Del
Gem annonce

Projektorienteret medarbejder med flair for IKT til udviklingsorienteret arbejdsplads

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-09-2020
Kontakt
Københavns Kommune
2100 København
Kontakt
Kenneth Hartmann/ Socialforvaltningen/ Institut for blinde og svagtsynede
Tlf
2879 9528
2100 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-09-2020
Udløber
24-09-2020
Kviknummer
LJA-81071375
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Trives du med projekt- og udviklingsorienterede arbejdsopgaver, og vil du være med til at formidle den nyeste viden om IT-kompensation for mennesker med synsnedsættelse til hele Danmark? Så læs med.
  
 
Som konsulent inden for informations- og kommunikationsteknologi (IKT-konsulent) på IBOS får du et arbejdsliv med mange kontaktflader, både internt og eksternt. Vi er 15 forskellige fagligheder i huset og har samarbejdspartnere i hele landet. Du bliver en del af et levende hus i forandring, hvor vi hele tiden arbejder på at blive bedre til at få vores viden sat i spil uden for murene, så vi kan bidrage til de bedste løsninger lokalt for borgere og synsprofessionelle.
 
  
Stillingen er placeret i Rådgivningen, som er en afdeling med 50 medarbejdere. Her arbejder du sammen med forskellige fagligheder, hvor I har fokus på, at mennesker med nedsat syn kan komme i uddannelse eller arbejde. I det daglige arbejder du tæt sammen med IKT-kolleger, både internt og eksternt, om at udvikle den nyeste viden inden for området, herunder udvikling af og deltagelse i projekter og udredning, instruktion og undervisning af mennesker med synshandicap i synskompensation ved brug af computer, skærme, telefoner og tablets mv. En stor opgave handler om formidling af viden, som kan foregå via. podcast, videoer, e-læring eller afholdelse af kurser rundt om i Danmark. Du vil også skulle deltage i relevante konferencer, både nationalt og internationalt, med fokus på at skabe nye samarbejder og opsnuse ny viden.Stillingen kræver, at du strategisk formår at læse det landskab, IBOS er del af, og kan holde fokus på vores vision. Du skal se det som en interessant opgave at repræsentere IBOS og have et netværksgen, som du kan få i spil med samarbejdspartnere med forskellige behov og logikker.
 
  
Du får en tilrettelagt oplæring med kollegial sparring.
 
  
Lidt om dig

 

 

 • Du har strategisk sans

 

 • Du har et stort gåpåmod og kan have mange bolde i luften på samme tid

 

 • Du er kreativ, initiativrig og har en innovativ tankegang

 

 • Du har et godt humør og får energi af afvekslende arbejdsopgaver, hvor to arbejdsuger ikke ligner hinanden

 

 • Du har erfaring med projektarbejde

 

 • Du er god til at samarbejde og er ikke bange for at tage beslutninger

 

 • Du har sans for at formidle din viden

 

 • Du evner at tilrettelægge undervisning

 

 • Du er interesseret i og har flair for IKT

 

 • Du har relevant erfaring og efteruddannelse, svarende til bachelorniveau

 

 

Lidt om opgaverne

 

 

 • Udvikling og formidling af nyeste viden om metoder og hjælpemidler til mennesker med synshandicap og til synsprofessionelle i hele Danmark

 

 • Deltagelse i projekter, konferencer og netværk og formidling af indhold

 

 

 • Udredning af behov for hjælpemidler og udfærdigelse af ansøgninger

 

 • Installation, tilpasning og undervisning i brug af IKT-udstyr i hele landet, hvorfor rejseaktivitet svarende til 1-2 dage om måneden kan forventes

 

 • Afprøvning af kommunikationshjælpemidler

 

 

Arbejdet foregår i et miljø præget af udvikling og omskiftelige opgaver, hvilket stiller store krav til din fleksibilitet og samarbejdsevne. Det giver samtidig mulighed for, at du kan præge dit arbejde, hvilket giver et stort udviklingspotentiale, både personligt og fagligt.
 
  
Om IBOS

IBOS er et nationalt kompetence- og rehabiliteringscenter for synsprofessionelle og mennesker med nedsat syn og blindhed: Vi har rehabiliteringsforløb, dag- og botilbud, uddannelser, specialrådgivning og udredning. 
 
  
IBOS er et hus med lavt sygefravær, høj trivsel og et godt arbejdsmiljø med ordentlige arbejdsforhold og mulighed for indflydelse. Vi har med mennesker at gøre, som er dygtige, motiverede og engagerede, der oplever at vores service er professionel, faglig og omsorgsfuld.
 
  
På IBOS har du stor indflydelse på dine arbejdsopgaver. Der er højt til loftet og plads til, at vilde idéer kan se lyset. Så kommer du med god energi, kan du være med til at sætte dagsordenen for mennesker med nedsat syn i Danmark. Som et højt specialiseret hus, vægter vi efter- og videreuddannelse højt, hvilket giver dig mulighed for at udvikle din faglige profil.
 
  
Der er tale om en stilling på fuld tid 37 timer ugentligt. Stillingen ønskes besat snarest muligt. Løn og ansættelse følger principperne i Ny Løn og den til enhver tid gældende overenskomst mellem KL for Københavns Kommune og Københavns Kommune og den relevante faglige organisation. Lønindplacering vil ske efter forhandling med den faglige repræsentant. Der vil blive indhentet referencer samt straffeattest.


Mere information

Yderligere oplysninger kan fås hos Souschef Kenneth Hartmann på 2879 9528 eller
cx60@kk.dk eller IKT-konsulent Bo Schack Larsen på 3945 2328 eller ip6a@kk.dk.Søg via nedenstående link senest torsdag den 24. september 2020

Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade dit CV, uddannelsesbevis m.m

Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag den 28. september.  
 
  
Instituttet for Blinde og Svagsynede er et nationalt rehabiliteringscenter for unge og voksne med synsnedsættelse. Instituttet tilbyder sin ekspertise og erfaring i hele processen fra udredning af behov til den konkrete støtte, rådgivning, vejledning, undervisning eller uddannelse. Se evt. mere på
www.ibos.dk.

 

 
Ansøgning skal sendes igennem dette link:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=167784&DepartmentId=19453&MediaId=4747&SkipAdvertisement=true

Venlig hilsen
Københavns Kommune

 


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Københavns Kommune
2100 København
Kontaktperson
Kenneth Hartmann/ Socialforvaltningen/ Institut for blinde og svagtsynede
Tlf
2879 9528
Adresse
2100 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-09-2020
Udløber
24-09-2020
Kviknummer
LJA-81071375
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce