Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk stærke lærere til Skolen ved Radiomarken

Skolen ved Radiomarken

Gladsaxe, Storkøbenhavn

Indrykket
14-10-2021
Kontakt
Skolen ved Radiomarken
Bagsværdvej 138
2800 Kongens Lyngby
Tlf
39573160
Kontakt
Michael Clausen
Tlf
39573160
Bagsværdvej 138
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-10-2021
Udløber
19-11-2021
Kviknummer
LJA-82816668
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Lektiehjælp, Specialundervisning, Øvrige Job

Gladsaxe kommunes dagbehandlingstilbud for børn og unge udvider, og derfor søger vi to dygtige, engagerede lærere til faste stillinger

Er du uddannet lærer? Brænder du for at gøre en forskel for børn med personlige og sociale vanskeligheder?
Er du konsekvent, pålidelig og tydelig, men samtidig tryghedsskabende og tillidsvækkende?
Er du relationsstærk og dygtig til klasseledelse?
Er du som person fleksibel, nysgerrig og udviklingsorienteret?
Så hører vi rigtig gerne fra dig hurtigst muligt.


Skolen ved Radiomarken er Gladsaxe kommunes dagbehandlingstilbud, som tilbyder undervisning og socialpædagogisk behandling til børn og unge, der af faglige, personlige og/eller sociale årsager ikke kan rummes i folkeskolen. Vi fokuserer på at hjælpe børn og unge til at kunne begå sig socialt, få en uddannelse, acceptere sig selv og deres baggrund og i det hele taget magte tilværelsen og mestre livet.

Fælles for målgruppen er et behov for et overskueligt, struktureret undervisnings- og behandlingsmiljø.
Eleverne kommer som regel fra folkeskolen eller gruppeordninger, hvor de ofte har oplevet nederlag og følt sig forkerte. Som følge deraf har mange af eleverne problemer med deres selvværd og selvbillede, og vi oplever ofte børn med voldsom vrede eller selvdestruktiv adfærd, når de begynder på Skolen ved Radiomarken. Problemer med at indgå konstruktivt i sociale kontekster og/eller et lavt fagligt niveau er også mange gange kendetegnende for de elever, vi modtager. Størstedelen af eleverne er således normaltbegavede børn/unge, der kæmper med indlæringsvanskeligheder og adfærdsproblemer, hvilket ofte kan føres tilbage til psykosociale årsager.

Vi har lige nu plads til 22 elever i alderen seks til 17 år, men i løbet af 2 år udvider vi til 36 elever. Eleverne er fordelt i mindre klasser med højst seks elever i hver, og hver klasse har tilknyttet et fast lærerteam (to lærere og en pædagog), som følger dem gennem hele skoledagen. Dette skaber, sammen med faste daglige rammer, et struktureret og trygt miljø for eleverne. I elevgruppens og klassernes sammensætning tager vi højde for eventuelle diagnoser, fagligt niveau, sociale færdigheder, individuelle problemstillinger og særlige behov.

På Skolen ved Radiomarken ved vi at der er en tæt sammenhæng mellem ernæring og adfærd samt indlæringsevne. Derfor har vi en madordning for alle, hvor vi tilbyder sund og nærende økologisk morgenmad og frokost til alle elever.

I alle vores aktiviteter vægter vi tryghed, troværdighed, tætte pædagogiske relationer, anerkendelse og samarbejde højt. Vi sætter en ære i at gøre eleverne klar til livet efter folkeskolen med alt hvad det indebærer. Det betyder at vi underviser og træner vores elever i at være selvhjulpne, kunne begå sig i forskellige sociale sammenhænge og at være hovedpersonen i eget liv, samtidig med at vi tilbyder fuld fagpakke i folkeskolens afgangsprøve. Vi tilrettelægger en målrettet, individuel og motiverende undervisning med udgangspunkt i den enkelte elevs faglige niveau, interesser og kompetencer.

Skolen ved Radiomarken blev etableret i 2009. Vi har en fantastisk beliggenhed ved Bagsværd og Lyngby sø, et område der naturligt kalder på megen udendørs aktivitet.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Alle lærere på Radiomarken får heldagsskoletillæg.

Arbejdstiden er fortrinsvis i tidsrummet kl. 8.15 til 14.30 med møder mandag og onsdag til kl. 16.00.

Vil du vide mere?

Nærmere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til leder Michael Clausen på telefon 40 27 65 26. 
Er du interesseret i en stilling hos os, ser vi gerne, at du tager kontakt til Michael for et uformelt besøg på skolen inden en eventuel samtale.

Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Frist

19. november 2021.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

 

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FNs verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skolen ved Radiomarken
Bagsværdvej 138
2800 Kongens Lyngby
Tlf
39573160
Kontaktperson
Michael Clausen
Tlf
39573160
Adresse
Bagsværdvej 138
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-10-2021
Udløber
19-11-2021
Kviknummer
LJA-82816668
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Lektiehjælp, Specialundervisning, Øvrige Job
Beliggenhed