Del
Gem annonce

RUNGSTED SKOLE SØGER DANSKLÆRER TIL UDSKOLINGEN

Hørsholm Kommue

Hørsholm, Storkøbenhavn

Indrykket
02-08-2022
Kontakt
Hørsholm Kommue
slotsmarken 13
2970 Hørsholm
Tlf
20461899
Kontakt
Ulla Wiese Christensen
Tlf
2348 6947
Østre Stationsvej 1A
2960 Rungsted Kyst
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-08-2022
Udløber
24-08-2022
Kviknummer
LJA-83887996
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk

Brænder du for dansk og motiveres du af, at arbejde sammen med fagligt dygtige, engagerede kollegaer med en høj arbejdsglæde, hvor der ikke er langt til et godt grin? Går du også op i at børnene har en høj trivsel og tror du at glade børn lærer bedst, så er Rungsted Skole det rette sted for dig. Vores motto er: ”Kom glad i skole og gå klogere hjem”.

Eleverne på Rungsted Skole har en høj faglighed og trivsel, hvilket bidrager til, at resultaterne fra Hørsholm Kommune, ligger i top. Vi har ressourcer til at støtte vores elever både fagligt og socialt. Vi har også holdtimer på alle årgange, hvilket betyder 2-lærer ordning og gode muligheder for at undervisnings-differentiere. Hvis du er nyuddannet, tilbyder vi dig en mentor og du får færre undervisningslektioner.

Skolen ligger 2 min. fra Rungsted Station, er tosporet med 450 elever og 60 medarbejdere. Vi har gode arbejdsvilkår og fleksible rammer for tilstedeværelse samt et tæt og respektfuldt samarbejde mellem lærere og pædagoger.

Hvad søger vi?

Vi søger en dansklærer til udskolingen, der ønsker at arbejde på en skole, hvor eleverne trives, er engagerede i undervisningen og forældrene vil noget med deres børns fremtid. Hvis du også har linjefag i engelsk og historie, så vil det være en klar fordel.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til: 

  • En arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, hvor vi er gode sammen og har let til smil
  • En skole med dygtige og engagerede kollegaer – der holder af at være sammen
  • En skole hvor eleverne har lyst til læring 
  • En skole med fleksible arbejdsforhold, hvor der er højt til loftet

Lærere ved Rungsted Skole: 

  • Har en høj faglighed 
  • Arbejder tværfagligt og er teamplayere 
  • Sætter læringsmål og følger op på dem 
  • Er åbne, stærke kommunikativt og har et positivt værdisæt 

Mere viden:

Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst med DLF, med ansættelse fra d. 1. oktober eller snarest muligt 2022. Du er velkommen til at kontakte skoleleder Ulla Wiese Christensen på 2348 6947 eller afdelingsleder Karen på 4849 6262, hvis du vil vide mere om stillingen. Vi holder løbende samtaler.

 

 

I Hørsholm er vi fælles om det gode liv. Her finder du skov, kyst, hav og havn, et levende kultur- og fritidsliv samt gode muligheder for oplevelser og shopping. Hørsholm er en by for alle aldre, hele livet, og med engagement og fællesskaber. Kommunen er et trafikalt knudepunkt, godt placeret i forhold til København og Helsingør, og som organisation er vi en ambitiøs og veldrevet arbejdsplads, hvor vi ønsker at skabe sunde arbejdspladser for kommunens 1800 medarbejdere og overskud i hverdagen for vores knapt 25.000 borgere. 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Hørsholm Kommue
slotsmarken 13
2970 Hørsholm
Tlf
20461899
Kontaktperson
Ulla Wiese Christensen
Tlf
2348 6947
Adresse
Østre Stationsvej 1A
2960 Rungsted Kyst
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-08-2022
Udløber
24-08-2022
Kviknummer
LJA-83887996
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk
Beliggenhed
Gem annonce