Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skolepraktikinstruktør til NEXT Business på Eventkoordinatoruddannelsen

NEXT – Uddannelse København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-07-2020
Kontakt
NEXT – Uddannelse København
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby
Tlf
33880000
Kontakt
 
Tlf
33880000
2500 Valby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-07-2020
Udløber
24-07-2020
Kviknummer
LJA-80617620
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.
Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en Skolepraktikinstruktør til NEXT Business på Eventkoordinatoruddannelsen.

Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også på området for ungdomsuddannelser. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som medarbejder skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.

Profil
Som instruktør og uddannelsesansvarlig for praktikelever på eventkoordinatoruddannelsen skal du være rollemodel og kunne motivere eleverne fagligt. Du skal koble den enkelte elev med praktikmålene på uddannelsen samt afholde samtaler med eleven om det faglige niveau. Du skal instruere og undervise i f.eks. projektstyring, ide- og konceptudvikling af events, udkast til reklamer og annoncer, pressekontakt, budgetter, sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med events, reklamationshåndtering, logistik og planlægning.

Du skal tilrettelægge deres uddannelsesforløb og løbende afholde evalueringer med eleverne. Du har ansvaret for registrering af elevernes fravær samt at vejlede om skolepraktikydelse og skolepraktikuddannelsen.

Du skal derudover hjælpe eleverne med at finde en elevplads og klæde dem på til at søge et job.

Praktikcentret uddanner de elever, der ikke har en ordinær praktikplads. Målet er at give eleverne en spændende uddannelse i et virkelighedstro miljø og hurtigst muligt hjælpe dem ud i en virksomhed.:

Du vil være i tæt dialog med underviserne, der underviser på skoleperioderne på eventkoordinatoruddannelsen.

Ekstraordinær skolepraktik
Grundet den nye trepartsaftale, kører vi en ekstraordinær skolepraktik for eventkoordinatorelever i efteråret 2020. Skolepraktikken starter d. 1/8 og slutter d. 31/12. Det er derfor en tidsbegrænset periode og dermed også en tidsbegrænset stilling. Du vil skulle være med til at bygge skolepraktikken op fra bunden, udvikle den og også afvikle den igen. Eleverne vil skulle skifte imellem at være i skolepraktik og være i skole henover efteråret.e

Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse og på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Om dig

  • du har en eventkoordinator- eller projektlederuddannelse
  • du har erfaring med oplæring af eventkoordinator/projektleder elever
  • du har kendskab til planlægning, styring og afholdelse af events/projekter
  • du har humor, en positiv indstilling samt gennemslagskraft
  • du evner til at motivere og vejlede elever til at færdiggøre deres uddannelse
  • du har lyst til at ”være på” over for både elever, kolleger og eksterne samarbejdspartnere
  • du har gode kommunikations- og samarbejdsevner samt er struktureret og fleksibel


Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lærke Rau på mobil tlf. 61716006, mail lrkr@nextkbh.dk

Ansættelsesvilkår
Stillingen er som timelønnet, hvor det nogle uger vil være fuldt tid, mens der andre uger vil være få timer. Skolepraktikken er placeret i Ballerup. Ansættelsen udløber ved udgangen af december 2020, da skolepraktikken da skal lukke.

Du bliver ansat efter gældende overenskomst.

Vi ønsker, at du begynder den 1. august 2020 eller snarest muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

NEXT er med virkning fra august 2020 en røgfri skole og arbejdsplads.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket inden ansøgningsfristen den 24. juli 2020. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
NEXT – Uddannelse København
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby
Tlf
33880000
Kontaktperson
 
Tlf
33880000
Adresse
2500 Valby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-07-2020
Udløber
24-07-2020
Kviknummer
LJA-80617620
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed