Del
Gem annonce

Skarp på matematik og fysik, så læs med her!

Skolen på Nyelandsvej

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-06-2021
Kontakt
Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Tlf
38210900
Kontakt
Marianne Ilkjær
Tlf
28980907
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-06-2021
Udløber
01-08-2021
Kviknummer
LJA-82323695
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Fysik/kemi, Matematik, Øvrige Job

På Skolen på Nyelandsvej skal alle børn være en del af et fællesskab - trivsel og læring går hånd i hånd. Vi arbejder ihærdigt for at skabe de bedste rammer for elever - og i høj grad vores lærere.


Vi Søger!
En dygtig og dedikeret matematik- og fysiklærer pr. 1.august 2021 til vores udskolingsafdeling. Vi har fokus på udvikling af vores naturfaglige gruppe og naturfag generelt på skolen, vi har etableret et Grønt Råd og lige hejst det Grønne Flag. Vil du gerne være en del af denne spændende udvikling må du endelig søge stillingen. Dit kommende skema vil primært omfatte matematik og fysik.    
 
Vores nye matematik/fysiklærer er fagligt engageret og har blik for relationsdannelse. Du vil blive en del af et ambitiøst årgangsteam, hvor samarbejdet er karakteriseret ved at være tæt, professionelt og nærværende. Samarbejdet er derfor også uundværligt for dig. Vi søger en kollega, der har mod på at sætte egen praksis i spil og udvikle den i samspil med kollegaer og ledelse. Vi vægter derfor at vores medarbejder;
 

  • Er læreruddannet og brænder for at undervise og måske har en naturfaglig vejlederuddannelse
  • Har gode samarbejdsevner og stærke relationskompetencer
  • Er fagligt kompetent og nysgerrig på egen praksis
  • Er nysgerrig på at følge elevens læringsudbytte tæt
  • Er pædagogisk engageret og udviklingsorienteret
  • Bidrager positivt og anerkendende til arbejdsglæden i teamet og på skolen
  • Er visionær og idérig, så du kan være med til at udvikle skole.
  • Er åben, udadvendt og har en humoristisk tilgang til tilværelsen
     
Hvem er vi?
Vi er en velfungerende skole med fokus på læring og trivsel hos både børn og voksne. Det sikrer vi gennem faglig og pædagogisk sparring, medinddragelse på alle niveauer og et fælles ønske om at indgå i meningsfulde professionelle fællesskaber. Det betyder tæt samarbejde i årgangsteam, faglige teamdage og månedlige afdelingsmøder med fokus på pædagogisk udvikling.

På skolen går 950 aktive og motiverede elever, og vi huser ca. 100 engagerede medarbejdere. Skolen ligger centralt på Frederiksberg, tæt på metro. Vi er opdelt i hhv. indskolings (0.-5.) og udskolingsafdeling (6.-9.) fordelt på to matrikler.


Hvad kan vi tilbyde?
Du vil blive en del af en udskolingsafdeling, som i de kommende år vil have høj prioritet. Vi skal udvikle faglokaler, bygninger og udsmykke både indvendigt og udvendigt. Vi har i næste skoleår prioriteret en hel del ekstra ressourcer til to-voksen timer i form af bl.a. holddeling og co-teaching. Der vil derfor være rig mulighed for faglig fordybelse, udvikling af undervisning og mulighed for at sætte dit præg sammen med et motiveret og ambitiøst lærerkollegie, der ser frem til nye faglige og pædagogiske input fra dig.

Der er et rigtig godt og fagligt stærkt samarbejde mellem lærerne på årgangene. Vores vejlederteam, ressourceteam, supervisorer m.fl., bakker op om de enkelte teams og lærere. Vi har et velfungerende samarbejde med SFO og Klubpædagoger samt en ledelse, der prioriterer at være tæt på undervisningen og teamsamarbejdet. 
 
Hvis du vil vide mere om skolen eller den ledige stilling, er du meget velkommen til at kontakte souschef Marianne Ilkjær 28980907. Ansøgningsfrist d.1. august 2021. Vi forventer at afholde samtaler torsdag d. 5. august.  

 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Tlf
38210900
Kontaktperson
Marianne Ilkjær
Tlf
28980907
Adresse
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-06-2021
Udløber
01-08-2021
Kviknummer
LJA-82323695
Jobtype
Fuldtid
Fag
Fysik/kemi, Matematik, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce