Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skole- og dagtilbudschef

Skive Kommune

Skive, Vestjylland

Indrykket
30-01-2023
Kontakt
Skive Kommune
Torvegade 10
7800 Skive
Tlf
9915 5500
Kontakt
Jan Lund-Andersen
Tlf
9915 5500
Torvegade 10
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-01-2023
Udløber
01-03-2023
Kviknummer
LJA-84472712
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse

Skole- og dagtilbudschef til Skive Kommune: Kan du sætte retningen for det gode børne- og ungeliv?

Vi giver vores børn rødder og vinger

I Skive Kommune har vi et rigt tilbud af muligheder på skole- og dagtilbudsområdet. Vi har rammerne til at give børn en tryg barndom. Dét er med til at give børn rødder og luft under vingerne, og for os hører det med til det gode børneliv.

Vi søger en skole- og dagtilbudschef, der kan sætte retning for de mange spændende opgaver, der ligger foran os.

I 2023 kigger vi ind i at fastholde og forsat udvikle kerneområderne og opgaverne for vores skoler og dagtilbud. For os er det afgørende, at børn og forældre oplever kvalitet både i folkeskolen og i dagtilbuddene, at børnene indgår i inkluderende og udviklende læringsmiljøer, der understøtter den enkeltes læring, udvikling og trivsel, og at medarbejderne har en arbejdsplads, hvor ”Skive-ånden” er i højsædet. ”Skive-ånden” er den, der gør, at der er kort vej fra bund til top, og at vi har en uformel omgangstone og stor tillid mellem ledere og medarbejdere, hvilket kommer til udtryk i en høj grad af frihed under ansvar.

Stærke fællesskaber

Vi arbejder sammen på tværs af fagområderne med udgangspunkt i ”Den Sammenhængende Børnepolitik”, der sætter den retning, som vi arbejder i. Den tydeliggør hvilke værdier, der driver os fremad.

Vi har generelt et vigtigt fokus rettet mod at styrke samarbejdet på tværs af andre forvaltningsområder på både kommunalt- og regionalt niveau og ikke mindst det private erhvervsliv og relevante samarbejdspartnere.

Du bliver chef for hele skole- og dagtilbudsområdet, med skoleledere og dagtilbudsledere i reference. I det daglige vil du indgå i et stærkt ledelsesmæssigt fællesskab med de to fagchefer for henholdsvis skole og dagtilbud. I tre udgør tilsammen kernen i den øverste ledelse af skole- og dagtilbudsområderne, og de refererer begge til dig.

Du er ligeledes en vigtig kollega i chefgruppen i Kultur- og Familieforvaltningen, der består af direktøren og de tre afdelingschefer for henholdsvis Kultur & Fritid, Familieafdelingen samt Sekretariatet. Du refererer til direktøren.

Visioner og mål bliver til virkelighed

Din vigtigste opgave bliver at understøtte realiseringen af byrådets visioner på børne- og ungeområdet.

Byrådet har bl.a. indgået en konstituerings- og samarbejdsaftale for valgperioden 2022-2025, der sætter retning for, hvad vi som forvaltning skal have særligt blik for. Det sætter ligeledes barren for, hvad Børne- og Familieudvalget som fagudvalg vil have fokus på at nå i mål med over de næste fire år.
Byrådet er, som konsekvens af den økonomiske udvikling og det faldende elevtal i Skive Kommune, særligt optaget af at afsøge og træffe eventuelle nye beslutninger om strukturerne på skole- og dagtilbudsområdet. Du er en vigtig brik i at understøtte dette arbejde.

Vi arbejder ligeledes med ”Barnets Lov” på tværs af afdelinger og sektioner. Loven forventes at træde i kraft pr. 1. april 2023.

Dine kvalifikationer

Grundlæggende forventer vi, at du har erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation og har indgående kendskab til fagområderne, så du kan fastholde en god udvikling og skabe sammenhæng for alle børn og unges læring, udvikling, trivsel og dannelse på 0-18 års området.

Lige så vigtig er din måde at lede på – både i faglig og personalemæssig retning.

Vi lægger også vægt på, at du kan samarbejde og udvikle sammen med skole- og dagtilbudslederne og de to fagchefer.

Endeligt er det helt essentielt, at du har dyb indsigt i økonomi, så du har det økonomiske overblik samtidig med, at du også kan dykke ned i detaljer, prioritere og tage de nødvendige beslutninger.

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om stillingen i jobprofilen, som du finder her.

Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte direktør Jan Lund-Andersen på telefon 22 21 33 88 eller partner og konsulent i Genitor Jesper Lund Madsen på telefon 22 89 85 25 / mail jlm@genitor.dk.

Frist

Send os din ansøgning, hvor du beskriver, hvordan du vil byde ind på de opgaver, vi har beskrevet senest 2. marts 2023.

Vi ønsker, at du tiltræder 1. maj 2023.

Du bliver ansat efter gældende overenskomst og principperne om lokal løndannelse med baggrund i dine kvalifikationer og relevant erfaring.Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skive Kommune
Torvegade 10
7800 Skive
Tlf
9915 5500
Kontaktperson
Jan Lund-Andersen
Tlf
9915 5500
Adresse
Torvegade 10
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-01-2023
Udløber
01-03-2023
Kviknummer
LJA-84472712
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse
Beliggenhed