Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skal du være en af Søndermarkskolens nye lærere efter sommerferien?

Søndermarkskolen

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
28-04-2022
Kontakt
Søndermarkskolen
Hoffmeyersvej 32
2000 Frederiksberg
Tlf
38210950
Kontakt
Leif G. Bjarning
Tlf
3821 0950
Hoffmeyersvej 32
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-04-2022
Udløber
16-05-2022
Kviknummer
LJA-83571404
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Håndværk og design, Matematik, Musik, Naturfag, Pædagogisk læringscenter (PLC), Specialpædagogik, Tysk og Fransk, Øvrige Job

Ser du dig selv i en udviklingsorienteret skole med et multikulturelt miljø hvor dannelse, fællesskab og nærvær er essentielt? Brænder du for dansk eller matematik og har du de øvrige faglige kompetencer, vi efterspørger? Så er du måske en kommende lærer hos os på Søndermarkskolen, Frederiksberg.

Vi skal ansætte flere uddannede lærere til næste skoleår grundet flere nye klasser på skolen og naturlig afgang.
Der vil være mulighed for at få arbejde i indskoling, mellemtrin og udskoling og inden for såvel almen som specialområdet (børn med generelle indlæringsvanskeligheder).
Vi har en forventning om, at alle ansøgere har enten dansk eller matematik som linjefag samt et eller flere af følgende øvrige fag: Musik, tysk, F/K, biologi, geografi, HDS eller engelsk.
Derudover vil det være en fordel med erfaring og/eller uddannelse i special-pædagogik til nogle af stillingerne.

Vi søger endvidere en lærer med kvalifikationer inden for dysleksi samt en lærer med erfaring fra PLC (bibliotek), som gerne har eller er i gang med medie og kommunikations-uddannelsen.
 
Der tages højde for, når man er nyuddannet og/eller nyansat på skolen i forhold til reduceret mængde undervisning samt mentorordning med en erfaren lærer. En nyuddannet lærer har max 24 lektioner/uge det første år og max 25 lektioner/uge det andet år. En erfaren lærer har max 26 lektioner/uge (mindst to års erfaring).

Som lærer ved du, at relationen mellem lærer og elev er afgørende og du kan nikke gengenkendende til at det er den voksne der har ansvaret i samme. Du møder derfor dine elever i øjenhøjde med din solide faglighed, omsorg og din tydelige klasserumsledelse. Du har fokus på en varierende undervisning, og anser bevægelse i undervisningen for en naturlig del af hverdagen. Din undervisning er præget af forståelsen for den sproglige dimension i Dansk som andetsprog, og det skinner igennem i alle dine fag.

Vi forventer, at du som person:

 • Brænder for at lave den bedste skole for alle
 • Skaber deltagelsesmulighed for alle
 • Har lyst til- og vil bidrage positivt til professionelle læringsfællesskaber
 • Er initiativrig, robust og udviklingsorienteret og ser muligheder frem for begrænsninger
 • Er dygtig til kommunikation og samarbejde
 • Kan navigere i mange samarbejdsarenaer
 • Indgår naturligt i et forpligtende teamsamarbejde med både lærere, pædagoger, forældre og andre samarbejdspartnere
 • Ser forskelligheder som et lærings- og udviklingspotentiale
 • Beder om hjælp, når du har brug for det fra såvel kollegaer som ledelse
 • Kan se dig selv som en del af et inkluderende, involverende og inspirerende miljø
Vi kan tilbyde et arbejdsmiljø med:
 • Fagligt stærkt og kollegialt fællesskab med høj trivsel
 • En udviklingsorienteret arbejdsplads med fokus på livsduelighed
 • Øje for det gode læringsmiljø
 • Gode muligheder for sparring såvel om det faglige som det praktiske
 • Et velfungerende samarbejde med kollegaer på tværs af faglighed
 • En ledelse der arbejder i dialog og bakker op
 • En smuk by-skole med mange fællesskabende traditioner og god plads til ude-undervisning 
Skolens værdigrundlag tager afsæt i dannelse, fællesskab og nærvær, hvilket både afspejles i vores dagligdag men også i vores mange traditioner. Der bliver blandt andet sunget morgensang, afholdt koncerter og mange andre fællesarrangementer i løbet af året. Vi er i opstartsfasen med udfoldelsen af Frederiksberg kommunes nye vision: Fremtidens skole 2030 og de 7 børneløfter:

Vi vil skabe en god og tryg start for dig
 • Vi vil invitere dig ind i et godt fællesskab
 • Vi vil give dig lyst til at lære mere
 • Vi vil inddrage dit perspektiv og give dig medindflydelse
 • Vi vil få virkeligheden tæt på
 • Vi vil fremme høj faglighed
 • Vi vil give dig et godt afsæt

Livsduelighed og trivsel hos både elever og personale er i højsædet, og vi gør vi os umage med, at alle vores elever bliver så dygtige, som muligt. Vi har fokus på et godt læringsmiljø, målrettet undervisningsdifferentiering og solid faglig, social og personlig udvikling hos alle børn. Der arbejdes blandt andet med aktionslæring, CL-strukturer, inkluderende processer, bevægelse og variation i undervisningen samt klasseledelse. Som noget nyt har vi de seneste to år arbejdet struktureret og systematisk med Co-teaching i klasser, hvor der er både almen- og visiterede elever. Dette vil vi på sigt udbrede til alle vores klasser, hvor der er to-voksne i undervisningen.

Skolen har 67 lærere samt 40 pædagoger i skole, SFO og Klub. Der er et solidt kollegialt fællesskab både professionelt og socialt, som samtlige dygtige og engagerede medarbejdere bidrager til med hver deres. Derudover er der ca. 780 skønne elever fordelt på almenklasser og specialspor (for børn med generelle indlæringsvanskeligheder).
Vi har til dette skoleår indgået en samarbejdsaftale med FCK, således at alle deres elitefodboldspillere på 7.-9. årgang går på vores skole fordelt på klasserne.

Hvis du vil vide mere om skolen eller de ledige stillinger, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Leif G. Bjarning, souschef Sanne Chessni eller pædagogisk leder Lene Benedikte Gjøl på telefon 3821 0950.

Ansøgningsfrist for stillingen
Ansøgning vedlagt CV (gerne med foto), eksamensbeviser og evt. referencer modtages elektronisk via nedenstående link, senest mandag den 16. maj 2022, kl. 08.00.
Samtalerne kan afholdes løbende men også mandag den 16. maj og torsdag den 19. maj 2022.
Forventet ansættelse pr. 1. august 2022.

Løn og ansættelse
Stillingerne er på 37 timer. Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst.
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Søndermarkskolen
Hoffmeyersvej 32
2000 Frederiksberg
Tlf
38210950
Kontaktperson
Leif G. Bjarning
Tlf
3821 0950
Adresse
Hoffmeyersvej 32
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-04-2022
Udløber
16-05-2022
Kviknummer
LJA-83571404
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Håndværk og design, Matematik, Musik, Naturfag, Pædagogisk læringscenter (PLC), Specialpædagogik, Tysk og Fransk, Øvrige Job
Beliggenhed