Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skolen på Nyelandsvej søger lærere med linjefag i dansk og gerne engelsk, madkundskab eller håndværk og design

Skolen på Nyelandsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
08-10-2021
Kontakt
Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Tlf
38210900
Kontakt
Marianne Ilkjær
Tlf
28980907
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-10-2021
Udløber
31-10-2021
Kviknummer
LJA-82775865
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Håndværk og design, Madkundskab

På Skolen på Nyelandsvej skal alle børn være en del af et fællesskab - trivsel og læring går hånd i hånd. Vi arbejder ihærdigt for at skabe de bedste rammer for elever - og i høj grad vores lærere og pædagoger.


Vi Søger!
To dygtige og dedikerede dansklærere pr. 1. december eller snarest muligt derefter. Vi er på udkig efter en dansklærer til henholdsvis vores indskoling og vores udskolingsafdeling, men begge stillinger vil i udgangspunktet placeres på vores 5. årgang i indeværende skoleår. Du skal først og fremmest have stor passion for danskfaget, og hvis du også har linjefag i madkundskab eller håndværk/design, må du endelig søge hos os. Til vores stilling i indskolingen, søger vi ligeledes en lærer, der også har linjefag i engelsk.

Vores nye dansklærere er fagligt engagerede og har blik for relationsdannelse. Du vil blive en del af et ambitiøst årgangsteam, hvor samarbejdet er karakteriseret ved at være tæt, professionelt og nærværende. Samarbejdet er derfor også uundværligt for dig, og måske har du også erfaring med co-teaching! Vi søger under alle omstændigheder nye kollegaer, der har mod på at sætte egen praksis i spil og udvikle den i samspil med kollegaer og ledelse. Vi vægter derfor at vores medarbejdere;
 

  • Er læreruddannet og brænder for at undervise
  • Har gode samarbejdsevner og stærke relationskompetencer
  • Er fagligt kompetent og nysgerrig på egen praksis
  • Er nysgerrig på at følge elevens læringsudbytte tæt
  • Er pædagogisk engageret og udviklingsorienteret
  • Bidrager positivt og anerkendende til arbejdsglæden i teamet og på skolen
  • Er visionær og idérig, så du kan være med til at udvikle skole.
  • Er åben, udadvendt og har en humoristisk tilgang til tilværelsen
     
Hvem er vi?
Vi er en velfungerende skole med fokus på læring og trivsel hos både børn og voksne. Det sikrer vi gennem faglig og pædagogisk sparring, medinddragelse på alle niveauer og et fælles ønske om at indgå i meningsfulde professionelle fællesskaber. Det betyder tæt samarbejde i årgangsteam, faglige teamdage og månedlige afdelingsmøder med fokus på pædagogisk udvikling.

På skolen går 950 aktive og motiverede elever, og vi huser ca. 100 engagerede medarbejdere. Skolen ligger centralt på Frederiksberg, tæt på metro. Vi er opdelt i hhv. indskolings (0.-5.) og udskolingsafdeling (6.-9.) fordelt på to matrikler.


Skolens overordnede fokuspunkter er derudover inkluderende fællesskaber, det professionelle samarbejde og udvikling af vores Pædagogiske Læringscenter. Vi har gennem det sidste år arbejdet intenst omkring Grøn Skole, og fortsætter det grønne arbejde de næste mange år.
 
Hvad kan vi tilbyde?
En ambitiøs skole der har fokus på høj faglighed og inkluderende fællesskaber, og som er i fuld gang med at implementere co-teaching på alle årgange. Vi har prioriteret ekstra ressourcer i indeværende skoleår, og der vil derfor være en del to-voksen timer i skemaet. 
En udviklingsorienteret skole, hvor du kan være med til at sætte dit præg sammen med et motiveret og ambitiøst lærerkollegie, der ser frem til nye faglige og pædagogiske input fra dig.
Der er et rigtig godt og fagligt stærkt samarbejde mellem lærerne på årgangene. AKT-vejledere, læsevejledere, specialundervisere, supervisorer m.fl., bakker op om de enkelte teams og lærere. Vi har et velfungerende samarbejde med SFO og Klubpædagoger samt en ledelse, der prioriterer at være tæt på undervisningen og teamsamarbejdet. 
 
Hvis du vil vide mere om skolen eller den ledige stilling, er du meget velkommen til at kontakte souschef Marianne Ilkjær 28980907. Ansøgningsfrist er søndag den 31. oktober 2021. Vi forventer at afholde samtaler torsdag den 4. november.
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden

Skolen på Nyelandsvej

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Tlf
38210900
Kontaktperson
Marianne Ilkjær
Tlf
28980907
Adresse
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-10-2021
Udløber
31-10-2021
Kviknummer
LJA-82775865
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Håndværk og design, Madkundskab
Beliggenhed