Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SKOLECHEF TIL ROSKILDE KOMMUNE, SKOLE OG KLUB

Roskilde Kommune

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
06-05-2019
Kontakt
Roskilde Kommune
Rådhusbuen 1
4000 Roskilde
Kontakt
Ane Kristine Christensen
Tlf
46 31 32 00
Rådhusbuen 1
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-05-2019
Udløber
26-05-2019
Kviknummer
LJA-73116920
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Roskilde Kommune søger en samlende chef, der kan tænke på tværs, til at stå i spidsen for Skole og Klub. Ambitionerne er høje, når de mange strategiske indsatser fagligt, organisatorisk og styringsmæssigt skal implementeres og forankres med fokus på at sikre børn og unges udvikling og læring.

Roskilde er en visionær kommune inden for skole, SFO, klub, ungdomsskole og PPR, og der er en klar forventning og et udbredt ønske om at levere tilbud i høj kvalitet i alle sammenhænge. Der er fokus på løbende at udvikle områderne, hvilket skal gå hånd i hånd med en sikker og solid drift .
Kommunen er et sted, hvor man er stolt af at arbejde, og afdelingen er præget af faglige kompetencer på højt niveau kombineret med en grundlæggende lyst og vilje til at samarbejde på tværs. Det er karakteristisk, at man vil hinanden på alle niveauer i organisationen.

Opgaven

Skolechefen har ansvaret for ledelse, drift og udvikling af Skole og Klub og er samtidig en del af chefgruppen i Skole og Børn. Det er afgørende at arbejde med og for helheden og bidrage ti l at føre Roskilde Kommunes visioner og målsætninger ud i livet.
Overordnet skal skolechefen sætte den strategiske retning for Skole og Klub, sikre sammenhæng og understøtte det tværgående og tværfaglige samarbejde, så alle indsatser giver mening og kan ses ind i en samlet helhed.
Aktuelt er der en lang række vigtige indsatser, som skolechefen skal have fokus på. Blandt andet er der vedtaget en ny skolestruktur, som skal realiseres, en temaanalyse på specialområdet og inden for begge områder en ny ressourcemodel, der skal implementeres. Fokus på inklusion, overgange og de økonomiske udfordringer er derudover væsentlige opgaver.
Andre vigtige opgaver for skolechefen er at medvirke ti l at sikre en solid og professionel betjening af det politi ske niveau, give ledelsesmæssig sparring til ledere, fastholde og have fokus på et godt samspil med de faglige organisationer, løbende kompetenceudvikling og trivsel blandt medarbejdere og ledere og endelig at agere som en vigtig ambassadør for kommunen i en lang række samspil med eksterne aktører.
Overordnet set skal skolechefen balancere mange vigtige opgaver, der alle kræver intensiv opmærksomhed.

Personen
Det forventes, at den nye skolechef har faglig indsigt i områdets kerneopgaver, idet kompetencer og erfaringer vægtes højere end formel uddannelsesmæssig baggrund.

Ledelsesmæssig erfaring fra en større organisation og inden for undervisningsområdet er en fordel, herunder med ledelse af ledere. Har du ikke erfaring med ledelse af ledere, skal talentet for ledelse være tydeligt.
Skolechefen skal have stærke relationelle og kommunikative kompetencer og skal kunne begå sig relevant på mange niveauer, herunder i samspil med politi kere, eksterne aktører og de faglige organisationer ud over det tætte daglige samspil med ledere og medarbejdere.
Politisk forståelse og solide kompetencer inden for økonomi og styring, herunder gerne med ressource- og tildelingsmodeller vægtes positivt.
En stærk og robust personlighed, stor integritet og solide analytiske evner er vigtige egenskaber, idet skolechefen skal være modig og turde lede med tillid og samtidig kunne give relevant med- og modspil. Handlekraft kombineret med en effektiv og velovervejet beslutningsstil er desuden et plus.

Læs mere om stillingen på www.roskilde.dk eller www.muusmann.com .

Ansøgningsfrist: Søndag den 26. maj 2019.

Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger.

Yderligere oplysninger: direktør for Skole og Børn, Ane Kristine Christensen, telefon 46 31 32 00, eller partner i MUUSMANN, Lars Bo Pedersen, telefon 40 22 87 18.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Roskilde Kommune
Rådhusbuen 1
4000 Roskilde
Kontaktperson
Ane Kristine Christensen
Tlf
46 31 32 00
Adresse
Rådhusbuen 1
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-05-2019
Udløber
26-05-2019
Kviknummer
LJA-73116920
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed