Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder til Parkskolen i Struer Kommune

Struer Kommune

Struer, Vestjylland

Indrykket
15-05-2019
Kontakt
Struer Kommune
Østergade 11-15
7600 Struer
Tlf
96 84 84 84
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
03-06-2019
Kviknummer
LJA-73394549
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Skoleleder til Parkskolen

 

Kan du skabe de bedst mulige rammer for trivsel og faglig udvikling på Struer Kommunes næststørste folkeskole? Har du blik for at balancere mellem fornyelse og respekt for det eksisterende samtidig med, at du er en empatisk, nærværende og respekteret personaleleder? Så er det dig, vi leder efter til jobbet som skoleleder på Parkskolen.

Med 542 elever fordelt på 0.-9. klassetrin er Parkskolen Struer Kommunes næststørste folkeskole. Som skoleleder bliver du ansvarlig for at lede skolen og den tilhørende SFOs 64 medarbejdere. Derudover er du ansvarlig for den pædagogiske udvikling af skolen samt for at sikre, at Parkskolen har en velfungerende økonomi, drift og administration.

Parkskolen søger en skoleleder, der kan sikre, at trivsel og faglig udvikling går hånd i hånd. Skolen er fagligt velfunderet og der er et prioriteret fokus på, at skolens elever er trygge og glade for at gå i skole. Som et stort aktiv i skolens hverdag er der etableret et ressourcecenter på skolen. Som skoleleder forventes det, at du er synlig og nærværende over for skolens elever, forældre og medarbejdere. Du er en tillidsvækkende personaleleder, som skolens initiativrige og samarbejdende medarbejdere gerne bruger som sparringspartner i forhold til udfordringer, ideer og nye initiativer.

Foreningslivet og det lokale erhvervsliv er essentielle samarbejdspartnere for Parkskolen. Parkskolen søger derfor en stærk netværker, der formår at aktivere og engagere lokalområdet i et konstruktivt samarbejde med skolen.

Som skoleleder på Parkskolen er du nysgerrig på og interesseret i at engagere dig i den tværkommunale ledergruppe, og du har et ønske om at bidrage til at realisere Struer Kommunes strategiske indsatser.

 

Det forventes, at den nye skoleleder blandt andet:

  • er læreruddannet og har dokumenteret ledelseserfaring,

  • har et stort lederpotentiale

  • er en nærværende, empatisk og tillidsvækkende personaleleder

  • lytter og er oprigtigt interesseret i medarbejdernes forslag og ideer

  • sikrer følgeskab og sætter tydelige retning gennem velbegrundede argumenter.

Læs mere om skolen her. Desuden kan du læse job- og kravprofilen på Mercuri Urvals hjemmeside her, hvor du finder uddybende oplysninger om stillingen og den ønskede profil. Her finder du også kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre nærmere om jobbet.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV på www.mercuriurval.dk (referencenummer: DK-06371). Ansøgningsfristen udløber den 3. juni 2019 kl. 10.00.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Struer Kommune
Østergade 11-15
7600 Struer
Tlf
96 84 84 84
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
03-06-2019
Kviknummer
LJA-73394549
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed