Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sankt Ansgars Skole søger en dygtig matematik- og klasselærer

Sankt Ansgars Skole

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-07-2021
Kontakt
Sankt Ansgars Skole
Nørrebrogade 27
2200 København N
Tlf
35394646
Kontakt
Kirsten Poulsen
Nørrebrogade 27
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-07-2021
Udløber
06-08-2021
Kviknummer
LJA-82400080
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Klasselærer, Matematik, Øvrige Job

Sankt Ansgars Skole er en katolsk privatskole, velfungerende og udviklingsorienteret med en lang række traditioner og en rig historie. Skolen er to-sporet med 325 elever, som repræsenterer mange kulturer og afspejler diversiteten på Nørrebro. Som lærer på Sankt Ansgars Skole vil du møde en stor gruppe nysgerrige børn samt engagerede forældre og lærere, der ser frem til at få kvalificerede faglige inputs fra dig. Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, og dine timer vil primært ligge på mellemtrinnet som bl.a. matematik- og klasselærer. Herudover et enkelt hold med udskolingsmatematik.

 

Som lærer på Sankt Ansgars Skole skal du være engageret i faglig og pædagogisk udvikling, og vi har en klar forventning om, at du er opsøgende, tydelig og parat til at gå ind i forpligtende kollegialt samarbejde. Matematikteamet på skolen er meget velfungerende og arbejder bl.a. systematisk med kollegial sparring og andre understøttende værktøjer ift. lærergerningen. Du skal have en positiv og opsøgende tilgang til elever, forældre og kolleger, og du skal mestre klasserumsledelse. Vi forventer, at du i hverdagen selv tager initiativ til at løse de mange forskelligartede opgaver på en konstruktiv måde gerne i tæt dialog med kollegaer og ledelse.

 

Vi kan tilbyde dig fordelagtige arbejdsforhold med lave klassekvotienter, korte skoledage og god mulighed for at præge eget arbejdsliv. Vi arbejder ikke med fuld tilstedeværelse.

 

Stillingen skal besættes snarest muligt. Vi holder introdage skolens ansatte d. 9.-10. august og har første skoledag d. 11/8.

 

Ansøgningsfrist er 6/8 2021 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler vil blive gennemført løbende, så skriv gerne i din ansøgning hvis der er perioder fra dags dato og indtil d. 6/8, hvor du er utilgængelig.

 

Vi forbeholder os retten til at lukke ansættelsesprocessen, hvis den helt rigtige kandidat viser sig hurtigt.

 

Ansøgning med relevante bilag sendes snarest muligt pr. mail til Kirsten Poulsen på kp@ansgarsskole.dk

 

Du er velkommen til at kontakte Kirsten Poulsen og se mere på skolens Facebookprofil eller på vores hjemmeside: www.sanktansgarsskole.dk Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Sankt Ansgars Skole
Nørrebrogade 27
2200 København N
Tlf
35394646
Kontaktperson
Kirsten Poulsen
Adresse
Nørrebrogade 27
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-07-2021
Udløber
06-08-2021
Kviknummer
LJA-82400080
Jobtype
Fuldtid
Fag
Klasselærer, Matematik, Øvrige Job
Beliggenhed