Del
Gem annonce

Skoleleder til Firhøjskolen

FIRHØJSKOLEN

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
07-10-2020
Kontakt
FIRHØJSKOLEN
Kirkemosevej 10
4591 Føllenslev
Kontakt
Michael Graversen
Tlf
21130419
Kirkemosevej 10
4591 Føllenslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-10-2020
Udløber
04-11-2020
Kviknummer
LJA-81243389
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Rodfæstet skoleleder med erfaring og ambitioner

Vores skoleleder på Firhøjskolen har valgt at gå på pension efter 35 år i Kalundborg Kommune, så vi søger nu efter en ny passioneret skoleleder til en yderst attraktiv stilling.

Vores nye skoleleder skal forstå og ville opgaven på en mindre landsbyskole med overbygning. Det betyder at du, udover at ville skolen, også skal være én som gerne vil gå forrest i lokalsamfundet og samarbejde med blandt andet det lokale foreningsliv.

Du skal være en robust leder med en tydelig lederidentitet og have lyst til at påvirke udviklingen for elever, forældre og personale - og være rodfæstet og autentisk i egne værdier. Du skal dermed kunne sætte klare og gennemsigtige forventninger til personale, elever, forældre og samarbejdspartnere.

Som leder kan du bevare overblik og struktur, selvom der er mange bolde i luften - og du kender betydningen af at kunne uddelegere opgaver. Du skal også kende hverdagen for medarbejderne - og du er både teoretisk og praktisk velfunderet. Og samtidig har du selvfølgelig også blik for børneperspektivet.

For at få succes i jobbet, kræves det at du er en handlekraftig leder, som samtidig evner empati og dialog i en fælles langsigtet opgave. Du skal have erfaring og robusthed til at være i øjenhøjde i vanskelige forældresamtaler, personalesamtaler og elevsamtaler. Det er vigtigt for os, at du har erfaring med forskellige elevgrupper og har forståelse for den vigtige opgave vi har for at inkludere alle i folkeskolen. Det krævet at du er god til relationer - og med anerkendelse, tillid og insisteren kan understøtte personale og ledere i en fælles retning og tilgang.

God kommunikation og synlighed er afgørende elementer i enhver skolelederstilling, det gælder også på Firhøjskolen. Vi har brug for en leder, som trives med at være synlig internt på skolen og eksternt ift. det omkringliggende samfund (eksempelvis det lokale foreningsliv) - og naturligvis være en leder som eleverne kender. Du har derfor en naturlig autoritet - og samtidig har du let til smil og glædes over et godt fælles grin.

Læs den fulde job- og personprofil her: 

https://www.kalundborg.dk/Files/Files/4_Kommunen/Ledige%20job/Job%20og%20personprofil%20Firh%C3%B8j.pdf 

Din profil

Vi søger en skoleleder, der har ledelseserfaring og som er bevidst om ledelsesopgaven i en politisk styret organisation. Dertil indsigt i ledelsesopgave med ressourcestyring, struktur og god planlægning som fundament for den faglige ledelse. Du skal med andre ord være stærk på det faglige og have lyst og evne til at tilegne dig ny viden inden for området.

Du skal have undervisningskompetence på folkeskoleområdet. Derudover skal du:

 • Have ambitioner på børnenes vegne ved at skabe resultater via de kompetencer der er brug for
 • Have et skarpt blik for medarbejdernes motivation og teamsamarbejde, og du arbejder systematisk for at skabe rum for faglig dialog. Du forstår betydningen af at være synlig blandt medarbejdere og elever i undervisning og aktiviteter
 • Kunne balancere mellem forankring og fornyelse på en skole med mange traditioner og med et konstant behov for udvikling
 • Være handlekraftig, synlig og tydelig og samtidig være lyttende og anerkendende
 • Kunne prioritere den faglige sparring med medarbejderne og tage aktivt del i arbejdet omkring børn, forældre og bestyrelsen
 • Være kreativt tænkende, have humor og kunne lede med et glimt i øjet
 • Være visionær og udviklingsorienteret og have et godt blik for skolens muligheder og samarbejdsrelationer
 • have hjertet på rette sted og evner at være kulturbærer og værdiskaber
 • kunne lade dig inspirere af medarbejderne og samtidig kan lede op, ned og ud
 • være stærk kommunikativt og handlekraftig når det kræves
 • have ledelseserfaring indenfor skoleverdenen og gerne en relevant lederuddannelse, evt. på PD-niveau
 • En tydelig leder af ledere
 • have økonomisk, IT-fagligt, administrativt og pædagogisk overblik
Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde en spændende lederstilling med masser af udviklingsmuligheder på en skole med gode faciliteter. Skolen er veldrevet og har lange traditioner, der kan og skal udvikles videre. Du vil blive en del af et stort velfungerende ledernetværk i Kalundborg Kommune, og du vil blive tilbudt en mentorordning det første år.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen besættes på tjenestemandsvilkår. De ambitioner og krav, der knytter sig til skolelederstillingen, muliggør en lønaftale, hvor forhandlingsudgangspunktet vil være en løn på kr. 530.000 årligt. Dertil kommer pension.

Hvis du vil vide mere

Alle interesserede er velkomne til at kontakte os med spørgsmål om stillingen og en eventuel drøftelse af personlige kvalifikationer i forhold til stillingen. Alle henvendelser behandles fortroligt. Henvendelse kan rettes til direktør Michael Gravesen tlf. 21 13 04 19

Ansøgning

Ansøgning uploades senest den 4. november 2020, via nedenstående link.

Den  6. november 2020 træffer ansættelsesudvalget beslutning om, hvem der indkaldes til 1. samtalerunde. De udvalgte ansøgere får besked samme dag.

1. samtalerunde afvikles den  13. november 2020 i tidsrummet kl. 8.00-15.00.

Kompetenceprofilen for de ansøgere, der går videre til 2. samtalerunde, afvikles i uge 47. Tilbagemeldingen tager ca. 1,5 time.

2. samtalerunde afvikles den  23. november 2020 kl. 9.00 14.00.

Ansøgeren forventes at tiltræde 1. januar 2021.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Læs mere om kommunen: www.imaginekalundborg.dk  

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
FIRHØJSKOLEN
Kirkemosevej 10
4591 Føllenslev
Kontaktperson
Michael Graversen
Tlf
21130419
Adresse
Kirkemosevej 10
4591 Føllenslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-10-2020
Udløber
04-11-2020
Kviknummer
LJA-81243389
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed
Gem annonce