skolen. Der er fast mødedag tirsdage til kl. 16.00, og den øvrige arbejdstid er meget fleksibel.

Vil du vide mere, kan du kontakte afdelingsleder Charlotte Carlsson på tlf.: 72 59 87 07 eller konstitueret distriktsskoleleder Stefan Bendtsen på tlf.: 72 59 87 11.

Yderligere informationer
Du kan læse mere om Distriktsskole Ølstykke på https://distriktsskole-oelstykke.aula.dk/

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Børne- og straffeattest indhentes ved ansættelsen.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning via ansøgningslinket på kommunens hjemmeside senest torsdag den 20. oktober 2022 kl. 12.00. Vi afholder samtaler løbende.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Egedal Kommune Søhøjskolen
Hampelandvej 7
Søhøjskolen
3650 Ølstykke
Tlf
72 59 85 00
Kontaktperson
Charlotte Carlsson 
Tlf
72598707
Adresse
Hampelandvej 7
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-10-2022
Udløber
20-10-2022
Kviknummer
LJA-84090056
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Lærer, Matematik, Specialpædagogik, Øvrige Job
Beliggenhed