Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skolen ved Søerne søger lærere i barselsvikariat og faste stillinger fordelt på indskoling/mellemtrin og mellemtrin/udskoling samt en børnehaveklasseleder i fast stilling

Skolen ved Søerne

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
24-06-2022
Kontakt
Skolen ved Søerne
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Tlf
38210150
Kontakt
Mette Bache 
Tlf
2898 0760
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-06-2022
Udløber
31-07-2022
Kviknummer
LJA-83757301
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Børnehaveklassen, Dansk, Engelsk, Historie og Samfundsfag, Håndværk og design, Idræt, Madkundskab, Musik, Naturfag, Religion, Tysk og Fransk, Øvrige Job

Kom og vær en del af vores fantastiske fællesskab på Skolen ved Søerne

Skolen ved Søerne søger lærere i barselsvikariat og faste stillinger fordelt på indskoling/mellemtrin og mellemtrin/udskoling samt en børnehaveklasseleder i fast stilling.

Vi søger kompetente, engagerede lærere til indskoling, mellemtrin og udskoling, der sammen med resten af årgangsteamet uddanner, udvikler skolens børn og unge.

Vi har et stærkt børnesyn; Børn gør det godt når de kan og fokus på fællesskabet på hele skolen herunder skole, SFO og klub. På Skolen ved Søerne er der et højt fagligt niveau med et veludviklet teamsamarbejde, der har fokus på udvikling af børnenes faglige og trivselsmæssige udvikling. Vi arbejder målrettet med at skabe positive relationer mellem voksne og børn via vores børnesyn samt redskaber fra LOW Arousal.

Vi har en skole, hvor et af nøglebegreberne er et stærkt sammenhold blandt skolens ansatte og prioriterer medarbejdertrivsel højt i dagligdagen. Der er ligeledes gode muligheder for faglig sparring med både kolleger, vejledere og ledelse.

Til stillingerne i indskolingen/mellemtrinnet er det brug for følgende fagkompetencer; dansk, engelsk, kristendom, idræt, svømning, H/D, historie, musik og madkundskab.

I mellemtrin/udskolingen indgår matematik, madkundskab (ordinær samt valgfag), N/T, biologi og fransk.

Til vores børnehaveklasseteam søger vi er børnehaveklasseleder, som brænder for børnefællesskaber, det gode børneliv, kreativitet og natur.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kan undervise i nogle af ovennævnte fag og kan se dig selv som en del af vores hverdag. Vi vil I samarbejde med dig sammensætte et skema, som matcher dine kompetencer i forhold til skolens behov bedst muligt.

Vi tilbyder dygtige og seriøse kollegaer
Skolen ved Søerne blev oprettet i 2004 og er en fuldt udbygget folkeskole med ca. 700 elever fordelt på to afdelinger. På vores hjemmeside kan du se vores Guideline for inkluderende praksis, Pædagogisk grundlag og Værdigrundlag.

Skolen har en lang tradition for at arbejde med fællesskaber. I bl.a. indskolingen er forældre organiseret i trivselsgrupper, og der arbejdes meget med klassens fællesskab ud fra en inkluderende praksis og ud fra forståelsen, at børn gør det godt, hvis de kan. Vi vægter morgensang højt og har mange fælles aktiviteter, blandt andet en årlig forårsfestival og en årlig fælles projektuge. Vi har for kort tid siden indviet vores nye skolegård, og arbejder med udvikling af en pausekultur.

Skolen er i år organiseret fagteam i dansk og matematik, hvor der er fokus på at udvikle en fælles praksis. På Skolen ved Søerne foregår undervisningens tilrettelæggelse i et tæt og forpligtende samarbejde med teamet, som består af både lærere og pædagoger. Alle har en individuel forberedelsesplads, og der er ugentlige teammøder og fælles forberedelse.

Skolen har en god og professionel personalegruppe med mange forskellige faglige kompetencer og et rigtig godt socialt fællesskab. Der er ligeledes et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem ledelse og personale.

-----------------------------------

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om ny løndannelse.
 
Vi gør opmærksom på, at inden ansættelse kan finde sted, skal der indhentes en 36 straffeattest (børneattest) samt en almindelig 11 straffeattest.
 
Ansøgningsfristen er søndag den 31. juli kl. 12.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til indskolingsleder Mette Bache 2898 0760 eller udskolingsleder Michael Vork 2898 1081.

Frederiksberg kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Læs mere om Frederiksberg Kommune på www.frederiksberg.dk
 
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skolen ved Søerne
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Tlf
38210150
Kontaktperson
Mette Bache 
Tlf
2898 0760
Adresse
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-06-2022
Udløber
31-07-2022
Kviknummer
LJA-83757301
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Fag
Børnehaveklassen, Dansk, Engelsk, Historie og Samfundsfag, Håndværk og design, Idræt, Madkundskab, Musik, Naturfag, Religion, Tysk og Fransk, Øvrige Job
Beliggenhed