Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder til Buerup skole

Kalundborg Kommune - BUERUP SKOLE

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
20-04-2023
Kontakt
Kalundborg Kommune - BUERUP SKOLE
Holbækvej 141B
4400 Kalundborg
Tlf
59 53 44 00
Kontakt
Direktør Michael Gravesen - Buerup skole
Tlf
21 13 04 19
Buerupvej 19
4450 Jyderup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-04-2023
Udløber
06-06-2023
Kviknummer
LJA-84711463
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Øvrige Job

Skoleleder med fokus på stabilitet og samarbejde

Vi søger efter en ny skoleleder til Buerup skole og SFO. Det er vigtigt for os, at du har lyst til at se pædagogiske og faglige løsninger, ved blandt andet skoledagens indretning, så den gode trivsel blandt ansatte og elever har bedst mulige rammer. F.eks. også med co-teaching, undervisning på tværs af aldersgrupper, praksisorienteret undervisning og så videre.

Du skal også kunne se muligheder! Her tænker vi særligt på muligheder i at benytte både vores flotte inde- og udearealer og se læringsrammer på tværs af hele Buerup skoles matrikel og lokalsamfund.

Synlighed er også vigtigt! Det skal føles naturligt for dig at være synlig i vores lokalsamfund og være interesseret i at fortsætte det gode samarbejde med vores foreninger og borgere. Du skal selvfølgelig også være synlig for vores elever, forældre og medarbejdere du skal være en leder man kender og som man føler sig tryg ved. Du er dygtig til at skabe gode relationer og forstår vigtigheden i at vi er fælles om at skabe den gode skole.

Det betyder med andre ord, at du skal kunne indgå konstruktivt udad, indad, nedad og opad i forhold til videreudviklingen af Buerup skole både i det faglige indhold og i rammerne for elevernes hverdag.

Vi har store forventninger til vores nye skoleleder, men vi er ret fleksible ift. din ledelseserfaring. Vi er nemlig positive overfor både ledere med mange års ledelseserfaring samt talenter, som skal i gang med nogle af de første ledelsesskridt i karrieren.

Læs den fulde job- og personprofil her: Profil Buerup Skole

Din profil

Vi søger en skoleleder, der gerne har ledelseserfaring og som er bevidst om ledelsesopgaven i en politisk styret organisation. Dertil indsigt i ledelsesopgave med ressourcestyring, struktur og god planlægning som fundament for den faglige ledelse. Du skal med andre ord være stærk på det faglige og have lyst og evne til at tilegne dig ny viden inden for området.

Du skal have undervisningskompetence på folkeskoleområdet. Derudover skal du:

 • Kunne finde balancen mellem drift, administration og faglig ledelse tæt på
 • Have evnen til at bevare det store overblik i komplekse situationer.
 • Have ambitioner på børnenes vegne ved at skabe resultater via de kompetencer der er brug for
 • Have et skarpt blik for medarbejdernes motivation og teamsamarbejde, og du arbejder systematisk for at skabe rum for faglig dialog. Du forstår betydningen af at være synlig blandt medarbejdere og elever i undervisning og aktiviteter
 • Kunne balancere mellem forankring og fornyelse på en skole med mange traditioner og med et konstant behov for udvikling
 • Være handlekraftig, synlig og tydelig og samtidig være lyttende og anerkendende
 • Kunne prioritere den faglige sparring med medarbejderne og tage aktivt del i arbejdet omkring børn, forældre og bestyrelse
 • Være kreativt tænkende, have humor og kunne lede med et glimt i øjet
 • Være visionær og udviklingsorienteret og have et godt blik for skolens muligheder og samarbejdsrelationer
 • have hjertet på rette sted og evner at være kulturbærer og værdiskaber
 • kunne lade dig inspirere af medarbejderne og samtidig kan lede både op, ned og ud
 • være stærk kommunikativt og handlekraftig når det kræves
 • gerne have ledelseserfaring indenfor skoleverdenen og gerne en relevant lederuddannelse, evt. på PD-niveau eller er klar til at påbegynde det
 • have økonomisk, IT-fagligt, administrativt og pædagogisk overblik

Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde en spændende lederstilling med masser af udviklingsmuligheder på enheder med gode faciliteter. Området er veldrevet og har lange traditioner, der kan og skal udvikles videre. Du vil blive en del af et stort velfungerende ledernetværk i Kalundborg Kommune, og du vil blive tilbudt en mentorordning det første år.

