Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skolen på Nyelandsvej søger dansk- og engelsklærer

Skolen på Nyelandsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
01-11-2019
Kontakt
Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Tlf
38210900
Kontakt
Birgitte Flader
Tlf
38 21 09 00
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-11-2019
Udløber
17-11-2019
Kviknummer
LJA-77003301
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Historie

På Skolen på Nyelandsvej skal alle børn være en del af et fællesskab. Trivsel og faglige udfordringer er skolens omdrejningspunkt, og vi arbejder dedikeret for at skabe de bedste rammer for elever - og i høj grad vores lærere.

Vi Søger!
Vi søger en engageret og ambitiøs lærer til vores 8. årgang. Du skal have linjefag i dansk og engelsk og gerne historie. Du skal have lysten og evnen til at varetage klasselærerfunktionen og indgå i et forpligtende teamsamarbejde på årgangen.
 
Vi har i disse år særligt fokus på det professionelle samarbejde med rum for didaktiske og pædagogiske refleksioner i både årgangsteam og fagteams.

Vores ambitiøse danskfagteam arbejder med udviklingen af en skrivekultur - den røde tråd i skriveprocesser, og vi søger derfor en kollega, der har mod på at sætte egen praksis i spil og udvikle den i samspil med kollegaer og ledelse. Vi arbejder i årgangsteam og fagfællesskaber på tværs af afdelingerne, og samarbejdet er karakteriseret ved at være tæt, professionelt og nærværende. Vi vægter derfor at vores medarbejdere;

  • har gode samarbejdsevner og stærke relationskompetencer
  • er fagligt kompetente og nysgerrige på egen praksis
  • er nysgerrig på at følge elevens læringsudbytte tæt
  • er pædagogisk engagerede og udviklingsorienterede
  • bidrager positivt og anerkendende til arbejdsglæden i teamet og på skolen
Hvem er vi?
Skolen på Nyelandsvej vil være en fantastisk skole for børn og voksne, hvor læring er meningsfuld, progressiv og virkelighedsnær - en kreativ skole fuld af initiativ, lyst til læring, trivsel og bevægelse. Vi arbejder med det forpligtigende fællesskab for børn og voksne. Det betyder tæt samarbejde i årgangsteam, faglige teamdage og månedlige afdelingsmøder med fokus på pædagogisk udvikling. Skolen som helhed arbejder ud fra værdierne ANSVARLIGHED, ANERKENDELSE OG RESPEKT.
På skolen går 950 aktive og motiverede elever, og vi huser ca. 100 engagerede medarbejdere. Skolen ligger centralt på Frederiksberg tæt på metro og Frederiksberg Centeret. 1. august 2016 blev skolen opdelt i hhv. indskolings og udskolingsafdeling fordelt på to matrikler. Indskolingen for 0. 5. klasse ligger på Nyelandsvej og udskolingsafdelingen for 6. 9. klasse er placeret på Lollandsvej.

Hvad kan vi tilbyde?
Du vil blive en del af en forholdsvis ny udskolingsafdeling, hvor du kan være med til at sætte dit præg sammen med et motiveret og ambitiøst lærerkollegie, der ser frem til nye faglige og pædagogiske input fra dig. Der er et rigtig godt og fagligt stærkt samarbejde mellem lærerne på årgangen. Skolens pædagogiske læringscenter bakker op om de enkelte teams og lærere. Vi har et velfungerende samarbejde med SFO og klubpædagoger samt en ledelse, der prioriterer at være tæt på undervisningen og teamsamarbejdet. 

Hvis du vil vide mere om skolen eller den ledige stilling, er du meget velkommen til at kontakte souschef Marianne Ilkjær på 28980907.

Vi skal have din ansøgning elektronisk senest den 17. november 2019. Der vil blive holdt ansættelsessamtaler fredag den 22. november 2019

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener knap 104.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Tlf
38210900
Kontaktperson
Birgitte Flader
Tlf
38 21 09 00
Adresse
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-11-2019
Udløber
17-11-2019
Kviknummer
LJA-77003301
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Historie
Beliggenhed