Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder søges til Højelse Skole, Køge Kommune

Køge Kommune

Køge, Midtsjælland

Indrykket
19-05-2020
Kontakt
Køge Kommune
Skoleafdelingen
Torvet 1
4600 Køge
Kontakt
Søren Thorborg 
Tlf
20463790/24437772
Skoleafdelingen
4600 Køge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-05-2020
Udløber
08-06-2020
Kviknummer
LJA-80296728
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Vær med til at udvikle fremtidens skole

 

Højelse Skole ligger i et velfungerende, stærkt og nært lokalsamfund. Vi er en mindre folkeskole med velfungerende SFO, juniorklub og ungdomsklub.

 

Højelse Skole arbejder hver dag på at give alle børn en udviklende og tryg skolegang i sociale og faglige fællesskaber. Vores mål er at bidrage til elevernes alsidige udvikling. Vi ønsker, at eleverne udvikler deres mange evner og talenter så langt som muligt, som grundlag for at styrke deres udvikling mod selvstændige personer, som er i stand til at mestre komplekse og mangfoldige livsvilkår i et globaliseret samfund.

 

Forældreengagementet er stort, og der er tradition for samarbejde mellem skole, daginstitution og foreninger i lokalområdet.

 

Skolelederen går på pension nu, og vi søger derfor en ny skoleleder, der har lyst til at fortsætte udviklingen af en skole, hvor fokus er på den skabende skole med høj faglighed gennem praktisk læring og undervisning.


Faglige kompetencer:

 • Du har stærk faglighed både på folkeskole, SFO og på ledelse.
 • Du har en relevant lederuddannelse og erfaring med ledelse af en folkeskole.
 • Du praktiserer nært lederskab tæt på praksis, gerne med solid undervisningserfaring.
 • Du vægter innovation skabende praktisk læring, herunder specielt 21st Century Skills som bærende for skolens profil.
 • Du tænker strategisk og kan bevare et organisatorisk overblik.

 • Du har en vis økonomisk indsigt og interesse i at sikre daglig drift.

Personlige kompetencer:

 • Du skaber og understøtter den gode arbejdsplads med trivsel og arbejdsglæde ved at være dialogskabende og løsningsorienteret.
 • Du insisterer på glæde, trivsel og udvikling hos alle elever uanset deres baggrund. 
 • Du vægter stærkt forældresamarbejde sammenhængskraft.
 • Du er kulturbærer, er synlig og tager del i skolens liv.
 • Du vil være med til at videreføre skolens gode, fungerende traditioner, men samtidigt tænke nyt og kreativt gennem forandringsledelse.

Om Højelse Skole

Højelse skole er en mindre skole med 280 elever (0 - 9. klasse) samt en dygtig og engageret personalegruppe på 40 ansatte, som møder børnene anerkendende og udtråler lyst til at være sammen med dem. Du vil også blive støttet af en engageret og medarbejdende skolebestyrelse.

Vi lægger særligt vægt på en høj grad af faglighed forbundet med kreativitet. Vi har en veludviklet brug af digitale læremidler, og har i de sidste 4 år deltaget i udviklingsprojekter indenfor dette område bl.a. etablering af et Makerspace. Skolen arbejder med 21st Skills og Deep Learning som indsatsområde.

 

Vi har fokus på at udvikle elevernes kompetencer inden for videnskonstruktion, medborgerskab, kreativitet, kompetent kommunikation, problemløsning, kritisk tænkning, samarbejde og selvevaluering, IT og læring. Vi stræber efter at skabe hele mennesker, som i alle henseender kan navigere i det 21. århundrede.

Som arbejdsplads har vi fokus på samarbejde, tværfaglighed, trivsel og arbejdsglæde. Vi har høje faglige ambitioner og rum for den enkeltes udvikling af fagligt potentiale.  

 

Skolen ligger i Lille Skensved/Højelse, ca. 7 km fra Køge centrum, i et velfungerende lokalsamfund. Lille Skensved er en stationsby med direkte togforbindelse til Køge og Roskilde. Byen ligger desuden tæt på Køge Nord station og afkørsel til Køge Bugt.

 

 

Køge Kommunes skolevæsen

Køge Kommunes skolevæsen består at 14 folkeskoler, 2 specialskoler og et 10. klassecenter. Vi har et godt samarbejde i skoleledergruppen, som består af erfarne og engagerede ledere. Vi arbejder både med fælles indsatser og lokaler udviklingsprojekter. I øjeblikket er alle skoler optaget af:

 

 • En engagerende og elevinddragende undervisning af høj kvalitet, som er en forudsætning for elevernes aktive tilstedeværelse og kan modvirke passivitet og bekymrende fravær.

 • Styrkelse af det professionelle råderum, som fordrer fagligt niveau og systematiske faglige refleksioner med kolleger og ledelse.

 • Udbygning af inkluderende fællesskaber, hvilket kræver kendskab til klasseledelse, undervisningsdifferentiering og relationskompetencer.

 • Styrkelse af kerneydelsen som grundlaget for professionel kapital, arbejdsglæde og faglig stolthed.

Ansættelsesproces

Ansøgningsfrist 8. juni 2020

Første samtale 18. juni 2020

Anden samtale 23. juni 2020

Tiltrædelse 1. august 2020

 

Ansøgere, som går videre til anden samtale, vil blive indkaldt til en test mellem første og anden samtale.

 

For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte Skolechef Søren Thorborg 2046 3790 eller SFO-leder Carsten Björnslätt 2152 8702.

 

Søg stillingen via link

 

Læs mere om Køge Kommunes på www.koege.dk.

Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.

 


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Køge Kommune
Skoleafdelingen
Torvet 1
4600 Køge
Kontaktperson
Søren Thorborg 
Tlf
20463790/24437772
Adresse
Skoleafdelingen
4600 Køge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-05-2020
Udløber
08-06-2020
Kviknummer
LJA-80296728
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed