Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder til Rolighedsskolen

Thisted Kommune

Thisted, Nordjylland

Indrykket
18-03-2021
Kontakt
Thisted Kommune
Asylgade 30
7700 Thisted
Tlf
99171717
Kontakt
Per Overgaard
Tlf
29374134
Kastanievej 80
7700 Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-03-2021
Udløber
15-04-2021
Kviknummer
LJA-81845060
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob, Øvrige Job

Rolighedsskolen søger en skoleleder med et anerkendende menneskesyn, som brænder for elevernes og personalets trivsel og faglige udvikling. Vi søger en leder, der vil stå i spidsen for en skole med en almenafdeling med 300 elever og to specialafdelinger med i alt 100 elever.

Dine varemærker er uddelegering og tillidsbaseret ledelse, og din primære ledelsesopgave er at bidrage til at der sker en kontinuerlig forbedring af læringsmiljøet for vores elever.
 

Om Skolen

Rolighedsskolen består af en almenafdeling - 0. - 6. klasse i to spor -, Rolighedsklasser for elever med generelle indlæringsvanskeligheder og en Østermølleafdeling for elever med betydelige varige kognitive, psykiske og/eller fysiske funktionsvanskeligheder. Begge afdelinger har en SFO, som mange elever har glæde af hver dag.

Du bliver leder for vores viceskoleleder, to afdelingsledere samt det tekniske- og administrative personale. Herudover bliver du nærmeste leder for personalet på vores mellemtrin i almenafdelingen. Det er afgørende, at du med din ledelsesstil præger og forsætter udviklingen af Rolighedsskolen gennem andre, og at dit blik for, og din erfaring med, god undervisningspraksis kommer i spil.

På Rolighedsskolen laver vi den bedst mulige skole for de elever, vi har. Det gælder uanset om deres hverdag er i almenafdelingen eller i specialafdelingen. De 120 medarbejdere på skolen arbejder hver dag for at eleverne bliver dygtigere - uanset deres udgangspunkt. Det lykkes vi allerede ret godt med, og vi er optagede af hele tiden at skabe udvikling.
 

Om dig

Udover at du er uddannet folkeskolelærer, kan du dokumentere ledererfaring fra skoleområdet. Det er en absolut fordel, hvis du har et indblik, i eller erfaring fra, specialområdet. Derudover er du lyttende og du har en inddragende ledelsesstil.

Formel lederuddannelse er noget du har, eller noget du er indstillet på at tage.

Du er en erfaren leder, der gerne påtager sig rollen som dén, der sætter retning og træffer beslutninger i samarbejde med ledelsesteamet og medarbejderne. Som leder er du kendt for at være empatisk og nysgerrig. Du forstår at udnytte den enkeltes ressourcer bedst muligt og har tillid til medarbejdernes kompetencer. Vores nye leder vil skabe en fælles fremtid for hele skolen med udgangspunkt i den kultur, vi har.
 

Vi tilbyder

  • en yderst spændende stilling med ansættelse 1. juni 2021
  • et tæt samarbejde med Thisted Kommunes Børne- og Familieforvaltning, PPR samt kommunens øvrige 14 skoler, som alle vil bidrage til at hjælpe dig godt i gang
  • en mentorordning, hvor du bliver tilknyttet en af dine skolelederkolleger
  • et introduktionsprogram med høj grad af dialog mellem dig, forvaltningen og din chef.
 

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.
Der vil forud for ansættelse blive anmodet om samtykke til indhentelse af straffeattest samt børneattest.

Ansættelsesdato er 1. juni 2021.
 

Vil du vide mere?

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at ringe til chef for Undervisning og Fritid, Per Overgaard, på telefon 29 37 41 34.

Vi håber, du vil besøge os, inden du sender din ansøgning. Kontakt konstitueret skoleleder Tina Westergaard på telefon 99 17 21 70 for at aftale et tidspunkt.
 

Ansøgningsfrist

15. april 2021 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler finder sted henholdsvis 21. april og 26. april 2021.
Alle ansøgere, der bliver udvalgt til anden samtalerunde, vil få udarbejdet en personprofil.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Thisted Kommune
Asylgade 30
7700 Thisted
Tlf
99171717
Kontaktperson
Per Overgaard
Tlf
29374134
Adresse
Kastanievej 80
7700 Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-03-2021
Udløber
15-04-2021
Kviknummer
LJA-81845060
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob, Øvrige Job
Beliggenhed