Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder med friskolehjertet på rette sted

Vejen Friskole og Børnehave

Billund, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
28-05-2021
Kontakt
Vejen Friskole og Børnehave
Læborgvej 14
6600 Vejen
Tlf
Læborgvej 14
Kontakt
Leo Bøgeholm Madsen
Tlf
52990727
Læborgvej 14
6600 Vejen
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-05-2021
Udløber
18-06-2021
Kviknummer
LJA-82173302
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob, Øvrige Job

Bøgetorp søger for Vejen Friskole og Børnehave

Vi er en friskole med ca. 180 børn 0.-9. kl., en tilknyttet SFO samt ca. 60 børn i børnehaven. Vores værdigrundlag udspringer af det grundtvig-koldske skole- og menneskesyn. Skolen har flotte rammer og en sund økonomi. Vi har egen musikskole og adgang til sportshal ved siden af skolen. Alle klasser er årligt på lejrskole. Vi vægter traditioner såsom teateruger, motionsdøgn og julemarked.

Som friskole har vi frihed til at drive skole på den måde, vi mener er den bedste. Denne frihed forpligter, og vi ønsker med ansættelsen af en ny skoleleder at skærpe blikket endnu mere på, hvordan vi bliver bedre til at drive en allerede veldrevet skole videre.

Vi vægter en flad ledelsesstruktur, hvor den enkelte medarbejder har indflydelse på egne opgaver. Vi har en engageret og værdsat personalegruppe, som gerne giver dét ekstra, der skal til, for at få undervisningen og skoledagen til at lykkes.

Kort sagt søger vi en skoleleder, som sammen med forældre, medarbejdere og bestyrelse og med afsæt i vores værdier * Faglighed * Fællesskab * Nærvær vil gøre en god skole endnu bedre.

Hvad kommer du med?
For dig er den frie skoleverden et tilvalg, og du har erfaring med ledelse gerne fra friskole- eller efterskoleverdenen. Du er af den grundholdning, at individet bedst trives og udvikler sig ved at være en værdsat del af meningsfulde fællesskaber. Du kan ikke lade være med at tænke almen dannelse ind som et afgørende element i den rygsæk, eleverne forlader Vejen Friskole med, udover det faglige samt kreative.

Samtidig er du stærk på faglighed/pædagogik, og formår gennem din stærke personlighed at bringe dine kompetencer i spil og skabe en tryg og inspirerende arbejdsplads.

Du trives i krydsfeltet mellem elever, forældre og medarbejdere, og anerkender vigtigheden af tydelig kommunikation. Det falder dig naturligt at gå forrest både når det gælder faglighed og fællessang. Du ved, at synlig ledelse og synlighed generelt er en forudsætning for succes, også i forhold til lokalområdet.

Vi har et ønske om at tage et skridt op ad stigen og styrke fagligheden og pædagogikken, uden dog at gå på kompromis med vores friskoleværdier. Du evner derfor at præge retningen og få medarbejderne til at tage ejerskab for forandringer, der gør os endnu bedre.

Du har flair for tal og økonomi og med ansvar for skolens økonomi sikrer du, at budgettet overholdes.

Du får mulighed for at deltage i ansættelse af viceleder og dermed også på fordeling af ansvarsområder.

Du står i spidsen for et lederteam bestående af skoleleder, viceleder og leder for børnehaven. Lederteamet sætter sammen med bestyrelsen retningen for skolen.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst

Tiltrædelse: Den 1. august 2021 eller snarest derefter.

Send ansøgning samt CV og relevante bilag som en PDF eller Word-fil på mail til LBM@bogetorp.com senest fredag den 18. juni, 2021.

Få yderligere informationer om stillingen hos Bøgetorp Partner, Leo Bøgeholm Madsen på 5299 0727.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Vejen Friskole og Børnehave
Læborgvej 14
6600 Vejen
Tlf
Læborgvej 14
Kontaktperson
Leo Bøgeholm Madsen
Tlf
52990727
Adresse
Læborgvej 14
6600 Vejen
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-05-2021
Udløber
18-06-2021
Kviknummer
LJA-82173302
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob, Øvrige Job
Beliggenhed