Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder til Kirke Helsinge skole og børnehus

Kirke Helsinge Skole, SFO og Børnehus

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
02-07-2021
Kontakt
Kirke Helsinge Skole, SFO og Børnehus
Skolegade 14, Kirke Helsinge
4281 Gørlev
Tlf
51546128
Kontakt
Michael Gravesen
Tlf
21130419
Skolegade 14, Kirke Helsinge
4281 Gørlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-07-2021
Udløber
10-08-2021
Kviknummer
LJA-82333763
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob, Øvrige Job

Om jobbet

Ambitiøs skoleleder med overblik og høj faglighed


Skolelederen på Kr. Helsinge skole har fået nye udfordringer på en større skole, så vi søger nu efter en ny ambitiøs skoleleder til en attraktiv stilling.


Vi er en skole der har fokus på det faglige niveau og det skal vi fortsat have. Skolen og dagtilbuddet har været inde i en rigtig god udvikling de seneste år, så du skal være i stand til at fastholde denne kurs og være lydhør over for det eksisterende.


Vi er en personalegruppe sammensat med forskellig baggrund, erfaring og kompetencer. Fælles for os er, at vi har en god humor og værdsætter et godt grin med hinanden. Vi er bevidste om det faglige niveau vi leverer, og som forventes af os, og vi går foran ved at være gode rollemodeller. Du vil derfor passe godt ind, hvis det betyder noget for dig, at du og resten af skolen leverer et højt niveau, hvis du har en positiv tilgang til dine kolleger, og ikke mindst hvis du har humor og er i stand til at grine lidt af dig selv.


Det er vigtigt for os, at du er i stand til at sikre at idéer og planer kommer i mål. Du skal kunne bevare overblik og struktur, selvom der er mange bolde i luften - og du kender betydningen af at kunne uddelegere opgaver. Du skal sikre at idéer og planer når i mål, med et godt resultat. Det er også vigtigt at du kender hverdagen for medarbejderne og dermed er velfunderet både teoretisk og praktisk.


For at få succes i jobbet kræves det også, at du hviler naturligt i din uformelle autoritet uden behov for de store armbevægelser og samtidig har ledelsesmæssig power. Du har måske erfaring fra en lignende stilling, du kan sætte en tydelig retning og samtidig respektere den nuværende stolthed og kultur vi har på Kr. Helsinge skole.


God kommunikation og synlighed er afgørende elementer i enhver skolelederstilling, det gælder også hos os. Vi har brug for en leder, som trives med at være synlig internt på skolen og eksternt ift. det omkringliggende samfund - og naturligvis være en leder som eleverne kender. Du har derfor en naturlig autoritet, forståelse for betydningen af stærke relationer og du har en god fornemmelse for forskellighed, også blandt forældrene.


Se den fulde job- og personprofil her:


https://www.kalundborg.dk/Files/Files/4_Kommunen/Ledige%20job/Profil%202021%20skoleleder%20Kr%20Helsinge.pdf

Din profil

Vi søger en skoleleder, der har ledelseserfaring og som er bevidst om ledelsesopgaven i en politisk styret organisation. Dertil indsigt i ledelsesopgave med ressourcestyring, struktur og god planlægning som fundament for den faglige ledelse. Du skal med andre ord være stærk på det faglige og have lyst og evne til at tilegne dig ny viden inden for området.


Du skal have undervisningskompetence på folkeskoleområdet. Derudover skal du:

 • Have ambitioner på børnenes vegne ved at skabe resultater via de kompetencer der er brug for
 • Have et skarpt blik for medarbejdernes motivation og teamsamarbejde, og du arbejder systematisk for at skabe rum for faglig dialog. Du forstår betydningen af at være synlig blandt medarbejdere og elever i undervisning og aktiviteter
 • Kunne balancere mellem forankring og fornyelse på en skole med mange traditioner og med et konstant behov for udvikling
 • Være handlekraftig, synlig og tydelig og samtidig være lyttende og anerkendende
 • Kunne prioritere den faglige sparring med ledere og medarbejderne og tage aktivt del i arbejdet omkring børn, forældre og bestyrelsen
 • Være kreativt tænkende, have humor og kunne lede med et glimt i øjet
 • Være visionær og udviklingsorienteret og have et godt blik for skolens muligheder og samarbejdsrelationer
 • have hjertet på rette sted og evner at være kulturbærer og værdiskaber
 • kunne lade dig inspirere af medarbejderne og samtidig kan lede på op, ned og ud
 • være stærk kommunikativt og handlekraftig når det kræves
 • have ledelseserfaring indenfor skoleverdenen og gerne en relevant lederuddannelse, evt. på PD-niveau
 • En tydelig leder af ledere
 • have økonomisk, IT-fagligt, administrativt og pædagogisk overblik
Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde


En spændende lederstilling med masser af udviklingsmuligheder på en skole med gode faciliteter, som er veldrevet og som har gode traditioner, der kan og skal udvikles videre. Du vil blive en del af et stort velfungerende ledernetværk i Kalundborg Kommune, og du vil blive tilbudt en mentorordning det første år.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen besættes på tjenestemandsvilkår. De ambitioner og krav, der knytter sig til skolelederstillingen, muliggør en lønaftale, hvor forhandlingsudgangspunktet vil være på kr. 551.000 årligt. Dertil kommer pension.

Hvis du vil vide mere

Alle interesserede er velkomne til at kontakte os med spørgsmål om stillingen og en eventuel drøftelse af personlige kvalifikationer i forhold til stillingen. Alle henvendelser behandles fortroligt. Henvendelse kan rettes til Direktør Michael Gravesen tlf. 21 13 04 19.


Kalundborg Kommune søger lige nu efter fem nye skoleledere og ansøgere opfordres kraftigt til at søge flere af stillingerne, hvis det kunne have interesse. 

Ansøgning

Ansøgning uploades senest den 10. august 2021, via nedenstående link.


Den 12. august 2021 træffer ansættelsesudvalget beslutning om, hvem der indkaldes til 1. samtalerunde. De udvalgte ansøgere får besked samme dag.


1. samtalerunde afvikles den 17. august 2021 i tidsrummet kl. 17.00 - 21.00.

Kompetenceprofilen for de ansøgere, der går videre til 2. samtalerunde, afvikles i uge 33. Tilbagemeldingen tager ca. 1,5 time.


2. samtalerunde afvikles den 25. august 2021 kl. 13.00 17.00.


Ansøgeren forventes at tiltræde den 1. oktober 2021.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.


Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.


Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.


Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.


Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien Karriere på Kalundborgsk. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.


Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

 

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Kirke Helsinge Skole, SFO og Børnehus
Skolegade 14, Kirke Helsinge
4281 Gørlev
Tlf
51546128
Kontaktperson
Michael Gravesen
Tlf
21130419
Adresse
Skolegade 14, Kirke Helsinge
4281 Gørlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-07-2021
Udløber
10-08-2021
Kviknummer
LJA-82333763
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob, Øvrige Job
Beliggenhed