Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Relationelt stærk underviser, som kan varetage danskundervisningen af vores mellemtrin- og udskolingselever, søges til Basen dagbehandlingstilbud i Birkerød

Basen Skole & Dagbehandling

Nordsjælland

Indrykket
29-10-2020
Kontakt
Basen Skole & Dagbehandling
Søndervangen 51
3460 Birkerød
Tlf
39296767
Kontakt
Mette Madsen
Tlf
7174 2575
Søndervangen 51
3460 Birkerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-10-2020
Udløber
20-11-2020
Kviknummer
LJA-81324232
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Historie, Kristendomskundskab/religion

Basen dagbehandlingstilbud i Birkerød oplever en stor tilgang af elever. Derfor søger vi en engageret medarbejder, der er relationelt stærk, har forståelse for målgruppens udfordringer, og som har mod på og lyst til, både at undervise og tilrettelægge den pædagogiske indsats for normaltbegavede børn og unge med særlige udfordringer. Det er et krav at du er børnefagligt uddannet, kan varetage undervisningen af de ældste elever på mellemtrinnet og udskolingen i dansk og også gerne i historie og kristendom.

Basen har eksisteret siden 1996 og er et selvejende dagbehandlings- og STU-tilbud. Vi består på nuværende tidspunkt af fire skole- og dagbehandlingsafdelinger, to STU-tilbud samt et Kompetencecenter, henholdsvis på Østerbro i København, i Birkerød og i Odense. Pr 1. august 2020 er Basen desuden VISO-leverandør for Socialstyrelsen, på de mest specialiserede sager på social- og specialundervisningsområdet.

Basen er et selvejende, nonprofit dagbehandlings- og STU-tilbud for normaltbegavede børn og unge med særlige udfordringer så som autismespektrumforstyrrelser, angstOCDdepression, spiseforstyrrelser og komorbiditet. Derudover har mange af vores elever skolevægrings- og/eller isolationsproblematikker. Størstedelen af vores elever har fremmøde på Basen, men vi har også elever, der i kortere eller længere perioder, ikke er i stand til at have fysisk fremmøde, hvorfor behandlingsarbejdet i disse sager vil blive startet op i elevens hjem.

Føler du dig hjemme i et givende og krævende undervisnings- og behandlingsmiljø, så er du måske den nye kollega vi leder efter. Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest pr. 1. januar 2021.

Vi forventer at du

 • Kan undervise i dansk og også gerne i historie og kristendom på mellemtrins- og udskolingsniveau.
 • Er villig til at reflektere over egen praksis sammen med kollegaer og ledere, og at du er motiveret for faglig og personlig kompetenceudvikling gennem bl.a. sparring og supervision.
 • Er god til at skabe kontakt til elever, forældre, kollegaer, socialrådgivere og andre relevante samarbejdspartnere.
 • Tager ansvar for egne såvel som afdelingernes arbejdsopgaver og trivsel.
 • Har overblik og evne til selvstændigt at tilrettelægge og udføre arbejdsopgaver.
 • Har solide didaktiske kompetencer, som forudsætning for at kunne tilrettelægge og gennemføre et undervisningsforløb for netop denne målgruppe, der er kendetegnet ved et højt fagligt niveau. 
 • Du kan igangsætte og/eller støtte undervisnings- og pædagogiske projekter alene og/eller i samarbejde med kollegaer samt forældre, psykologer, familiebehandlere og sagsbehandlere.
 • Det er en fordel hvis du har kendskab til målgruppen.

Om os
På Basen er troen på det enkelte menneskes styrker og ressourcer i centrum. De elever som har deres daglige gang på Basen, har nemlig ikke altid oplevet at blive betragtet som ressourcefulde individer, eller som individer der har en plads i fællesskabet.

Vi arbejder visionært med afsæt i nogle helt grundlæggende værdier om professionalisme og troværdighed, som er afgørende i en dagligdag, der skal være meningsfuld for den enkelte elev. Vi varetager en differentieret vifte af opgaver, såsom: Hjemmeundervisning, 1:3 støtte på skolen for særlige elever, nedskrevne behandlingsmål, statusmøder, forældresamtaler og lignende.

Vi kan tilbyde

 • En værdibaseret, privat organisation med en veldefineret kerneopgave og en stærk behandlingsmæssig tilgang.
 • Engagerede og fagligt dygtige kollegaer, der dagligt reflekterer og sparrer med hinanden.
 • Kollegaer der synes, at det er sjovt, lærerigt, udfordrende og meningsfuldt at arbejde på Basen og med denne målgruppe.
 • Mulighed for deltagelse i konferencer, interne og eksterne kurser og efteruddannelse – bl.a. på vores Kompetencecenter.
 • En organisation hvor der er højt til loftet, og kort vej fra tanke til handling.
 • Et tværfagligt arbejdsmiljø bestående af både pædagoger, lærere, psykologer og familiebehandlere.
 • Gode ansættelsesvilkår; sundhedsforsikring, løbende efter- og videreuddannelse, pensions- og frokostordning, fleksibilitet og rig mulighed for at udvikle dig i organisationen.
 • Et sundt og udviklende arbejdsmiljø, hvor stemningen er uformel og humor er værdsat.
 • Det daglige samarbejde er funderet på gensidig tillid og en uformel stemning. Det skal være sjovt, lærerigt og meningsfuldt at arbejde på Basen, og vi brænder for det vi laver.

Som fremtidig medarbejder på Basen vil du bl.a. deltage i Temaaftener, holdningseftermiddage, sparring og ekstern supervision, behandlingsmøder og sociale arrangementer.

Ansøgning
Søg stillingen snarest muligt, og senest fredag d. 20. november 2020 kl. 12.00 via Jobindex. Samtaler afholdes løbende, dog senest tirsdag den 24. november.

Du kan læse mere om, hvordan vi gør, og hvem vi er her på vores hjemmeside samt på www.basennord.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Munkholm Madsen på 7174 2575.

Arbejdssted
Basen Nord
Søndervangen 51
3460 Birkerød

Tiltrædelse og ansættelsesvilkår
Stillingen er i gennemsnit på 37 timer ugentligt. Tiltrædelse hurtigst muligt og senest pr. 1. januar 2021.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Basen Skole & Dagbehandling
Søndervangen 51
3460 Birkerød
Tlf
39296767
Kontaktperson
Mette Madsen
Tlf
7174 2575
Adresse
Søndervangen 51
3460 Birkerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-10-2020
Udløber
20-11-2020
Kviknummer
LJA-81324232
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Historie, Kristendomskundskab/religion
Beliggenhed