Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skolen ved Bülowsvej søger administrativ leder med pædagogisk baggrund

Skolen ved Bülowsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
24-08-2020
Kontakt
Skolen ved Bülowsvej
Fuglevangsvej 5
1962 Frederiksberg C
Tlf
38210580
Kontakt
Lars Westh
Tlf
2898 0591
Fuglevangsvej 5
1962 Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-08-2020
Udløber
21-09-2020
Kviknummer
LJA-80929260
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Vi er en velfungerende skole med fokus på læring og trivsel hos både børn og voksne. Det sikrer vi gennem faglig og pædagogisk sparring, medinddragelse på alle niveauer og et fælles ønske om at indgå i meningsfulde professionelle fællesskaber, der arbejder ud fra tre overordnede læringsvisioner:  Alle ved, hvad de lærer Alle er en del af fællesskabet - Alle respekterer fællesskabet.


Vi er udviklingsorienterede og er i den anledning blevet tildelt Frederiksberg Kommunes innovationspris. Vi søger derfor først og fremmest en administrativ leder, der har lyst til at understøtte udviklingen af vores spændende skole sammen med os.

Skolens undervisningsdel er fordelt i tre afdelinger, indskoling fra 0-3.klasse, mellemtrin fra 4-6.klasse og udskoling fra 7-9.klasse, hvor lærere, pædagoger og ledere er tilknyttet årgangsteams og fagfællesskaber. Skolens fritidsdel, SFO Thorvald og Klub Tempeltræet er ligeledes opdelt i SFO fra 0-3.årgang og klub fra 4-9.årgang.

Samarbejdet i hele organisationen er karakteriseret ved at være tæt, professionelt og nærværende.


Vi har i disse år særligt fokus på at understøtte udviklingen af den professionelle praksis i alle dele af organisationen. Vi søger derfor en administrativ leder, der vil samarbejdet med det pædagogiske personale og som forstår og har erfaring med, hvad der er på spil for lærere og pædagoger i både undervisnings- og fritidsdel.

Skolen ved Bülowsvej er centralt beliggende på Frederiksberg og har knap 1000 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse, hvoraf størstedelen benytter skolens velfungerende fritidsdel SFO Thorvald og Klub Tempeltræet. Personalet består af ca. 120 kompetente medarbejdere, der har stor lyst og vilje til at gå nye veje. Vi har en uhøjtidelig omgangsform, hvor dialog og gensidig tillid er grundlaget for arbejdet.

Skolens ledelsesteam består af en skoleleder, to pædagogiske ledere (den ene er souschef), en SFO-leder, en klubleder og en administrativ leder


Vores nye administrative leder skal bl.a. være ansvarlig for/deltage i

Økonomi- og regnskabsopgaver:

 • Budgetdialog og opfølgning på rapporter
 • Intern budgetlægning og budgetopfølgning
 • Økonomistyring og nøgletal til ledelse og skolebestyrelse
 • Samarbejde med økonomikonsulent på forvaltning

Administrative opgaver:
 • Administrative opgaver på skolen samt i SFO og Klub
 • Vikartelefon- og vikarlægning i samarbejde med administrationen
 • Samarbejde med teknisk/administrativt personale
Personaleadministration:
 • Administrere medarbejdernes Trio og tage aktiv del i fagfordelingen
 • Ansættelses og lønadministration i organisationen
 • Barsler og ferier
 • Lønforhandlinger - lokallønsforhandlinger


Vi forventer, at du
 • har gode samarbejdsevner og vægter relationerne højt
 • er dygtig til formidling - både mundtlig og skriftlig
 • kan arbejde selvstændig og struktureret
 • engagerer dig i alle sider af organisationens hverdag med en positiv og udadvendt tilgang
 • indgår aktivt i ledelsesteamet

Ansøgere med pædagogisk baggrund foretrækkes, da stillingen bl.a. indeholder ledelse af skolens Pædagogiske Læringscenter (PLC) med kontakt til børnene. Stillingen indeholder ikke direkte personaleledelse.


Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte skoleleder Lars Westh på tlf.: 28980591


Løn og ansættelsesvilkår vil ske efter aftale med din forhandlingsberettigede organisation og Frederiksberg Kommunes skoleafdeling med udgangspunkt i Ny Løn. Frederiksberg Kommune indhenter relevante attester. Vi forventer ansættelse af vores nye administrative leder fra den 1/11.Ansøgningsfristen er mandag den 21/9 kl. 12.00
Samtaler afholdes torsdag den 24/9 med mulighed for 2.samtalerunde mandag den 28/9. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder kandidater til samtaler, og ansættelse finder først sted efter ansøgningsfristen.
Anvend linket, når du ansøger.


Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvali?cerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Læs mere om Frederiksberg Kommune på www.frederiksberg.dk

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Skolen ved Bülowsvej
Fuglevangsvej 5
1962 Frederiksberg C
Tlf
38210580
Kontaktperson
Lars Westh
Tlf
2898 0591
Adresse
Fuglevangsvej 5
1962 Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-08-2020
Udløber
21-09-2020
Kviknummer
LJA-80929260
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed