Del
Gem annonce

Skoleleder og kontraktholder til Landsbyordningen Stjær

Landsbyordningen Stjær

Skanderborg, Østjylland

Indrykket
03-09-2021
Kontakt
Landsbyordningen Stjær
Stjærvej 100
8464 Galten
Tlf
87 94 26 00
Kontakt
Torben Steen
Tlf
23 39 61 77
8660 
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-09-2021
Udløber
24-09-2021
Kviknummer
LJA-82610572
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Skanderborg Kommune søger ny skoleleder og kontraktholder med en visionær og inspirerende ledelsesstil, der kan og vil videreføre de stærke Stjær’ske og Storring’ske traditioner og tage ansvar for etableringen af den kommende Landsbyordning Stjær, som træder i kraft den 1. januar 2022. Stjærskolens dygtige skoleleder går på pension efter 23 år.
Derfor skal Stjærskolen have en ny skoleleder, der pr. 1. januar 2022 bliver kontraktholder for Landsbyordningen Stjær.

En skole i særklasse

Stjærskolen er den skole i Skanderborg Kommune, som præsterer det højeste karaktergennemsnit for eleverne. Dette er blandt mange andre ting en konsekvens af den  kultur og  ambition , som er fundamentet for  Stjærskolen. Medarbejderne stiller høje krav til eleverne og sig selv, og forældrene følger aktivt og involverende med i og omkring skolen.

Som skoleleder på Stjærskolen får du det overordnede ansvar for skolens ledelse, drift, økonomi, resultat og udvikling. Du får ansvaret for at sikre, at Stjærskolen bevarer og videreudvikler sin særlige identitet og samtidig sikre en god og succesfuld overgang til landsbyordning fra januar 2022.

Stjærskolen er en lille skole med et enkelt spor fra 0.-9. klasse og tredive ansatte. Skolen prioriterer blandt andet de praktiske og musiske fag, og har desuden en stolt tradition for udlandsophold og samarbejder med skoler i udlandet.

 

Alle børn fra 0 – 16 år

Overgangen til landsbyordning betyder blandt andet, at den nye skoleleder og kontraktholder også skal have et nul til seksårs perspektiv, og dermed sikrer en vellykket sammenlægning af Stjærskolen og Stjær/Storring Børnehus i distriktet. Landsbyordningen er centrum i lokalsamfundet. Stærke initiativer i lokalsamfundet som Stjær Kulturkraftværk og sportsforeningerne  benytter allerede i vid omfang  skolen og dens faciliteter. Der er en forventning om, at du som skoleleder og kontraktholder kan inspirere og medvirke til yderlig at udnytte potentialet ved landsbyordningen.

Du skal være landsbyordningens ansigt udadtil, når du bedriver omverdensledelse, og være god til at koble dig respektfyldt på både lokalsamfund, politiske strømninger og faglige netværk.

 

Dialogorienteret og inspirerende

Ideelt set er du læreruddannet eller har lignende grundfaglig uddannelse med didaktisk og pædagogisk baggrund. Du har samtidig erfaring med drift, administration og økonomistyring. Du har ledererfaring, eksempelvis som afdelingsleder eller viceskoleleder. Har du en lederuddannelse, vil det være en fordel.

Som skoleleder og kontraktholder for Landsbyordningen Stjær bliver du selvforvaltende kontraktholder efter Skanderborgmodellen. Du får således et stort ansvar og ledelsesrum og en unik mulighed for at sætte præg på de helt særlige muligheder, landsbyordningen giver i et ressourcestærkt lokalsamfund.

 

Er du nysgerrig?
Du finder yderligere oplysninger om jobbet i den uddybende job- og personprofil her.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Torben Steen, chef for skoler, klubber og specialtilbud, på telefon 23 39 61 77, Charlotte Styver, chef for dagtilbud, PPR og sundhedstjenesten på telefon 24 99 87 24 eller chefkonsulent i Genitor Evald Eriksen på telefon 40 57 87 08 eller e-mailen ee@genitor.dk.

Alle interesserede ansøgere har mulighed for at få en rundvisning. Ønskes dette, kan der træffes aftale med Kristina M. Frost, medlem af ansættelsesudvalget via Stjærskolens sekretærer på telefon 87 94 26 00.

Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2021.

Ansøgningsfristen udløber den 24. september 2021

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation
Landsbyordningen Stjær
Stjærvej 100
8464 Galten
Tlf
87 94 26 00
Kontaktperson
Torben Steen
Tlf
23 39 61 77
Adresse
8660 
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-09-2021
Udløber
24-09-2021
Kviknummer
LJA-82610572
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed
Gem annonce