 Samtidig tilbyder vi muligheden for at realisere høje faglige ambitioner i tæt samspil med øvrige skoleledere, direktøren for børn og ungeområdet samt kompetente kolleger i fagforvaltningen. Samtidig tilbydes et tværfagligt samarbejde med skolesocialrådgivere, ungdomsuddannelser, SSP, virksomheder og mange flere. Vi har en flad organisation, hvor skolelederne indgår i direkte reference til direktøren. Det giver både muligheder for at indgå i et strategiske samarbejde i hele skolelederkredsen i udviklingen af det samlede folkeskoleområde og forudsætter samtidig en evne til at lede opad med forståelse for vilkårene i en politisk styret organisation.

Sidst men ikke mindst er det vigtigt for os at understrege, at Buerup skole og SFO er en veldreven skole, der har en sund og god økonomi, hvilket giver gode vilkår for at bedrive god skoleledelse.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen kan besættes på tjenestemandsvilkår. De ambitioner og krav, der knytter sig til skolelederstillingen, muliggør en lønaftale på omkring 551.000 kr. årligt. Dertil kommer pension. Der er også mulighed for kontraktansættelse med 15% kontrakttillæg.  

Hvis du vil vide mere

Alle interesserede er velkomne til at kontakte os med spørgsmål om stillingen og en eventuel drøftelse af personlige kvalifikationer i forhold til stillingen. Alle henvendelser behandles fortroligt. Henvendelse kan rettes til

Ansøgning uploades senest den 6. juni 2023, via linket nederst

 

Den 8. juni 2023 træffer ansættelsesudvalget beslutning om, hvem der indkaldes til 1. samtalerunde. De udvalgte ansøgere får besked samme dag.

 

 1. samtalerunde afvikles den 13. juni 2023 i tidsrummet kl. 10.00 - 16.00.

 

Kompetenceprofilen for de ansøgere, der går videre til 2. samtalerunde, afvikles i uge 25 2023. Tilbagemeldingen tager ca. 1,5 time.

 

 1. samtalerunde afvikles den 22. juni 2023 kl. 10.00 14.00.

 

Ansøgeren forventes at tiltræde den  1. august 2023.

Direktør Michael Gravesen tlf. 21 13 04 19

Ansøgning

Ansøgning uploades senest den  6. juni 2023, via nedenstående link.

Den 8. juni 2023  træffer ansættelsesudvalget beslutning om, hvem der indkaldes til 1. samtalerunde. De udvalgte ansøgere får besked samme dag.

1. samtalerunde afvikles den  13. juni 2023 i tidsrummet kl. 10.00 - 16.00.

Kompetenceprofilen for de ansøgere, der går videre til 2. samtalerunde, afvikles i uge 25 2023. Tilbagemeldingen tager ca. 1,5 time.

2. samtalerunde afvikles den  22. juni 2023 kl. 10.00 14.00.

Ansøgeren forventes at tiltræde den  1. august 2023.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien Karriere på Kalundborgsk. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

----------

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansatte som i deres ansættelse har adgang til personfølsomme oplysninger, skal have privat MitID/NemID, fordi de skal identificere sig med deres private MitID/NemID. Dette for at efterleve den skærpede lovgivning og derved sikre borgernes tillid til, at alle myndigheder, herunder Kalundborg kommune, behandler personfølsomme oplysninger sikkert.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Kalundborg Kommune - BUERUP SKOLE
Holbækvej 141B
4400 Kalundborg
Tlf
59 53 44 00
Kontaktperson
Direktør Michael Gravesen - Buerup skole
Tlf
21 13 04 19
Adresse
Buerupvej 19
4450 Jyderup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-04-2023
Udløber
06-06-2023
Kviknummer
LJA-84711463
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Øvrige Job
Beliggenhed