Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sekretariatskoordinator til Lærerstuderendes Landskreds

Danmarks Lærerforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-05-2021
Kontakt
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontakt
Katrine Orebo Pyndt
Tlf
41723939
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-05-2021
Udløber
14-06-2021
Kviknummer
LJA-82141957
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob, Øvrige Job

Vi søger en dygtig sekretariatskoordinator, som kan være med til at videreudvikle de politiske indsatser i Lærerstuderendes Landskreds (LL). Har du politisk tæft, et stærkt organisatorisk blik, og har du øje for, hvordan man kommunikerer strategisk på forskellige platforme? Kan du have mange bolde i luften og samtidig sørge for, at de politiske visioner bliver omsat til konkrete indsatser til gavn for de lærerstuderende? Så er du måske vores nye medarbejder.

LL er en selvstændig kreds i Danmarks Lærerforening, som har fokus på at forbedre vilkårene for de lærerstuderende, og som arbejder målrettet med at organisere, rådgive og støtte lærerstuderende i hele landet. Som sekretariatskoordinator kommer du derfor til at have et tæt samspil med både politisk valgte i LL og sekretariat og politikere i Danmarks Lærerforening.  

Du bliver en del af et lille og tæt samarbejdende sekretariat, som ud over sekretariatskoordinatoren består af en organisationskonsulent og to administrative medarbejdere. Du bliver den politiske konsulent i dette team og får samtidig ansvar for koordinering af sekretariatets samlede opgaver. I har tilsammen et tæt samspil med den politiske ledelse i LL og arbejder sammen om bl.a. organiseringsindsatsen, medlemsrettede arrangementer, den daglige drift og de indsatsområder, der bestemmes af LLs årsmøde.

Sekretariatet i LL er en del af afdelingen Organisation, som har ansvar for bl.a. organisationsudvikling, uddannelse af tillidsvalgte, kongres og vedtægter, arbejdet med medlemmernes arbejdsmiljø samt afskeds- og arbejdsskadeområdet. Du kommer som sekretariatskoordinator til at referere til afdelingschefen for Organisation, som har det ledelsesmæssige ansvar for sekretariatsfunktionen i LL.

Som sekretariatskoordinator bliver dine primære arbejdsopgaver:

  • At understøtte den politiske ledelse i LL ved at omsætte de politiske mål til konkrete indsatser
  • At forberede og følge op på møderne i den daglige ledelse, bestyrelsen og årsmødet, bl.a. ved at udarbejde beslutningsoplæg i tæt samspil med de relevante afdelinger i sekretariatet
  • At igangsætte og være tovholder på nye politiske og organisatoriske initiativer, hvor din rolle er at få omsat de politiske visioner til konkrete handlinger og at følge op på dem
  • At videreudvikle og arbejde strategisk med LLs kommunikation på de relevante platforme
  • At sikre en løbende prioritering af arbejdsopgaverne i LLs sekretariat og at sætte retning for sekretariatets arbejde ud fra de politiske indsatsområder.

Vi forestiller os, at du: 

  • Har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation og kender fagbevægelsen samtidig med, at du gerne har indsigt i arbejdet i en studieorganisation
  • Har erfaring med politisk betjening og med at lede tværgående projekter, som involverer forskellige interessenter og fagligheder
  • Kommunikerer godt og præcist og har blik for, hvordan vi kan styrke LLs kommunikation  
  • Trives i en hverdag, hvor du sammen med kolleger og politikere arbejder tæt sammen om opgaverne.   

Vi tilbyder
En arbejdsplads midt i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø med attraktive ansættelsesvilkår og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne. Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament - og en god kollegial omgangstone.

Vilkår
Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og konsulentklubben i sekretariatet. Lønindplacering sker jf. overenskomsten efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring.

I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt pensionsordning hos AP på 17,3 %. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Der forekommer weekend- og aftenarbejde. Vi har 6 ugers ferie.

Vil du vide mere?
Er du velkommen til at kontakte afdelingschef Katrine Orebo Pyndt på telefon 4172 3939 eller organisationskonsulent Kirstine Lya Høj Mathiesen på telefon 2677 8283.

For spørgsmål til LLs politiske arbejde, kan du kontakte forperson Caroline Holdflod Nørgaard på telefon 2087 5406.

Ansøgningsfristen er mandag den 14. juni 2021 kl.12.00.

Vi forventer at afholde første samtalerunde fredag den 18. juni og anden samtalerunde tirsdag den 22. juni med henblik på ansættelse 1. august 2021. Der vil indgå en opgave i forbindelse med 2. samtale.  

Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 84.000 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontaktperson
Katrine Orebo Pyndt
Tlf
41723939
Adresse
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-05-2021
Udløber
14-06-2021
Kviknummer
LJA-82141957
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob, Øvrige Job
Beliggenhed