Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp på indskolingsdansk, så læs med her!

Skolen på Nyelandsvej

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-12-2022
Kontakt
Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Tlf
38210900
Kontakt
Rebekka Wellejus
Tlf
28980905
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-12-2022
Udløber
16-12-2022
Kviknummer
LJA-84302843
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Dansk som andetsprog, Engelsk, Øvrige Job

På Skolen på Nyelandsvej skal alle børn være en del af et fællesskab - trivsel og læring går hånd i hånd. Vi arbejder ihærdigt for at skabe de bedste rammer for elever - og i høj grad for vores personale.

Vi Søger!
 
En dygtig og dedikeret dansk- og klasselærer lærer pr. 1.februar 2023 til en vores fantastiske 2. klasser. Skemaet omfatter primært dansk, klasselærerfunktion, engelsk og DSA, men vil i kommende fagfordeling kunne se anderledes ud, i forhold til dine linjefag.
 
Vores nye lærer er fagligt engageret og har blik for relationsdannelse. Du vil blive en del af et ambitiøst årgangsteam, hvor samarbejdet er karakteriseret ved at være tæt, professionelt og nærværende. Samarbejdet er derfor også uundværligt for dig. Vi søger en kollega, der har mod på at sætte egen praksis i spil og udvikle den i samspil med kollegaer og ledelse. Vi vægter derfor at vores medarbejder;

  • har gode samarbejdsevner og stærke relationskompetencer
  • er fagligt kompetent og nysgerrig på egen praksis
  • Er nysgerrig på at følge elevens læringsudbytte tæt
  • er pædagogisk engageret og udviklingsorienteret
  • bidrager positivt og anerkendende til arbejdsglæden i teamet og på skolen
  • Er visionær og idérig, så du kan være med til at udvikle skole.
  • Er åben, udadvendt og har en humoristisk tilgang til tilværelsen
Hvem er vi?
Vi er en velfungerende skole med fokus på læring og trivsel hos både børn og voksne. Det sikrer vi gennem faglig og pædagogisk sparring, medinddragelse på alle niveauer og et fælles ønske om at indgå i meningsfulde professionelle fællesskaber. Det betyder tæt samarbejde i årgangsteam, faglige teamdage og månedlige afdelingsmøder med fokus på pædagogisk udvikling.
På skolen går 950 aktive og motiverede elever, og vi huser ca. 100 engagerede medarbejdere. Skolen ligger centralt på Frederiksberg, tæt på metro. Vi er opdelt i hhv. indskolings (0.-5.) og udskolingsafdeling (6.-9.) fordelt på to matrikler.
 
Hvad kan vi tilbyde?
Du vil blive en del af en indskolingsafdeling, hvor du kan være med til at sætte dit præg sammen med et motiveret og ambitiøst lærerkollegie, der ser frem til nye faglige og pædagogiske input fra dig. I de kommende år går vi tæt på de nye Børneløfter som er i Frederiksberg kommune og som vi sammen skal omsætte til praksis. Skolens overordnede fokuspunkter er derudover det professionelle samarbejde og inkluderende læringsfællesskaber. Der er et rigtig godt og fagligt stærkt samarbejde mellem lærerne på årgangene. AKT-vejledere, læsevejledere, specialundervisere, supervisorer m.fl., bakker op om de enkelte teams og lærere. Vi har et velfungerende samarbejde med SFO og Klubpædagoger samt en ledelse, der prioriterer at være tæt på undervisningen og teamsamarbejdet.  

Hvis du vil vide mere om skolen eller den ledige stilling, er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Rebekka Wellejus på 28980905. Ansøgningsfrist d.16. december 2022 men vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning snarest.
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Tlf
38210900
Kontaktperson
Rebekka Wellejus
Tlf
28980905
Adresse
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-12-2022
Udløber
16-12-2022
Kviknummer
LJA-84302843
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Dansk som andetsprog, Engelsk, Øvrige Job
Beliggenhed