Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skolen ved Søerne søger udskolingslærer til engelsk, fransk og gerne dansk

Skolen ved Søerne

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-11-2019
Kontakt
Skolen ved Søerne
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Tlf
38210150
Kontakt
Helle Spanggaard
Tlf
38 21 01 66
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-11-2019
Udløber
11-12-2019
Kviknummer
LJA-77793287
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Fransk

Nu har du chancen er du vild med at undervise i sprog engelsk, fransk og gerne dansk, så er der mulighed for at blive udskolingslærer på Skolen ved Søerne
 
Brænder du for at undervise teenagere? Søger du et spændende fagligt miljø med højt til loftet? Vi søger en ambitiøs lærer, der brænder for at undervise i fransk, engelsk og gerne dansk.
 
Skolen ved Søerne søger en udskolingslærer pr. 1. februar 2020 til at undervise på 6. 9. årgang.
 
Skolen åbnede for 15 år siden og har ca. 700 elever fra 0.-9. klasse, 43 lærere og 30 pædagoger i hhv. SFO og klub. Via et frugtbart samarbejde i hele organisationen er vi er godt i gang med implementering af skolereformen og arbejder med den bl.a. via det kommunale projekt Læring der ses.
Undervisningen i udskolingen foregår i faglokaler i såvel som engelsk som fransk.                                                                                                           
Som nyansat vil du blive hjulpet godt på vejen og få tilknyttet en mentor, der vil guide dig ift. skolen og dine opgaver.
 
6. 9. klassetrin har undervisning i afdelingen på Filippavej, som er en bygning, der ligger for sig selv ved Sct. Jørgens Sø og tæt på Fritidsklubben Filippa. Lærere og pædagoger i udskolingen varetager undervisning og aktiviteter for skolens ældste elever og er organiseret i årgangsteam. På hele skolen arbejder vi med inkluderende praksis ud fra forståelsen, at børn gør det godt, hvis de kan, herunder udvikling af inkluderende læringsmiljøer.
 
Skolen har en god og professionel personalegruppe med mange forskellige faglige kompetencer, og et rigtig godt socialt fællesskab. Som medarbejder på Skolen ved Søerne får du godt og tillidsfuldt arbejdsmiljø, hvor du selv tilrettelægger den del af din arbejdstid, der går ud over undervisningen og faste møder/arrangementer. Du får din egen arbejdsplads på skolen samt pc.
 
Vi har i et tæt samarbejde mellem personale og forældre udarbejdet et pædagogisk grundlag samt et værdigrundlag, som danner baggrund for vores skole, SFO og klubvirksomhed.
Information om skolen, skolens pædagogiske grundlag og guideline for inkluderende praksis kan læses på vores hjemmeside: www.skolenvedsoerne.dk
 
-----------------------------------
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om ny løndannelse.
 
Vi gør opmærksom på, at der forinden ansættelse skal afleveres straffeattest, ligesom der indhentes særlige oplysninger jf. straffelovens 36.
 
Ansøgningsfristen er 11. december 2019 kl. 16.00
Ansættelsessamtaler forventes afholdt 13. december
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Skoleleder Helle Spanggaard eller Souschef Michael Vork på 3821 0166
 
Frederiksberg kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Læs mere om Frederiksberg Kommune på www.frederiksberg.dk

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener knap 104.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Skolen ved Søerne
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Tlf
38210150
Kontaktperson
Helle Spanggaard
Tlf
38 21 01 66
Adresse
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-11-2019
Udløber
11-12-2019
Kviknummer
LJA-77793287
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Fransk
Beliggenhed