Del
Gem annonce

Skarp på tal og klar på idræt, så læs med her! Matematik-/og idrætslærere til indskolingen (0.-5. årgang)

Skolen på Nyelandsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
13-05-2020
Kontakt
Marianne Ilkjær
Tlf
38 21 09 00
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-05-2020
Udløber
29-05-2020
Kviknummer
LJA-80265864
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Håndværk og design, Idræt, Matematik, Natur/teknologi

På Skolen på Nyelandsvej skal alle børn være en del af et fællesskab - trivsel og læring går hånd i hånd. Vi arbejder ihærdigt for at skabe de bedste rammer for elever - og i høj grad vores lærere.Vi Søger!
Dygtige og dedikerede matematik - og idrætslærere til vores indskolingsafdeling. Vi er fortsat i fuld gang med fagfordelingen, så vi har mulighed for at sammensætte nogle gode skemaer. Men særligt matematik, idræt, natur/teknologi og håndværk/design er vi på udkig efter.   

Der er tale om årsvikariater med evt. mulighed for forlængelse.
 
Vores skole er fordelt på to matrikler, og vi har et stort ønske om at opruste på matematikindsats og vejledning i indskolingen. Hvis du er matematikvejleder, eller går med en vejleder i maven, så hører vi også gerne fra dig.
 
Vores nye matematiklærer er fagligt engageret og har blik for relationsdannelse. Du vil blive en del af et ambitiøst årgangsteam, hvor samarbejdet er karakteriseret ved at være tæt, professionelt og nærværende. Samarbejdet er derfor også uundværligt for dig. Vi søger kolleger, der har mod på at sætte egen praksis i spil og udvikle den i samspil med kollegaer og ledelse. Vi vægter derfor at vores medarbejdere;

  • har gode samarbejdsevner og stærke relations kompetencer
  • er fagligt kompetente og nysgerrige på egen praksis
  • Er nysgerrig på at følge elevens læringsudbytte tæt
  • er pædagogisk engagerede og udviklingsorienterede
  • bidrager positivt og anerkendende til arbejdsglæden i teamet og på skolen
 
 
Hvem er vi?
Vi er en velfungerende skole med fokus på læring og trivsel hos både børn og voksne. Det sikrer vi gennem faglig og pædagogisk sparring, medinddragelse på alle niveauer og et fælles ønske om at indgå i meningsfulde professionelle fællesskaber. Det betyder tæt samarbejde i årgangsteam, faglige teamdage og månedlige afdelingsmøder med fokus på pædagogisk udvikling.
På skolen går 950 aktive og motiverede elever, og vi huser ca. 100 engagerede medarbejdere. Skolen ligger centralt på Frederiksberg, tæt på metro. Vi er opdelt i hhv. indskolings (0.-5.) og udskolingsafdeling (6.-9.) fordelt på to matrikler.
 
Hvad kan vi tilbyde?
Du vil blive en del af en indskolingsafdeling, hvor du kan være med til at sætte dit præg sammen med et motiveret og ambitiøst lærerkollegie, der ser frem til nye faglige og pædagogiske input fra dig. Vi kan bryste os af gode idrætsfaciliteter med stor sportshal og græsanlæg til vores disposition. I de kommende år går vi tæt på praksis og arbejder med refleksion af undervisning og læringsmiljø i fællesskab. Vi skal implementere Frederiksberg Kommunes Matematikstrategi og arbejder derfor med matematik på hele fagdage. Skolens overordnede fokuspunkter er derudover det professionelle samarbejde og inkluderende læringsfællesskaber. Vi har også fokus på at udvikle vores pædagogiske læringscenter, der altid bakker op om de enkelte teams og lærere. Vi har et velfungerende samarbejde med SFO og Klubpædagoger samt en ledelse, der prioriterer at være tæt på undervisningen og teamsamarbejdet. 
 
Hvis du vil vide mere om skolen eller de ledige stillinger, er du meget velkommen til at kontakte souschef Marianne Ilkjær på 28980907. Ansøgningsfrist d. 29. maj kl. 12. Vi forventer at indkalde til samtale løbende.
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener knap 104.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontaktperson
Marianne Ilkjær
Tlf
38 21 09 00
Adresse
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-05-2020
Udløber
29-05-2020
Kviknummer
LJA-80265864
Jobtype
Fuldtid
Fag
Håndværk og design, Idræt, Matematik, Natur/teknologi
Beliggenhed
Gem annonce