Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pilegårdsskolen søger lærer til barselsvikariat

Tårnby Kommune

Tårnby, Storkøbenhavn

Indrykket
18-03-2021
Kontakt
Tårnby Kommune
Saltværksvej 65
2770 Kastrup
Kontakt
 
Tlf
32507525
2770 Kastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-03-2021
Udløber
19-04-2021
Kviknummer
LJA-81844771
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

På Pilegårdsskolen i Tårnby Kommune søger vi en lærer til et barselsvikariat fra den 31. maj 2021 og foreløbig frem til og med 31. juli 2022. Vikariatet er på fuld tid.

Som ansøger skal du have faglig kompetence inden for følgende fag i indskolingen:

- Dansk, billedkunst, kristendom, N/T, musik og idræt. Der vil desuden være nogle ressourcetimer til brug på årgangen.

Du vil være tilknyttet årgangsteamet omkring vores 4 1. klasser, men timerne er primært i en klasse, hvor du også skal være delt klasselærer. Der vil måske være muligheder for at bytte enkelte fag med teamakkerne. Du vil træde ind i et velfungerende team, der vægter nærvær og samarbejde.

Vi vægter trivselsarbejdet højt, og vi prioriterer tiden til det. Vi søger en lærer, der er fleksibel og samarbejdsorienteret, og som brænder for sine fag, læring, trivsel og udvikling.

Vi er en stor skole, med mange funktioner og udviklingsmuligheder. Vi har fået en klasse mere og flere ressourcer, og vi har derfor allerede sagt velkommen til en del nye kolleger i dette skoleår.

I Tårnby Kommune er det besluttet, at nyuddannede lærere har et lektionstal ved fuld tid på max. 24 lektioner. Derudover tilbyder Pilegårdsskolen tutorordning for nyansatte samt læringssamtaler med AKT-vejleder. Vi lover også at skabe rum og rammer for faglig og personlig udvikling.

Pilegårdsskolen er én af 7 folkeskoler i Tårnby Kommunes skolevæsen. Vi er ca. 90 undervisere og ca. 1100 elever på 0.-9. klassetrin. Skolen ligger i et parcelhusområde tæt ved Amager Fælled og med kort afstand til de mange åben-skoletilbud i både Tårnby og København. Den har et godt omdømme, oplever stor opbakning blandt distriktets forældre og er tæt forankret i lokalmiljøet.

Vi arbejder for at fastholde og udvikle en inkluderende skole med relationskompetente voksne i en skolehverdag præget af gensidig respekt. I skoleåret 2020/21 arbejdes der bredt i kommunen med flere forskellige strategier - bevægelse, science, matematik, naturfag, sprog, læsning, skrivning og ordblinde. Samtidig deltager Pilegårdsskolen i et skoletrivselsprogram udviklet af Alliancen mod mobning.

Læs mere om Pilegårdsskolen på skolens hjemmeside her


Faglige kvalifikationer

Læreruddannelse med et eller flere af de nævnte fag.


Ønsker til personlige egenskaber

Vi søger inkluderende lærere, der behersker klasseledelse, og som er ansvarsbevidst og har engagement, samarbejdsevne, et positivt livssyn og har masser af godt humør.


Vi tilbyder
  • et skolemiljø med udvikling og positiv ånd
  • et teambaseret og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø
  • et spændende lærerjob

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med Lærernes Centralorganisation efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.


Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til skoleleder Kaj Klint Pedersen på telefon 30 76 06 17.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 17.


Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.


Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
Tårnby Kommune
Saltværksvej 65
2770 Kastrup
Kontaktperson
 
Tlf
32507525
Adresse
2770 Kastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-03-2021
Udløber
19-04-2021
Kviknummer
LJA-81844771
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed