Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder til Vestre Skole - en attraktiv byskole i centrum af Odense

Odense Kommune

Indrykket
08-10-2021
Kontakt
Odense Kommune
Flakhaven 5
5000 Odense
Tlf
66131372
Kontakt
Nikolaj Juul Jørgensen
Tlf
2913 5754
Roersvej 10
5000 Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-10-2021
Udløber
07-11-2021
Kviknummer
LJA-82776694
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Kan du videreudvikle en skole, der er i rigtig god gænge og har dybe rødder i lokalmiljøet? Evner du at styrke fortællingen om skolen med henblik på, at flere forældre fremadrettet vil se skolen som det foretrukne valg? Og kan du forløse og videreudvikle skolens styrker og potentialer sammen med skolens medarbejdere?

I hjertet af Odense centrum ligger en af byens ældste byskoler attraktivt placeret i byen blandt boliger, butiks- og foreningsliv samt grønne områder. I de historiske bygninger på Vestre Skole har 366 elever og 47 medarbejdere deres hverdag, og de leder nu efter en ny skoleleder. Vestre Skole er en mangfoldig folkeskole, der hylder fællesskabet og har udsyn mod den omkringliggende verden.

Om skolen og det gode børneliv
Tiden i folkeskolen er en stor del af børnelivet og I Odense mener vi, at alle børn har ret til et godt børneliv, hvor de har mulighed for at lære og udvikle sig både fagligt, socialt og personligt. Vestre Skole er en alsidig folkeskole med et bredt sammensat elev- og forældregrundlag. Vi gør os umage med at skabe de bedste vilkår for elevernes trivsel, læring og udvikling, og vi er stolte af vores evne til at tage imod alle børn og inkludere dem i fællesskabet.

For os er mangfoldighed, fællesskaber og tillid centrale værdier, som vi værner om og konstant arbejder for at opretholde og videreudvikle.

Vi tror på, at den gode barndom i fællesskab med andre har en værdi i sig selv. Stærke børnefællesskaber styrker børns udvikling og muligheder for at tage del i samfundet omkring dem. Derfor orienterer vi os også mod den by, vi bor i, og den verden vi er en del af.

Du bliver leder for

  • en historisk byskole med 366 elever
  • almenklasser fra 0.-9. klasse
  • et- eller to spor i grundskolen og tre spor i udskolingen, da skolen er overbygningskole for Åløkkeskolen.
  • en velfungerende og attraktiv SFO, som er delt i SFO 1 (0., 1. og 2. årgang) og SFO 2 (3. og 4. årgang).
  • 41 kompetente pædagogiske medarbejdere (32 lærere, 1 børnehaveklasseleder og 8 skolepædagoger/pædagogmedhjælpere)
  • et ledelsesteam bestående af souschef for undervisningsdelen og en souschef for SFO-delen
  • et dygtigt sekretariat med en skolesekretær og 2 administrative medarbejdere.

Om stillingen
Som skoleleder på Vestre Skole bliver din opgave at videreudvikle en skole, der er i rigtig god gænge og har dybe rødder i lokalmiljøet. Der er et fokus på at styrke fortællingen om skolen med henblik på, at flere forældre fremadrettet vil se skolen som den foretrukne i området. Dette skal blandt andet ske ved at de mange styrker og potentialer, som skolen rummer, i højere grad bliver udløst og videreudviklet.

Du får også det overordnede ansvar for skolens økonomi og skal evne at bevæge dig i samarbejdsfeltet mellem forvaltning, skolebestyrelse, ledelsesteam og medarbejdere.

Sparring og ledernetværk -   En del af en større sammenhæng
Du vil tilbringe en stor del af din tid på skolen, men som skoleleder på Vestre Skole bliver du også en naturlig del af fællesskabet med Odenses 31 øvrige skoleledere og Skoleafdelingen. Her er vi gode til at sparre, drøfte og videndele, så der er altid gode, engagerede og fagligt dygtige kollager at vende stort og småt med i jobbet som skoleleder i Odense.

Vi tilbyder desuden
  • en skole der bygger meget på den gode relation – børn imellem, voksne imellem og børn og voksne imellem
  • et godt og tillidsfuldt samarbejde med skolebestyrelsen
  • en byskole som ofte betjener sig af lokalområdets grønne arealer og lægger stor vægt på, at eleverne kommer rundt i Odense på cykel eller på gåben, når midtbyens kulturelle tilbud anvendes.
Du kommer til at stå i spidsen for en skole, der skal renoveres og moderniseres for et 2-cifret millionbeløb med start i 2023 ifm. ”Velfærdens Fundament”

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat i henhold til overenskomst med den forhandlingsberettigede organisation.
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med ”Rammeaftale om kontraktansættelse”. Lønoplægget vil være ca. 650.000 kr. årligt + pension.

Der er tiltrædelse den 1. januar 2022.

Vil du vide mere?
Læs meget mere om stillingen, vores forventninger til dig, forvaltningen og Odense Kommune i stillingens job- og personprofil.

Vil du høre mere om Vestre Skole og forventningerne til den nye skoleleder, er du velkommen til at kontakte skolechef Nikolaj Juul Jørgensen på tlf. 2913 5754 og souschef på Vestre Skole, Dorte Breuning på 2335 8442

Det praktiske
Ansøgningsfristen er den 7. november 2021.

1. samtalerunde gennemføres tirsdag den 16. november 2021 og 2. samtalerunde torsdag den 25. november 2021.

Forud for en eventuel 2. samtalerunde vil du blive bedt om at gennemføre en personprofilanalyse, løse en skolepolitisk case samt oplyse referencer.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Odense Kommune
Flakhaven 5
5000 Odense
Tlf
66131372
Kontaktperson
Nikolaj Juul Jørgensen
Tlf
2913 5754
Adresse
Roersvej 10
5000 Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-10-2021
Udløber
07-11-2021
Kviknummer
LJA-82776694
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed