Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skolen ved Søerne søger udskolingslærer med stærke kompetencer i fysik/kemi og matematik

Skolen ved Søerne

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
16-11-2022
Kontakt
Skolen ved Søerne
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Tlf
38210150
Kontakt
Skoleleder Kristian Svinth eller Souschef Michael Vork
Tlf
28980152 el. 28981081
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2022
Udløber
30-11-2022
Kviknummer
LJA-84255796
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lærer, Matematik, Naturfag

Udskolingslærer med stærke kompetencer i fysik/kemi og matematik søges Kom og arbejd med os på Skolen ved Søerne!

Er du nyuddannet eller erfaren lærer med fysik/kemi og matematik, har vi en fast stilling ledig til dig. Vi søger en lærer, der brænder for at undervise unge i naturfag og som vil være med til at gøre en god skole endnu bedre.

Stillingen er en fast stilling med ansættelse snarest muligt. Undervisningen vil primært være matematik og fysik/kemi i 9. klasse. Det vil være en fordel, hvis du brænder for naturfagene og har erfaring med at føre til afgangseksamen.  Vi arbejder med årgangsteam på skolen og er godt i gang med en god proces, hvor vi udvikler på vores teamsamarbejde. Du tilknyttes 9. årgangsteam, som er et godt og erfarent team.

Skolen ved Søerne åbnede for 18 år siden og har ca. 700 elever fra 0.-9. klasse, 47 lærere og 30 pædagoger i hhv. SFO og klub. Skolen er afdelingsopdelt i en indskoling for 0.-5. årgang og en udskoling for 6.-9. årgang. Skolen arbejder fast med Læring der ses i bla. matematik. Matematiklærerne samarbejder på tværs af klassetrin og har faste fagteammøder, hvor der planlægges, evalueres og drøftes matematikundervisning. Frederiksberg Kommune har i dette og næste skoleår fokus på STEM-fagene, som et fælles indsatsområde.

6. 9. klassetrin har undervisning i udskolingsafdelingen på Filippavej. Lærere og pædagoger i udskolingen varetager undervisning og aktiviteter for skolens ældste elever og er organiseret i årgangsteam. På hele skolen arbejder vi med inkluderende praksis ud fra forståelsen, at Børn gør det godt, hvis de kan med udgangspunkt i LOW-arousal tilgangen. I dette skoleår er vi overgået til klassiske stamlokaler efter en fælles evaluering med elever og personale.

Skolen har en god og professionel personalegruppe med mange forskellige faglige kompetencer, og et rigtig godt socialt fællesskab. Som medarbejder på Skolen ved Søerne får du godt og tillidsfuldt arbejdsmiljø, hvor du selv tilrettelægger en del af din arbejdstid, der går ud over undervisningen, teammøder, faglig sparring og faste møder. Du får din egen arbejdsplads på skolen samt pc.

Vi har i et tæt samarbejde mellem personale og forældre udarbejdet et pædagogisk grundlag samt et værdigrundlag, som danner baggrund for vores skole, SFO og klubvirksomhed.
Information om skolen, skolens pædagogiske grundlag og guideline for inkluderende praksis kan læses på vores hjemmeside: skolenvedsoerne (aula.dk)

-----------------------------------

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om ny løndannelse.
 
Vi gør opmærksom på, at inden ansættelse kan finde sted, skal der indhentes en §36 straffeattest (børneattest) samt en almindelig §11 straffeattest.
 
Ansøgningsfristen er onsdag den 30. november senest kl. 12.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleleder Kristian Svinth på 2898 0152 eller souschef Michael Vork på 2898 1081.

Frederiksberg kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Læs mere om Frederiksberg Kommune på www.frederiksberg.dk
 


Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skolen ved Søerne
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Tlf
38210150
Kontaktperson
Skoleleder Kristian Svinth eller Souschef Michael Vork
Tlf
28980152 el. 28981081
Adresse
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2022
Udløber
30-11-2022
Kviknummer
LJA-84255796
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lærer, Matematik, Naturfag
Beliggenhed