Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PPRC-Lolland søger en tidsbegrænset projektmedarbejder til implementering af trivselsindsatser i skoler for børn og unge

Lolland Kommune

Lolland, Lolland & Falster

Indrykket
09-04-2021
Kontakt
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo
Kontakt
 
4930 Maribo
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2021
Udløber
23-04-2021
Kviknummer
LJA-81937091
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

Brænder du for at gøre en forskel for børn og unges læringsmiljøer i Lolland Kommune? Er du optaget af didaktik, pædagogik og læreprocesser for alle elever? Kan du agere i feltet mellem at være facilitator af processer og bidrage med specifik viden i et tæt og praksisnært konsultativt samarbejde med skoler? Så er denne projektstilling måske noget for dig?

Vi søger dig, der ønsker at arbejde praksisnært med at udvikle bæredygtige læringsmiljøer med fokus på trivsel i samarbejde med skolerne i Lolland Kommune. Du tager afsæt i din viden om og erfaring inden for specialpædagogik og differentierede læringsmiljøer, herunder børn og unge i udsatte positioner. Dine samarbejdspartnere på skolerne vil være ledelser, lærere og pædagoger.

Vi tilbyder   
Du vil blive mødt med åbenhed, tillid, og ordentlighed, og vi forventer, at du møder os med samme værdier. Du vil opleve kompetente og hjælpsomme kolleger og en organisation båret af høj faglighed og med ”højt til loftet”.

Om PPRC
PPRC er en decentral enhed organiseret under sektoren Børn, Unge og Familie i Lolland Kommune. Organisationen arbejder med at understøtte børn og unges læring og udvikling, så de bliver så dygtige, de kan. PPRC har i efteråret 2020 haft en fokuseret indsats i forhold til at arbejde med børn og unges forståelse og håndtering af deres følelser i fællesskaber. Dette har fundet sted via kompetenceløft gennem vejlederuddannelse i Diamantforløb. Forløbene har afstedkommet stor efterspørgsel på konsultative indsatser inden for dette felt i skolerne. For at understøtte denne efterspørgsel og videreudvikle praksisnære og konsultative indsatser søger PPRC en selvstændig projektmedarbejder. Du kan forvente at blive uddannet Diamantvejleder, såfremt du ikke allerede er det.

Vi søger en projektmedarbejder, der fagligt:

  • Er forankret i et ressourceorienteret syn på børn og unges udviklings- og deltagelsesmuligheder
  • Er god til at opbygge professionelle relationer, og som indgår ubesværet i samarbejdet med både skoleledelser og teams
  • Er læreruddannet med relevant videreuddannelse
  • Kan veksle mellem forskellige positioner i det konsultative arbejde og kan indgå samskabende i praksisnære forløb
  • Har lyst til at bidrage til et kollegialt fællesskab med både viden, nysgerrighed og højt humør
Løn og ansættelsesvilkår 
Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Der er tale om en tidsbegrænset stillingen på et år og er med tiltrædelse snarest mulig eller 1. juni 2021.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er den 23. april kl. 23:59 2021. Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 27. april 2021.

Yderligere oplysninger 
Har du lyst til at vide mere om stillingen, kan du kontakte ledende psykolog Vibeke Fold, på tlf.: 54 67 65 10 / 24 82 92 04 eller teamleder Bo Jørgensen på tlf.: 54 67 65 63 / 29 36 35 16.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo
Kontaktperson
 
Adresse
4930 Maribo
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2021
Udløber
23-04-2021
Kviknummer
LJA-81937091
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed