Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søhøjskolen i Ølstykke søger inklusionsvejleder!

Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
10-11-2020
Kontakt
Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Kontakt
Søhøjskolen Charlotte Carlsson
Tlf
72598707
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-11-2020
Udløber
29-11-2020
Kviknummer
LJA-81368398
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Søhøjskolen søger en inklusionsvejleder. Vi har brug for en lærer, der har særlige kompetencer i forhold til at skabe inkluderende læringsmiljøer og vejlede kolleger i det.


Vi er en skole, der er en del af distriktsskole Ølstykke, som består af to afdelinger: Maglehøjskolen med ca. 500 elever og Søhøjskolen med ca. 600 elever. Skolerne skal i de kommende år renoveres og tilbygges, således at basis- og fællesarealer bliver fleksible og moderne læringsmiljøer, og de faglige områder opdateres og ombygges, så de bliver tidsvarende.


Skolen vægter musik særligt højt. Vi samarbejder med den lokale musikskole om projektet Orkestermester. Her deltager musikskolelærere i musikundervisningen i indskolingen, som en del af vores to-lærer-ordning, hvor alle børn i indskolingen lærer at spille et instrument, hvorefter der dannes skoleorkestre på mellemtrinnet.


Hos os vægtes teamsamarbejdet særdeles højt. Vi er organiseret i selvstyrende team. Det selvstyrende team er organiseret omkring den enkelte årgang. Lærere og pædagoger samarbejder ligeværdigt om årgangen. Det selvstyrende team løfter både undervisningsopgaven og alle de øvrige arbejdsopgaver, der er relateret til undervisningsopgaven. Lærere og pædagoger påtager sig i fællesskab klasselærerrollen. Vi har lagt mange to-lærer-ressourcer i teamene, således at det er muligt at arbejde fleksibelt, fordi vi tror på, at det giver den mest effektive ressourceudnyttelse, at der prioriteres tæt på kerneopgaven. I indeværende skoleår arbejder alle team med CO-teaching i samarbejde med UCN.


Vi prioriterer den pædagogiske drøftelse og vores muligheder gennem dialog, hvor vi i fællesskab sætter mål og udvikler de bedste rammer for elevernes læring og skolegang. Vi arbejder data-baseret og har løbende drøftelser af, hvilken effekt undervisningen har på elevernes læring.


Om stillingen
Du skal indgå i vejlederkorpset, hvor du skal være med til at udvikle vores mellemformer, hvor børn med særlige behov lærer strategier til at indgå i klassernes læringsmiljøer.

Du skal ud i klasserne og lave indsatser og være medskaber af inkluderende læringsmiljøer. Vi arbejder med CO-teaching som metode i samarbejdet omkring to-voksen-timerne.


Arbejdsforhold
Vi har i Egedal Kommune en lokalaftale, der sikrer tid til forberedelse. Tiden til den individuelle forberedelse placeres inden for normal arbejdstid, og lærerne kan henlægge denne tid til andre steder end på skolen.


Yderligere informationer
Du kan læse mere om Distriktsskole Ølstykke på www.distriktsskole-oelstykke.dk

Vil du vide mere, kan du kontakte afdelingsleder for Ressourcecenter og indskoling Charlotte Carlsson på 72598707.


Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Børne- og straffeattest indhentes ved ansættelsen.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning via ansøgningslinket på kommunens hjemmeside senest den 29. november 2020. Vi afholder samtaler løbende.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Kontaktperson
Søhøjskolen Charlotte Carlsson
Tlf
72598707
Adresse
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-11-2020
Udløber
29-11-2020
Kviknummer
LJA-81368398
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed