Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder og kontraktholder til Landsbyordningen Ejer Bavnehøj

Landsbyordningen Ejer Bavnehøj

Skanderborg, Østjylland

Indrykket
03-09-2021
Kontakt
Landsbyordningen Ejer Bavnehøj
Risvej 28A
8660 Skanderborg
Tlf
86538264
Kontakt
Søren Buch
Tlf
20 70 18 99
Risvej 28A
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-09-2021
Udløber
24-09-2021
Kviknummer
LJA-82611033
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Er du vores nye skoleleder og kontraktholder, der kan fortsætte Landsbyordningens gode udvikling og være med til at bringe den sikkert ind i fremtiden? Sætter du børns trivsel, læringsglæde og et mangfoldigt fællesskab højt? Så søg stillingen som Landsbyordningen Ejer Bavnehøjs nye skoleleder og kontraktholder.

Landsbyordningen Ejer Bavnehøj skal have en ny skoleleder og kontraktholder, der kan samle personalegruppen og videreudvikle Landsbyordningen som en af grundpillerne i lokalsamfundet.

Landsbyordningen Ejer Bavnehøj ligger i de smukke Ejer Bjerge syd for Skanderborg. Landsbyordningen er et lille sted, og de 34 ansatte sørger hver dag for, at de 145 børn fra vuggestue til 6. klasse bliver mødt med nærvær og udfordringer. Der er en fagligt dygtig personalegruppe, som kender og følger børnene, fra de er helt små, til de fra 6. klasse sendes videre til Niels Ebbesen Skolen i Skanderborg.

Meget mere end skole

Overskuelighed og trivsel i et stærkt fællesskab er grundlaget for Landsbyordningen Ejer Bavnehøj. Landsbyordningen har både vuggestue, børnehave, skole, SFO og klub, og så er den hjertet i lokalsamfundet: Skolen og Børnehuset, bygningerne og det store areal omkring institutionerne skaber rammerne for mange af områdets kulturelle aktiviteter.

Landsbyordningen Ejer Bavnehøj satser på høj faglighed med specielt fokus på inddragelse af alle aspekter af børns læring og inddragelse af lokale muligheder.

Her er skønne unger, her er stor involvering og opbakning fra forældre, og her er passion og stærke kompetencer hos de ansatte.

Passion og hjertevarme

Du skal være passioneret omkring børns livsvilkår, læring og trivsel, samtidig med at du skal værdsætte at være en del af det store fællesskab omkring børn og familier i lokalområdet.

Du er dialogorienteret, inspirerende, ambitiøs og hjertevarm og formår at forløse de potentialer, som stedet har, både organisatorisk, personalemæssigt og fysisk.
Du er nytænkende og udfordrer plejer, men har også stor interesse for den daglige drift.

Du har ledererfaring og er formentlig uddannet lærer eller har lignende grundfaglig uddannelse med didaktisk og pædagogisk baggrund. Og så er du en overbevisende kommunikator i skrift og tale.

Som skoleleder og kontraktholder for Landsbyordningen Ejer Bavnehøj bliver du selvforvaltende kontraktholder efter Skanderborgmodellen. Du får således et stort ansvar og ledelsesrum og en unik mulighed for at sætte præg på skolens fremtid.

Er du nysgerrig?

Du finder yderligere oplysninger om jobbet i den uddybende job- og personprofil her.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Søren Buch, Koncernchef for Børn og Unge, telefon 20 70 18 99, Charlotte Styver, chef for dagtilbud, PPR og sundhedstjenesten på telefon 24 99 87 24, eller chefkonsulent i Genitor Evald Eriksen på telefon 40 57 87 08 eller e-mailen ee@genitor.dk.

Alle interesserede ansøgere har mulighed for at besøge Landsbyordningen Ejer Bavnehøj og få en rundvisning. Ønskes dette, kan den konstituerede skoleleder Line Woo Min Woo Pedersen kontaktes på telefon 21 17 99 33.

Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2021.

Ansøgningsfristen er den 24. september.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Landsbyordningen Ejer Bavnehøj
Risvej 28A
8660 Skanderborg
Tlf
86538264
Kontaktperson
Søren Buch
Tlf
20 70 18 99
Adresse
Risvej 28A
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-09-2021
Udløber
24-09-2021
Kviknummer
LJA-82611033
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed