Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder med brede vinger og dybe rødder søges til Rosengårdskolen

Odense Kommune

Odense, Fyn

Indrykket
16-06-2021
Kontakt
Odense Kommune
Flakhaven 5
5000 Odense
Tlf
66131372
Kontakt
Nikolaj Juul Jørgensen
Tlf
2913 5754
Stærmosegårdsvej 51
5230 Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-06-2021
Udløber
15-08-2021
Kviknummer
LJA-82260549
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

    Ønsker du at stå i spidsen for Rosengårdskolens fortsatte udvikling strategisk, pædagogisk og værdimæssigt? Er du stærk i relationer og har du gode kommunikative kompetencer, som du bruger konstruktivt i udfordringer? Er du optaget af og interesserer dig for både det almene og det specialpædagogiske udviklingsfelt?

Vi søger en ny visionær skoleleder, da Rosengårdskolens tidligere skoleleder er gået på pension.

Hvem er vi?
Rosengårdskolen er en stor velfungerende skole, der ser mangfoldighed både blandt elever, forældre og ansatte som en styrke. Skolen har et anerkendende værdigrundlag, der præger hverdagen. Vi brænder for, via professionelle læringsfællesskaber og udviklende processer, at udvikle livsduelige mennesker med solide rødder i trivsel, dannelse og læring. Skoledistriktet afspejler samfundets diversitet, og ligger i et område præget af moderne og teknologisk udvikling.

Rosengårdskolen har pt. 630 elever fordelt på vores almenklasser fra 0. - 9. klasse og af Fønix - Fyns største specialafdeling. Fønix består af ni funktionsklasser for elever inden for ADHD spektret, og tre bevægeklasser for elever med funktionsnedsættelser, dels kognitivt og dels fysisk.

Vi har ca. 110 ansatte - 60 lærere, 2 børnehaveklasseledere, 48 skolepædagoger/pædagogmedhjælpere. Dertil kommer et serviceminded og velfungerende sekretariat med to sekretærer og en kommunikationsmedarbejder. 

Om jobbet som skoleleder
Vi har store forventninger til dig som skolens nye leder. Med respekt for skolens kultur og traditioner, skal du i samarbejde med skolens engagerede medarbejdere og forældre stå i spidsen for skolens fortsatte udvikling, strategisk, pædagogisk og værdimæssigt. Det skal ske og med fokus på alle elevernes faglige udvikling og trivsel så de bliver så dygtige som de kan.

Den nye skoleleder forventes - sammen med det øvrige ledelsesteam - at forene skolens kultur, traditioner og værdier med nye visioner og udviklingspotentialer. Vi forventer, at du har store ambitioner for skolens mål - fagligt og pædagogisk, men også for medarbejdernes trivsel og udvikling.

Du skal have ambitioner om at arbejde udviklingsorienteret og samtidig motivere og fremme et arbejdsmiljø, som giver mulighed for at videreudvikle personalets kompetencer.
Hverdagen på skolen karakteriseres af variation, og mulighederne udvides af skolens store netværk i lokalområdet. Rosengårdskolen ligger i det nye centrum af Odense, der er i rivende udvikling, og i vores nye skoledistrikt er der gang i opførsel af det nye Supersygehus, Letbane, boliger og erhverv.  

Vi er optaget af at styrke overgang fra daginstitution til skole, og vi prioriterer samarbejdet med børnehusene i området ved at invitere til musikalsk førskole og som noget nyt udbyder vi litteraturformidling i husene.

Teknologiforståelse præger elevernes skoleskema, og vi ønsker at fortsætte det teknologiske udviklingsområde i skolen, som understøttelse af fagene. Vi er en BIR-skole og har et moderne og inspirerende teknologilokale, som kan anvendes som MakerSpace i alle fag.

Som et nyt udviklingsprojekt, skal vi nytænke og modernisere vores pædagogiske læringscenter (PLC), til at være et læringsrum, hvor didaktikken og pædagogikken synliggøres og bruges til at understøtte den daglige praksis via undersøgelsesbaseret og udviklingsorienteret feed-back kultur.

Hvem er du?
Du skal have gode relationelle og kommunikative kompetencer og kunne forholde dig konstruktivt til udfordringer i en politisk styret organisation. Du skal være dygtig til at skabe overblik, gå i dialog og sætte retning. Skolens nye leder må gerne have flair for tal og indsigt i og erfaring med folkeskolens økonomi, drift og arbejdsforhold.

Vi forventer, at du har solid erfaring med skoleledelse og har en lederuddannelse bag dig. 

Hvad får du?
På Rosengårdskolen kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job i en velfungerende og udviklingsorienteret organisation. Skolen er velorganiseret har et godt økonomisk fundament.

Vi har en uhøjtidelig tone, og tænker alle faggrupper ind i løsningen af kerneopgaven, herunder et yderst velfungerende sekretariat som med fast hånd styrer skolens daglige drift og understøtter skolens mål. 

Vil du vide mere?
Læs meget mere om skolen, stillingen og vores forventninger til dig i stillingens job- og personprofil.

Vil du høre mere om Rosengårdskolen og forventningerne til den nye skoleleder, er du velkommen til at kontakte skolechef Nikolaj Juul Jørgensen på 2913 5754 eller Rosengårdskolens Souschef Jakob Høj Lundgaard på 61553908.

Du er meget velkommen til at aftale besøg på skolen ved henvendelse til sidstnævnte. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Læs mere om Rosengårdskolen på hjemmesiderne www.rosengaardskolen.aula.dk og www.fonix.nu.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er den 15. august 2021.

1. samtalerunde finder sted den 23. august 2021 og 2. samtalerunde den 30. august 2021.

Forud for en eventuel 2. samtalerunde vil du blive bedt om at gennemføre en personprofilanalyse, oplyse referencer samt løse en skolepolitisk case.
     

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Odense Kommune
Flakhaven 5
5000 Odense
Tlf
66131372
Kontaktperson
Nikolaj Juul Jørgensen
Tlf
2913 5754
Adresse
Stærmosegårdsvej 51
5230 Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-06-2021
Udløber
15-08-2021
Kviknummer
LJA-82260549
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed