Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skolen ved Søerne søger lærer til håndværk og design, billed-kunst samt andre fag i udskolingen

Skolen ved Søerne

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
04-11-2020
Kontakt
Skolen ved Søerne
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Tlf
38210150
Kontakt
Michael Vork
Tlf
28981081
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-11-2020
Udløber
23-11-2020
Kviknummer
LJA-81346025
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Billedkunst, Håndværk og design

Er du udskolingens nye håndværk- og design lærer?
 
Skolen ved Søerne søger en kreativ og engageret lærer til at undervise i håndværk og design, billedkunst samt andre
skolefag i udskolingen.
 
Vi søger en lærer til fastansættelse, hvor der hovedsageligt skal undervises i H/D og billedkunst kombineret med øvrige fag, du kan byde ind med. Stillingen er pt. på 80 %, men kan evt. forhøjes.
 
Skolen vægter de praktisk/musiske fag højt og har tradition for både morgensang, kreativ forårsfestival samt kreative projektuger. Som vores kommende H/D og billedkunstlærer vil du blive en vigtig spiller ind i dette. Pt. ligger håndværk/design på 4., 6. og 7. årgang, men stillingen er tilknyttet team 6 i udskolingen.
 
Udskolingen rummer et stort værksted, som du vil kunne sætte dit eget præg på derudover er der flere øvrige rum, der kan benyttes til faget. Vi søger en lærer, der brænder for at sætte faget højt i skolens undervisningskultur og som også kan se mulighederne i at udvikle de fysiske rammer hertil.
 
På Skolen ved Søerne foregår undervisningens tilrettelæggelse i et tæt og forpligtende samarbejde med teamet, som består af både lærere og pædagoger. Alle har en individuel forberedelsesplads, og der er ugentlige teammøder.
 
Skolen har en god og professionel personalegruppe med mange forskellige faglige kompetencer og et rigtig godt socialt fællesskab.
 
Skolen ved Søerne åbnede for 16 år siden og har ca. 700 elever fra 0.-9. klasse, 43 lærere og 30 pædagoger i hhv. SFO og klub. Vi har i et tæt samarbejde mellem personale og forældre udarbejdet et pædagogisk grundlag samt et værdigrundlag, som danner baggrund for vores skole, SFO og klubvirksomhed.
Information om skolen, skolens pædagogiske grundlag og værdigrundlag kan læses på vores hjemmeside: www.skolenvedsoerne.dk
 
-----------------------------------
 
Ansøgningsfristen er mandag den 23. november 2020 kl. 12.00
Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 26. november 2020 i dagtimerne.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til konstitueret souschef Michael Vork på 28981081.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om ny løndannelse.
 
Vi gør opmærksom på, at der forinden ansættelse skal afleveres straffeattest ligesom der indhentes særlige oplysninger jf. straffelovens 36.
 
Frederiksberg kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Læs mere om Frederiksberg Kommune på www.frederiksberg.dk
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Skolen ved Søerne
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Tlf
38210150
Kontaktperson
Michael Vork
Tlf
28981081
Adresse
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-11-2020
Udløber
23-11-2020
Kviknummer
LJA-81346025
Jobtype
Fuldtid
Fag
Billedkunst, Håndværk og design
Beliggenhed