Del
Gem annonce

Projektleder til Klima, teknologi og (w)os

Lemvig Kommune

Lemvig, Vestjylland

Indrykket
23-11-2021
Kontakt
Lemvig Kommune
Rådhusgade 1
7620 Lemvig
Tlf
96631200
Kontakt
Martin Bang Madsen
Tlf
9663 1357 eller 2160 5364
Rådhusgade 2
7620 Lemvig
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-11-2021
Udløber
06-01-2022
Kviknummer
LJA-82985508
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Lemvig Kommune søger en projektleder, der skal stå i spidsen for Klima, teknologi & (w)os, et projekt, som over de kommende tre år skal implementere og forankre teknologi- og klimaforståelse på Lemvig Kommunes syv folkeskoler. Projektet er støttet af A.P. Møller Fonden.

 

Med projektet tager Lemvig Kommune ansvar for at danne og uddanne vores børn og unge til at forstå og forholde sig til et digitaliseret samfund et samfund, hvor klimaudfordringer og bæredygtighedsdagsorden  er uomgængelige. Vi ønsker at give næste generation mulighed for at handle og træffe kloge valg i en kompleks verden. Projektets fundament er praksisnær kompetenceudvikling af lærere (konkret forestået af VIA CFU), samarbejde med lokale virksomheder og en klar elevstemme.

 

Hvad skal du arbejde med?

  • Du er projektets organisatoriske hjerte. Du skaber sammenhæng på tværs af fagligheder, organisationer og dagsordener mellem alle projektets involverede, bl.a. skoler, VIA CFU, erhvervsliv og den kommunale forvaltning.
  • Du står i spidsen for udviklingen af fagligheden teknologiforståelse koblet tæt til lokale klimaforandringer og udfordringer.
  • Du sammenkobler lærere og skoleledelsers kompetenceudvikling med samarbejde med lokale virksomheder, og du har samtidig blik for pædagogik og didaktik i en skolehverdag.
  • Du får folkeskolens formål til at leve ind i en ny faglighed og i en dagligdag, der vil være præget af mange samarbejdspartnere og mange interesser.
  • Du koordinerer arbejdet med projektets styregruppe, hvor lokale interessenter som erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og Klimatorium er inviteret med.

 

Hvem er du?

Du har erfaring med projektledelse og meget gerne en pædagogisk baggrund. Du brænder for teknologiforståelse og/eller naturfag kompetencer inden for de felter er en fordel.

Du er god til at skabe relationer og kan agere hjemmevant i de mange fællesskaber, du er en del af.

Du formidler skarpt både i tekst og tale, og du kan gøre klima og teknologi vedkommende, levende og interessant, både i 5.b, på lærerværelset og på direktørgangen.

Du befinder dig godt i et krydsfelt af mange interessenter, og du evner at skabe struktur og retning i et stort projekt.

 

Hvem er vi?

Stillingen er forankret i Center for Læring, hvor du bliver kollega med tre pædagogiske konsulenter på 0-18-års området, og du refererer i det daglige arbejde til Fagchefen for Læring. Center for Læring er præget af fagligt engagement, nysgerrighed og ihærdighed. En lille enhed, tæt på skoler og dagtilbud, giver mulighed for smidighed der er sjældent langt fra idé til handling.

Center for Læring ligger i forbindelse med Velfærdssekretariatet på Rådhuset i Lemvig. Sekretariatet servicerer Familie og Kultur, Social og Sundhed samt Arbejdsmarked og Integration.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Fagchef for Læring, Martin Bang Madsen på telefon 9663 1357, mobil 2160 5364.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en tre-årig projektansættelse, 37 timer ugentligt. Tiltrædelse 1. marts 2022. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

 

Ansøgningsfrist

Torsdag den 6. januar 2022.

Jobsamtaler forventes afholdt i uge 2.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation
Lemvig Kommune
Rådhusgade 1
7620 Lemvig
Tlf
96631200
Kontaktperson
Martin Bang Madsen
Tlf
9663 1357 eller 2160 5364
Adresse
Rådhusgade 2
7620 Lemvig
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-11-2021
Udløber
06-01-2022
Kviknummer
LJA-82985508
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce