Del
Gem annonce

Skoleleder til Thorsager skole og Børnehus, Thorsager, Syddjurs Kommune

Syddjurs Kommune

Syddjurs, Himmerland

Indrykket
05-05-2020
Kontakt
Syddjurs Kommune
Lundbergsvej 2
8400 Syddjurs
Kontakt
Per Larsen
Tlf
24486578
Lundbergsvej 2
8400 Syddjurs
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-05-2020
Udløber
02-06-2020
Kviknummer
LJA-80222066
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Thorsager skole og Børnehus søger en engageret og erfaren leder, der har evnerne og viljen til at fortsætte og styrke udviklingen af en veldrevet og veletableret skole og et børnehus.

Du får en unik mulighed for at stå i spidsen for en stærk organisation og tilsvarende kultur, hvor gode ressourcer og kompetencer hver dag bliver sat i spil for at skabe de bedst mulige rammer for børnenes udvikling, læring og trivsel.

Thorsager Skole og Børnehus er langt mere end blot et kommunalt tilbud - den er en aktiv og central del af et stærkt fællesskab i hele Thorsager by.

Vi søger en erfaren, kulturskabende, visionær og inspirerende leder, der evner at sætte en tydelig og samlende retning for udviklingen af skolen og børnehuset. Du kan læse mere om stillingen, organisationen og opgaven her i vores Job- og personprofil.

Link til dokument: Jobprofil Thorsager Skole

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om jobbet eller har spørgsmål til job- og personprofilen, kan du kontakte: Chef for Børn og Læring, Per Larsen, på tlf. 24 48 65 78.

Ansøgningsfristen er den 2. juni 2020 kl 8. 00.

Tiltrædelse forventes den 1. august 2020.

Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.. Du kan søge jobbet ved at klikke på linket Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal gerne være i pdf- eller word-format).

Syddjurs Kommune har omkring 43.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en kommune i udvikling, og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske kommuner. Tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.

Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i kommunens vision Vi gør det sammen og i kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever i hverdagen internt og i mødet med borgere og samarbejdspartnere.
 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Syddjurs Kommune
Lundbergsvej 2
8400 Syddjurs
Kontaktperson
Per Larsen
Tlf
24486578
Adresse
Lundbergsvej 2
8400 Syddjurs
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-05-2020
Udløber
02-06-2020
Kviknummer
LJA-80222066
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed
Gem annonce