Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp på tal og klar på idræt, så læs med her! Matematik-/og idrætslærer til indskolingen (0.-5. årgang)

Skolen på Nyelandsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
07-02-2020
Kontakt
Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Tlf
38210900
Kontakt
Marianne Ilkjær
Tlf
38 21 09 00
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-02-2020
Udløber
23-02-2020
Kviknummer
LJA-79280819
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Idræt, Matematik, Natur/teknologi, Svømning

På Skolen på Nyelandsvej skal alle børn være en del af et fællesskab. Trivsel og faglige udfordringer er skolens omdrejningspunkt, og vi arbejder dedikeret for at skabe de bedste rammer for elever - og i høj grad vores lærere.


Vi Søger!
En skarp og dedikeret matematik og idræts-/svømmelærer til 3. årgang. Skemaet indeholder bl.a. matematik i to klasser, drengesvømning, natur/teknologi og idræt.
 
Vores skole er fordelt på to matrikler, og vi har et stort ønske om at opruste på matematikvejledningen i indskolingen. Hvis du er matematikvejleder, eller går med en vejleder i maven, så hører vi også gerne fra dig.
 
Vores nye matematiklærer er fagligt engageret og en mester ud i relationsdannelse. Du vil blive en del af et ambitiøst årgangsteam, hvor samarbejdet er karakteriseret ved at være tæt, professionelt og nærværende. Samarbejdet er derfor også uundværligt for dig. Vi søger en kollega, der har mod på at sætte egen praksis i spil og udvikle den i samspil med kollegaer og ledelse. Vi vægter derfor at vores medarbejdere;
 

  • har gode samarbejdsevner og stærke relations kompetencer
  • er fagligt kompetente og nysgerrige på egen praksis
  • Er nysgerrig på at følge elevens læringsudbytte tæt
  • er pædagogisk engagerede og udviklingsorienterede
  • bidrager positivt og anerkendende til arbejdsglæden i teamet og på skolen
Hvem er vi?
Vi er en velfungerende skole med fokus på læring og trivsel hos både børn og voksne. Det sikrer vi gennem faglig og pædagogisk sparring, medinddragelse på alle niveauer og et fælles ønske om at indgå i meningsfulde professionelle fællesskaber. Det betyder tæt samarbejde i årgangsteam, faglige teamdage og månedlige afdelingsmøder med fokus på pædagogisk udvikling. Skolen som helhed arbejder ud fra værdierne ANSVARLIGHED, ANERKENDELSE OG RESPEKT.
På skolen går 950 aktive og motiverede elever, og vi huser ca. 100 engagerede medarbejdere. Skolen ligger centralt på Frederiksberg tæt på metro og Frederiksberg Centeret. 1. august 2016 blev skolen opdelt i hhv. indskolings og udskolingsafdeling fordelt på to matrikler. Indskolingen for 0. 5. klasse ligger på Nyelandsvej og udskolingsafdelingen for 6. 9. klasse er placeret på Lollandsvej.
 
Hvad kan vi tilbyde?
Du vil blive en del af en udskolingsafdeling, hvor du kan være med til at sætte dit præg sammen med et motiveret og ambitiøst lærerkollegie, der ser frem til nye faglige og pædagogiske input fra dig. I de kommende år går vi tæt på praksis og arbejder med refleksion af undervisning og læringsmiljø i fællesskab. Vi skal implementere Frederiksberg Kommunes Matematikstrategi og arbejder derfor med matematik på hele fagdage. Skolens overordnede fokuspunkter er derudover det professionelle samarbejde, inkluderende læringsfællesskaber og fleksibel skoledag. Vi har også fokus på at udvikle vores pædagogiske læringscenter, der altid bakker op om de enkelte teams og lærere. Vi har et velfungerende samarbejde med SFO og Klubpædagoger samt en ledelse, der prioriterer at være tæt på undervisningen og teamsamarbejdet. 
 
Hvis du vil vide mere om skolen eller den ledige stilling, er du meget velkommen til at kontakte souschef Marianne Ilkjær på 28980907.
 
Vi vil meget gerne have din ansøgning hurtigst muligt og senest søndag den 23. februar 2020. Der vil blive holdt samtaler onsdag den 26. februar 2020.
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener knap 104.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Tlf
38210900
Kontaktperson
Marianne Ilkjær
Tlf
38 21 09 00
Adresse
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-02-2020
Udløber
23-02-2020
Kviknummer
LJA-79280819
Jobtype
Fuldtid
Fag
Idræt, Matematik, Natur/teknologi, Svømning
Beliggenhed