Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder til Sankt Helene Skole

Gribskov Kommune

Gribskov, Nordsjælland

Indrykket
12-07-2019
Kontakt
Gribskov Kommune
Rådhusvej 3
3200 Helsinge
Tlf
7249 6000
Kontakt
Anne Steffensen
Tlf
7249 7077
3200 Helsinge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-07-2019
Udløber
25-08-2019
Kviknummer
LJA-74421379
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

 
Er du vores nye skoleleder på Sankt Helene Skole?

 

Sankt Helene Skole søger ny skoleleder. En skoleleder, der kan stå i spidsen for en skole, der gerne vil skabe rammer for oplevelse, fordybelse og virkelyst. Hvor eleverne udvikler erkendelse og fantasi og får tillid til egne muligheder og baggrund for at tage stilling og handle. som det så smukt hedder i Folkeskolens formålsparagraf.

Vi leder efter dig, der både har blik for det relationelle og det administrative med vægt på det relationelle arbejde og som har blik for skolens kerneopgave: at danne hele mennesker.

Sankt Helene Skole har hjemme på to lokalskoler tæt på skov og strand i henholdsvis Vejby og Tisvilde. Begge afdelinger har indskoling og mellemtrin, mens udskolingen er samlet på Vejby-afdelingen.
I 2015 udvidede vi med et specialpædagogisk tilbud, "Femgårdsvej", for elever fra indskoling til udskoling med udfordringer inden for autismespektret. "Femgårdsvej" har afdelinger i både Tisvilde og Vejby.

Erfaring og dine evner for samarbejde tæller højt

Teamsamarbejde er vigtigt virkelig vigtigt. Du indgår og involverer i teamsamarbejde, både i ledelsesteamet på skolen, med alle kolleger og med de fem øvrige skoleledere og direktionen du tænker måske, selvfølgelig! Det er godt, for vi mener det.

Du skal have ledererfaring og indsigt i undervisning, og må gerne kunne dokumentere erfaring. Vi lægger også vægt på, at vores nye skoleleder har forståelse for vores autismespor.

Vi kigger også efter disse faglige og ledelsesmæssige kompetencer

 • Vilje og evne til med tydelighed og sikker kommunikation at gå foran som en visionær, synlig, samlende lederskikkelse; sprede tillid, sætte strategisk retning samt lede og samtale med afdelingsledere og medarbejdere.
 • Praktiserer en anerkendende og motiverende ledelsesstil med vilje og evne til at inddrage, lytte og bakke op, men give feedback, sætte grænser, håndtere konflikter, handle og træffe beslutninger.
 • Sikker fornemmelse for helhed, udvikling, strategi samt organisatorisk og politisk forståelse. Du har evne til at designe hensigtsmæssige processer, hvor man udfordrer den politiske og administrative ledelse og forandrer for at forbedre.
 • Erfaring med organisering, ressourcestyring, administrative (planlægnings)systemer og prioriteringer, samt kvalitetssikring.
 • Faglig indsigt i og erfaring med læring og pædagogik samt med at skabe og følge op på resultater i inspirerende pædagogiske læringsmiljøer
 • Interesse og lyst til skole-hjem-samarbejdet med aktivt samspil med skolebestyrelsen og
 • Verdensmester i tillidsbaserede relationer - også i lokalsamfundet, som er en særdeles vigtig medspiller i Sankt Helene området.
 • Interesse og respekt for samarbejdet med 0-18 års områdets øvrige aktører med fokus på et sammenhængende børneliv for det enkelte barn.
 • Dygtig til intern og ekstern kommunikation i både skrift og tale

Dine personlige kompetencer er vigtige for et succesrigt samarbejde

Vi forventer også, at du har en naturlig autoritet, mod og sikker dømmekraft som afsæt for evnen til at være skolens samlingspunkt, også i kraft af empati, situationsfornemmelse og respekt for andre mennesker. Du har herudover:
 • Overblik, proportionssans, relationel og strategisk forståelse, med blik for detaljen.
 • Nysgerrighed og mod til de lange, seje træk
 • Er ordentlig, loyal, troværdig og sikker på sine værdier, men også god til at sætte fælles værdier i spil.
 • Er opsøgende, tilgængelig, engageret og fleksibel
 • Brænder for sagen med smittende godt humør

Det er denne skole du bliver en del af

Sankt Helene Skole byder hver morgen velkommen til knapt 400 elever og + 45 medarbejdere. Vi sætter den gode stemning højt og det mærker man, når vi mødes til høstfest, forårskoncert, morgensang eller -samling, men ligeså meget i hverdagen mellem store og små. Sankt Helene skole er lille nok til, at vi kan se hvem der mangler om morgenen og stor nok til at tilbyde eleverne alle fag og lærerne et stærkt kollegialt miljø.

Alle skal indgå i gode lærerige fællesskaber. Og det gælder naturligvis også dig. Du vil møde lærere og pædagoger, som du kan sparre med, som kan hjælpe dig til rette, og som kræver af sig selv og kolleger, at vi tager aktivt del i fællesskabet. Sådan bliver vores hverdag værdifuld og sjov. Og kun med alle kompetencer smidt på det fælles bord får vi lavet de mest spændende forløb for eleverne. God plads, mødefaciliteter og velindrettede arbejdspladser er med til at gøre Sankt Helene skole til et attraktivt sted at være medarbejder. Kom endelig forbi og se det hele for dig selv.

Du kan læse mere om os på Sankt Helene Skolens hjemmeside, ligesom du er velkommen til at kontakte centerchef Anne Steffensen på tlf. 7249 7077 (læg evt. en besked og du vil blive kontaktet) eller mail: acbst@gribskov.dk efter 31.juli.

Praktisk information

Ansættelsen er fra 1. november 2019.

Løn- og ansættelsesvilkår vil være efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist

Har vi fanget din interesse, og kan du se dig ind i det meste af ovenstående, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning senest 25. august 2019.

Vi afholder første samtale 3. september 2019, hvor vi udvælger til 2. samtale, som vi afholder onsdag 18. september 2019.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Gribskov Kommune
Rådhusvej 3
3200 Helsinge
Tlf
7249 6000
Kontaktperson
Anne Steffensen
Tlf
7249 7077
Adresse
3200 Helsinge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-07-2019
Udløber
25-08-2019
Kviknummer
LJA-74421379
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed