Del
Gem annonce

Skoleleder til Hvidebækskolen og Rørby Landsbyordning

Hvidebækskolen og Rørby Landsbyordning

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
30-06-2021
Kontakt
Hvidebækskolen og Rørby Landsbyordning
Skolevej 1
4490 Jerslev Sj
Kontakt
Michael Gravesen
Tlf
21130419
Skolevej 1
4490 Jerslev Sj
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-06-2021
Udløber
10-08-2021
Kviknummer
LJA-82323587
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob, Øvrige Job

Om jobbet

Skoleleder med ledelseserfaring og faglig indsigt

Da nuværende skoleleder stopper ved udgangen af juli, søger vi en ny og engageret skoleleder til at lede og understøtte udviklingen på Hvidebækskolen og Rørby landsbyordning


Vi søger en leder, der kan realisere beslutninger og se forældre og personale i øjnene, og som kan implementere beslutninger og insistere på faglig udvikling. Du skal kunne kommunikere ærligt og lige ud af posen, samtidig med at du kan synliggøre skolen internt og eksternt og dermed være synlig for både elever, forældre og personalet.


Du evner at balancere mellem autoritet og omsorg, og mellem dynamik og stabilitet. Det betyder at du skal være en værdiorienteret leder, som står i spidsen for en kultur, der føres gennem hele organisationen og udmøntes i værdisæt og målsætninger. Den nye skoleleder skal kunne kalibrere i modsætningers verden, og være i stand til at tilpasse sig nye krav i takt med samfundsudviklingen.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du kan mærke og fornemme ledere, medarbejdere og forælders ønsker/behov og have lyst til, så vidt muligt, at modellerer det ind i dagligdagen. Du skal dermed også forstå vigtigheden i at kunne uddelegere opgaver, forpligtigelser og indflydelse. Samtidig med at du skal samarbejde på kryds og tværs - og sætte rammerne for godt forældresamarbejde. Også de forældre og elever, som er i udsatte positioner.


Vi har brug for en skoleleder der kan udvikle skolen og landsbyordningen med blik for både proces og resultater, som kan fungere som både empatisk lytter og problemknuser, og som kan se sig selv i en organisation med fokus på holdånd.


Se den fulde job- og personprofil her:


https://www.kalundborg.dk/Files/Files/4_Kommunen/Ledige%20job/Profil%202021%20skoleleder%20hvideb%C3%A6k.pdf

Din profil

Vi søger en skoleleder, der har ledelseserfaring og som er bevidst om ledelsesopgaven i en politisk styret organisation. Dertil indsigt i ledelsesopgave med ressourcestyring, struktur og god planlægning som fundament for den faglige ledelse. Du skal med andre ord være stærk på det faglige og have lyst og evne til at tilegne dig ny viden inden for området.


Du skal have undervisningskompetence på folkeskoleområdet. Derudover skal du:

 • Være klar på at ville understøtte og videreføre aftalte indsatser og processer.
 • Kunne finde balancen mellem drift, administration og faglig ledelse tæt på.
 • Have motivationen, energien og kompetencerne til at arbejde Hvidebækskolen ud af dets skærpede tilsyn.
 • Have evnen til at bevare det store overblik i komplekse situationer.
 • Have lysten til at navigere i både skole og på dagtilbudsområdet
 • Have ambitioner på børnenes vegne ved at skabe resultater via de kompetencer der er brug for
 • Have et skarpt blik for medarbejdernes motivation og teamsamarbejde, og du arbejder systematisk for at skabe rum for faglig dialog. Du forstår betydningen af at være synlig blandt medarbejdere og elever i undervisning og aktiviteter
 • Kunne balancere mellem forankring og fornyelse på en skole med mange traditioner og med et konstant behov for udvikling
 • Være handlekraftig, synlig og tydelig og samtidig være lyttende og anerkendende
 • Kunne prioritere den faglige sparring med ledere og medarbejderne og tage aktivt del i arbejdet omkring børn, forældre og bestyrelser
 • Være kreativt tænkende, have humor og kunne lede med et glimt i øjet
 • Være visionær og udviklingsorienteret og have et godt blik for skolens muligheder og samarbejdsrelationer
 • have hjertet på rette sted og evner at være kulturbærer og værdiskaber
 • kunne lade dig inspirere af medarbejderne og samtidig kan lede på op, ned og ud
 • være stærk kommunikativt og handlekraftig når det kræves
 • have ledelseserfaring indenfor skoleverdenen og gerne en relevant lederuddannelse, evt. på PD-niveau
 • En tydelig leder af ledere
 • have økonomisk, IT-fagligt, administrativt og pædagogisk overblik
Derfor skal du vælge os

En spændende lederstilling med masser af udviklingsmuligheder på enheder med gode faciliteter. Området er veldrevet og har lange traditioner, der kan og skal udvikles videre. Du vil blive en del af et stort velfungerende ledernetværk i Kalundborg Kommune, og du vil blive tilbudt en mentorordning det første år.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen besættes på tjenestemandsvilkår. De ambitioner og krav, der knytter sig til skolelederstillingen, muliggør en lønaftale på omkring kr. 600.000 årligt. Dertil kommer pension.

Hvis du vil vide mere

Alle interesserede er velkomne til at kontakte os med spørgsmål om stillingen og en eventuel drøftelse af personlige kvalifikationer i forhold til stillingen. Alle henvendelser behandles fortroligt. Henvendelse kan rettes til Direktør Michael Gravesen tlf. 21 13 04 19

Ansøgning

Ansøgning uploades senest den 10. august 2021, via nedenstående link.


Den 12. august 2021 træffer ansættelsesudvalget beslutning om, hvem der indkaldes til 1. samtalerunde. De udvalgte ansøgere får besked samme dag.


1. samtalerunde afvikles den 16. august 2021 i tidsrummet kl. 8.00-15.00.


Kompetenceprofilen for de ansøgere, der går videre til 2. samtalerunde, afvikles i uge 33. Tilbagemeldingen tager ca. 1,5 time.


2. samtalerunde afvikles den 25. august 2021 kl. 9.00 14.00.


Ansøgeren forventes at tiltræde den 1. oktober 2021.

 

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.


Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.


Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.


Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.


Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien Karriere på Kalundborgsk. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.


Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

 

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Hvidebækskolen og Rørby Landsbyordning
Skolevej 1
4490 Jerslev Sj
Kontaktperson
Michael Gravesen
Tlf
21130419
Adresse
Skolevej 1
4490 Jerslev Sj
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-06-2021
Udløber
10-08-2021
Kviknummer
LJA-82323587
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce