Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skolen på Strandvejen søger 1 - 2 nye lærere

Gentofte Kommune

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
01-10-2021
Kontakt
Gentofte Kommune
Bernstorffsvej 161
2920 Gentofte
Tlf
39 98 00 00
Kontakt
Charlotte Amalie Aspöck
Tlf
21806554
Bernstorffsvej 161
2920 Gentofte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-10-2021
Udløber
31-10-2021
Kviknummer
LJA-82742866
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Idræt, Matematik, Øvrige Job

Brænder du for børn og unge med særlige udfordringer? Brænder du for at skabe og udvikle en undervisningsramme og et miljø, hvor børn og unge trygt får mulighed for at leve op til deres fulde potentiale? Er du en stærk faglig lærer, der også besidder sociale kompetencer? Så kontakt os gerne.

Skolen på Strandvejen søger 1 2 lærer på fuld tid med linjefag i dansk/engelsk, idræt/matematik, gerne med erfaringer fra det specialiserede område.

Skolen på Strandvejen er Gentofte Kommunes dagbehandlingstilbud, en afdeling under Skovshoved skole. Vi er placeret på vores egen matrikel i en villa på Strandvejen, og har et tæt samarbejde med almenskolen, som ligger 5 minutters gang fra vores matrikel. Vi har særdeles gode faciliteter samtidig med, at vi ligger et stenkast fra strand og skov. Skolen er normeret til tre grupper á ca. 6 7 elever. Skolen er flyttet til nyrenoverede omgivelser, så pt. har vi 14 børn fordelt på tre grupper.

Fakta om stillingen:

  • 37 timers fastansættelse
  • Fleksibel tilstedeværelsestid
  • En ordentlig løn
  • Gode kollegaer

Hos os vil du blive en del af et miljø, som er kendetegnet ved høj professionalisme og bred faglighed.

Vi har fokus på den enkelte elevs udfordringer, hvor vi er nysgerrige og tør tænke kreativt for at skabe den bedst mulige behandling og undervisningsramme for den enkelte elev.

Hos os er vi sammen om at løfte opgaven om det enkelte barn i et tæt, struktureret og roligt samarbejde i teamet, og du vil ikke stå alene i undervisningen eller med en opgave. Derudover har vi tæt samarbejde med vores PPR-psykolog i forhold til supervision og sparring.

Vores behandlingsgrundlag tager udgangspunkt i, at forudsætningen for at skabe trivsel og faglig udvikling er ved at arbejde relationelt med den enkelte elev. Vores behandling tager teoretisk afsæt i den systemisk/narrative teori, low arousal og mentaliseringsbaseret tilgang.

Er du blevet nysgerrig og vil høre nærmere om vores skole eller besøge os, så kontakt afdelingsleder Charlotte Amalie Aspöck på mobil 21806554. Vi ser frem til at høre fra dig.


Skolen på Strandvejen

Skolen på Strandvejens primære målgruppe er normaltbegavede børn og unge med socio-emotionelle udfordringer, udviklingsforstyrrelser og psykisk sårbarhed samt psykiatriske diagnoser med vanskeligheder inden for autismespektret, personlighedsforstyrrelser, ADHD eller ADD.

Fokus er på elever, der har atypiske variationer inden for diagnoser og som samtidig er mere udadvendte, har glæde af at spejle sig i sociale fællesskaber og er socialt opsøgende.

Du kan læse mere om skolen her:


Løn og ansættelse

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst.

I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der på børne- og ungeområdet skal indhentes straffe- og børneattest.


Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit cv, som du sender via HR-skyen

Ansøgere kommer løbende til samtale i uge 41 / 43.


Ansøgningsfrist: Løbende

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Gentofte Kommune
Bernstorffsvej 161
2920 Gentofte
Tlf
39 98 00 00
Kontaktperson
Charlotte Amalie Aspöck
Tlf
21806554
Adresse
Bernstorffsvej 161
2920 Gentofte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-10-2021
Udløber
31-10-2021
Kviknummer
LJA-82742866
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Idræt, Matematik, Øvrige Job
Beliggenhed