Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder til Løve-Ørslev skole

Løve-Ørslev Skole

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
01-07-2021
Kontakt
Løve-Ørslev Skole
Bøstrupvej 7
4270 Høng
Tlf
59 53 46 20
Kontakt
Michael Gravesen
Tlf
21130419
Bøstrupvej 7
4270 Høng
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-07-2021
Udløber
15-08-2021
Kviknummer
LJA-82328073
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Øvrige Job

Om jobbet

Tydelig skoleleder med engagement og blik for fællesskabet


Vores nuværende skoleleder har fået nye udfordringer, derfor søger vi nu efter en faglig stærk person til en spændende og attraktiv stilling som skoleleder på Løve-Ørslev skole.


Åbenhed er vigtigt for os, derfor skal du være en synlig og tilgængelig leder for elever, forældre og medarbejdere. Åbenhed betyder også, at du er lyttende og en leder med en åben dør helt bogstaveligt, og som er åben overfor at inddrage andres idéer i beslutninger. Det kræver at du er en holdspiller, som samtidig kan være tydelig, når det er nødvendigt.


Det er vigtigt at du er optaget af og opdateret på vores faglige udvikling og kan udstråle engagement og en smittende energi. Du skal være i stand til at udøve den gode ledelse på begge afdelinger samt i både folkeskole og SFO du skal altså kunne påtage dig ledelsen i både Løve og Ørslev og overfor medarbejdere med forskellige faglige baggrunde.


Du skal være komfortabel med at tage ansvar og kunne prioritere hvad og hvor meget som skal igangsættes på én gang. Det betyder at du er struktureret og evner at skabe overblik både internt og eksternt på skolen.


For at få succes i jobbet skal du være i stand til at samle folk. Vi er en lille folkeskole, hvor vi kender hinanden godt. Det er derfor vigtigt for os, at du er ydmyg i forhold til, at Løve-Ørslev er vores lille perle. En perle der er fyldt med rummelighed og tillid.


Vi har derfor brug for en skoleleder, der med faglighed og hjertet på rette sted kan videreføre skolens værdier og sikre den udvikling der kræves, for at være en attraktiv folkeskole i dag.


Se den fulde job- og personprofil her:


https://www.kalundborg.dk/Files/Files/4_Kommunen/Ledige%20job/Profil%202021%20skoleleder%20L%C3%B8ve%20%C3%B8rslev%20skole.pdf

 

Din profil

Vi søger en skoleleder, der har ledelseserfaring og som er bevidst om ledelsesopgaven i en politisk styret organisation. Dertil indsigt i ledelsesopgave med ressourcestyring, struktur og god planlægning som fundament for den faglige ledelse. Du skal med andre ord være stærk på det faglige og have lyst og evne til at tilegne dig ny viden inden for området.


Du skal have undervisningskompetence på folkeskoleområdet. Derudover skal du:

 • Have ambitioner på børnenes vegne ved at skabe resultater via de kompetencer der er brug for
 • Have et skarpt blik for medarbejdernes motivation og teamsamarbejde, og du arbejder systematisk for at skabe rum for faglig dialog. Du forstår betydningen af at være synlig blandt medarbejdere og elever i undervisning og aktiviteter
 • Kunne balancere mellem forankring og fornyelse på en skole med mange traditioner og med et konstant behov for udvikling
 • Være handlekraftig, synlig og tydelig og samtidig være lyttende og anerkendende
 • Kunne prioritere den faglige sparring med ledere og medarbejderne og tage aktivt del i arbejdet omkring børn, forældre og bestyrelsen
 • Være kreativt tænkende, have humor og kunne lede med et glimt i øjet
 • Være visionær og udviklingsorienteret og have et godt blik for skolens muligheder og samarbejdsrelationer
 • have hjertet på rette sted og evner at være kulturbærer og værdiskaber
 • kunne lade dig inspirere af medarbejderne og samtidig kan lede på op, ned og ud
 • være stærk kommunikativt og handlekraftig når det kræves
 • have ledelseserfaring indenfor skoleverdenen og gerne en relevant lederuddannelse, evt. på PD-niveau
 • En tydelig leder af ledere
 • have økonomisk, IT-fagligt, administrativt og pædagogisk overblik
Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde:


En spændende lederstilling med masser af udviklingsmuligheder på en skole med gode faciliteter, som er veldrevet og som har gode traditioner, der kan og skal udvikles videre. Du vil blive en del af et stort velfungerende ledernetværk i Kalundborg Kommune, og du vil blive tilbudt en mentorordning det første år.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen besættes på tjenestemandsvilkår. De ambitioner og krav, der knytter sig til skolelederstillingen, muliggør en lønaftale, hvor forhandlingsudgangspunktet vil være på kr. 519.000 årligt. Dertil kommer pension.

Hvis du vil vide mere

Alle interesserede er velkomne til at kontakte os med spørgsmål om stillingen og en eventuel drøftelse af personlige kvalifikationer i forhold til stillingen. Alle henvendelser behandles fortroligt. Henvendelse kan rettes til Direktør Michael Gravesen tlf. 21 13 04 19


Kalundborg Kommune søger lige nu efter fem nye skoleledere og ansøgere opfordres kraftigt til at søge flere af stillingerne, hvis det kunne have interesse. 

Ansøgning

Ansøgning uploades senest den 15. august 2021, via nedenstående link.


Den 17. august 2021 træffer ansættelsesudvalget beslutning om, hvem der indkaldes til 1. samtalerunde. De udvalgte ansøgere får besked samme dag.


1. samtalerunde afvikles den 20. august 2021 i tidsrummet kl. 13.00 - 18.00.

Kompetenceprofilen for de ansøgere, der går videre til 2. samtalerunde, afvikles i uge 34. Tilbagemeldingen tager ca. 1,5 time.


2. samtalerunde afvikles den 30. august 2021 kl. 17.00 21.00.


Ansøgeren forventes at tiltræde den 1. oktober 2021.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.


Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.


Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.


Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.


Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien Karriere på Kalundborgsk. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.


Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

 

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Løve-Ørslev Skole
Bøstrupvej 7
4270 Høng
Tlf
59 53 46 20
Kontaktperson
Michael Gravesen
Tlf
21130419
Adresse
Bøstrupvej 7
4270 Høng
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-07-2021
Udløber
15-08-2021
Kviknummer
LJA-82328073
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Øvrige Job
Beliggenhed