Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Public Affairs-konsulent til Danmarks Lærerforening

Danmarks Lærerforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-10-2019
Kontakt
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontakt
Pernille Louise Lauridsen
Tlf
53 14 43 93
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-10-2019
Udløber
12-11-2019
Kviknummer
LJA-76574543
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Vi søger dig, der brænder for folkeskolen, og som sammen med os vil være med til at støtte op om de nye politiske muligheder og samarbejder om folkeskolen, vi oplever lige nu.

Som ansvarlig for Public Affairs bliver du knudepunkt for vores politiske interessevaretagelse. Du skal sikre, at alle relevante interessenter er tænkt ind i forhold til foreningens vigtigste dagsordener. Det er dig, der har overblikket over foreningens relationer og idéerne til, hvordan det gode samarbejde med politikere på Christiansborg, i kommunerne og andre organisationer opbygges og styrkes.

Du kommer til at arbejde tæt op ad formandskabet, som du selvstændigt og sammen med kollegaer skal sparre med om den aktuelle politiske situation og de muligheder og udfordringer, den rummer. Samtidig vil du også selv stå i spidsen for dele af foreningens interessevaretagelse, fx ved selv at stå for at arrangere møder, fælles indsatser etc.

Du vil få ansvaret for at:

 • understøtte foreningens politiske interessevaretagelse
 • sparre med og betjene foreningens politiske ledelse i deres arbejde med interessenthåndtering
 • udvikle og pleje de relationer, foreningen har til politikere og andre samarbejdspartnere
 • udvikle og kvalificere foreningens politiske udspil og orientere foreningen om den aktuelle politiske situation
 • have overblikket og sikre, at der bliver fulgt op på politiske kontakter
 • bistå lokale kredse med rådgivning og kortere kursusforløb med henblik på at styrke foreningens lokalpolitiske interessevaretagelse.

Stillingen er placeret i foreningens kommunikationsafdeling. Du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige konsulenter i afdelingen såvel som sekretariatets øvrige medarbejdere.

Din profil
Du er proaktiv og kommer med ideer og samtidig er du ikke bange for selv at trække i arbejdstøjet og få tingene til at ske. Du tager ansvar som tovholder men er samtidig en holdspiller, der forstår, at god interessevaretagelse sker i et samarbejde på tværs af organisationen og i tæt samspil med den politiske ledelse i organisationen. Du tør udfordre og tænke nyt men har samtidig en god forståelse af arbejdsbetingelserne i en politisk ledet organisation.

Vi lægger vægt på, at du:

 • har solidt kendskab til strategisk kommunikation
 • har erfaring med lobbyarbejde gerne fra Christiansborg
 • ved, hvordan det politiske spil fungerer og har et administrativt og politisk netværk, der kan hjælpe dig med at styrke foreningens relationer til beslutningstagerne
 • har erfaring med at betjene og understøtte en politiske ledelses interessevaretagelse med henblik på at sætte markante dagsordener
 • er initiativrig, har gennemslagskraft skriftligt såvel som mundtligt og formår at kommunikere med politiske interessenter både på Slotsholmen og i det kommunale landskab
 • er god til at arbejde på tværs af fagområder og er åben, omgængelig og positiv.

Det er et plus, hvis du kan udvikle og kvalificere analyser til brug for forenings Public Affairs-arbejde, ligesom du gerne må have erfaring med den mere praktiske del som fx at planlægge og afholde møder og udarbejde budskabspapirer o.a. Er du uddannet lærer og/eller har du erfaring med skolepolitik, er det selvfølgelig et stort plus.

Hvem er vi
Du bliver en del af Kommunikations- og Analyseafdelingen, som ud over Public Affairs arbejder med pressehåndtering, strategisk kommunikation, SoMe, økonomiske analyser, undersøgelser og intern kommunikation til foreningens decentrale led.

Vi er 12 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi er en uhøjtidelig og social afdeling med høj arbejdsmoral og godt humør, og vi stiller store krav til kvaliteten af vores daglige leverancer. Vi glæder os til at få dig som kollega.

Vi tilbyder
En arbejdsplads midt i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø med attraktive ansættelsesvilkår og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne.

Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament - og en god kollegial omgangstone. Og hvor vi arbejder for Danmarks vigtigste samfundsinstitution - Folkeskolen!

Vilkår
Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og konsulentklubben i sekretariatet. Lønindplacering sker jf. overenskomsten efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring. I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt pensionsordning hos AP pension på 17,3 %. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie.

Vil du vide mere?
Så er du velkommen til at kontakte afdelingschef for Kommunikation og Analyse Pernille Louise Lauridsen på telefon 53 14 43 93.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 12. november 2019 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde første samtalerunde tirsdag den 19. november og anden samtalerunde torsdag den 21. november med henblik på ansættelse 1. januar 2020 eller hurtigst muligt derefter.

Vi vil folkeskolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 85.250 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontaktperson
Pernille Louise Lauridsen
Tlf
53 14 43 93
Adresse
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-10-2019
Udløber
12-11-2019
Kviknummer
LJA-76574543
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed